MSB UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI/DÜZELTME
-
@aliveli göremedim?
-
@aliveli 6 Mart 2017'de başvurusu bitiyor üstad. Başvuru bitmeden açıklamazlar bence
-
@patronaj hocam yanlış olmuş başka bir alım vardı
-
Neye başvurduğumu unuttum ama gelmemiş zaten
-
meslek tanımını bilen varmı ne yapacagımıza dair merkez kadromu yada hangi iller oluyo genelde neler yapıyoruz ?
-
Duz memurlukla arasında bir fark yok deniliyor.maaşı da o şekilde diye duydum .
doğruluk payı nedir acaba? -
-
@Ötüken hocam b grubundan alım yaptıkları unvanlara da uzman denildiği için bir karışıklık var fakat A grubu ilanı olduğu için maaş olarak da diğer a grubu uzmanlıklar gibidir diye düşünüyorum.
-
@SosyalMühendis a grubundan alınan uzman yardımcılıgını soruyorum hocam 7 kişi alınan basvuruları 6 martta bitecek olan. meslek tanımı ,iller ,maaş hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@james35 forumda şöyle bir yazı vardı hocam, işinizi görür sanırım
http://forum.tercihiniyap.net/topic/139/uzmanliklar-hakkında-her-şey -
benim sorduğum 2 gün önce açıklanan hocam.uzman memurluk o zaman ? ben onu da uzman yardimcligi diye okuduğumu hatırlıyorum karıştı iyice bi de başvuruyu çok önceden yapınca
-
@Ötüken anladım hocam, 2 gün önce açıklanan uzmanlık için dediğim gibi 2800 civarında maaş ve çalışma koşulları da fena sayılmaz demişlerdi başka bir forumda
-
@SosyalMühendis sağol hocam
-
Merhaba arkadaşlar belirtilen puan türleri dışında puan türü seçebilen var mı ? Tekrardan denedim ama hala 3-4 puan türüyle sınırlı kalıyor.