2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
••Arkadaşlar Allah Rızası için Sizde yeni kazandınız bu mesleği, ne sıkıntılar yaşadınız unutmamışsınızdır.Kazandıktan sonra Siz nasıl mutlu oldunuz,sizi geçtim Aileniz nasıl mutlu oldu gördünüz. Lütfen bu mutluluğu bizde yaşatalım. Rica ediyorum Başvurmayın ilana..
-
@targeryan eşin merkez uzmansa müfettişse nereye gönderecekler seni, nasıl dikkate almayacaklar ? Yanlış bilgi hocam
-
@walras12 yok hocam ben de kurumu aradım eş durumu olanları rotasyona tabi olmayan arkadaşlarimiz var denildi .
-
@gazi123 hocam o eşinizin yaptığı işe bağlı ama merkez kadro ise evet değilsiniz ama değilse tabisiniz rotasyona eşiniz size tabi
-
Ben de şunu anlamıyorum diğer taşra uzmanliklarinda madem rotasyon yok, mesleğe girmesi diğerlerine göre çok daha zor olan bu meslekte neden rotasyon var? Bence kurumca talep edilip il göçte de sgk denetmenlikte olduğu gibi rotasyon kaldırılmalı. Sonra niye bu meslekte duran yok diyorlar.
-
Arkadaslar merhaba 2018 de p21 i 87 olan adayin siralamasi kacti
-
@sweezyy p21 den siralamaniz kacdi hocam
-
Hala İlgöç asil ve yedek listesinde olup Dguy ve Guy kazanan , feragat vermeyen arkadaşlardan ricamız , feragat dilekçesi aşağıdaki gibidir. Hassasiyet göstereceklerini düşenerek, hatırlatma yapıyoruz.
Basit bir dilekçe ile feragat edebilirsiniz, örneğin:
"....... tarihlerinde yapılmış olan İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavını ..... asil/yedek sıra ile kazanmış bulunmaktayım ancak bu hakkımdan feragat ediyorum." gibi bir içerikle dilekçenizi yazabilirsiniz.
-Kurumdan alınmış bilgidir.
-
Bugün eve polis geldi arkadaslar. Ben dguy u kazandim. Onun icin geldi sandim ama ilgoc uzman yardimciligi icin geldim dedi. Dedim ki o sinavi kazananlar belli oldu 1 ay olacak nerdeyse. O da galiba kagit bize gec geldi dedi. Enteresan anlamadim. İşin ilginc yani ben ilgoc mulakatini kaybettim yedeklere bile giremedim.
-
@hahamas listede olmadığınız için guvenli soruşturmanız beklenmedi diye düşünüyorum .zaten atanmissiniz hakkınızda hayırlısı olsun
-
@hahamas, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Bugün eve polis geldi arkadaslar. Ben dguy u kazandim. Onun icin geldi sandim ama ilgoc uzman yardimciligi icin geldim dedi. Dedim ki o sinavi kazananlar belli oldu 1 ay olacak nerdeyse. O da galiba kagit bize gec geldi dedi. Enteresan anlamadim. İşin ilginc yani ben ilgoc mulakatini kaybettim yedeklere bile giremedim.
bu soruşturmalar neden bu kadar sürüyo diye düşünmeye gerek yok hocam. sebep belli koordinasyonsuzluk. İçişleri'nin bağlı kuruluşu için yine İçişleri'nin teşkilatı tarafından yapılan soruşturma bile bu kadar kopuk bi süreç içinde yürüyosa düşünün işte neden aylar alıyo diğer kurumlarda bu iş. resmen evrak sıraya konmuş ancak sıra gelmiş.
-
@atam2811 o zaman bu mantiğa gore eger listede olsaydim sirf benim icin mulakat sonuclari bu haftaya kadar ertelenecekti ya da belki daha evine gidilmesi gereken ama gidilmeyen vardir bilemeyecem
-
Şuan yedekte kaçta Acaba bilginiz var mı
-
@firito en son geçen hafta 6. Yedeği aramışlardi siz kaçıncı yedeksiniz
-
7 .yedek arkadaşım aranmış.
-
- yedek arandı en son
-
Arkadaşalar atananlar göreve başladı mı ? Yada ne zaman başlayacak ?
-
@sosyal yok hocam daha sırası gelen yedeklerden belge isteniyor.Ne zaman işe başlanacağı belli değil bildiğim kadarıyla
-
@kamuporseleni en gec haziran sonu iş bası diye duydum arkadaslar
-
@aybala 11 arandı en son