İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
P15 te branş siralamm 191 puan 88 .87 ama şansım yok büyük ihtimalle
-
@deuceko ben Çeko mezunuyum. Dediğim arkadaşlarda çeko ve maliye mezunu
-
@ezo evet hem 2017 hem 2018 sınavına da girdim. P15 i bilmiyorum net olarak. Ben p40 dan başvurcam iş teftiş olurda umarım başvurmama gerek kalmaz
-
@malik evet inş gelir bakalım
-
@tolga80 insallah hocam
-
@daywalkers hocam 2018 p30 86.6 branş sıralamam 30 şansım var mi sizce
-
@antimülakat, içinde söyledi: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
@proust @paretowilfredo hocamın bu konuda bir kaç tecrübe dinlediği dostu var sanırım hocam. Bir ara burada yazsın bunları.
Hocam @paretowilfredo buraya bi bakabilir misiniz?
-
Siz Başvurun tabiki, belli olmaz ama zor gözüküyor açikçası
-
Hayırlı günler Abiler
Ben İktisat fakültesinde Siyaset bilimi ve Uluslararası ilişkiler okudum şimdi ben bu sınava katılabiliyor muyum katılamıyor muyum yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@rootofallevil sa hocam puanınız 2018 yılı ve kamu ve siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanları seçilmiş şekilde mi
-
@enes24 as hocam evet o şekilde 2018 p30 90.98 sıra 9 hem kamu hem de sbf kamuda branş bazında 9. yum
-
@mhmt4228 hocam sıralama yaparken siyasetbilimi ve kamuyönetimi ile sadece kamu yönetimi ni ekleyerek mi sıralama hesapladınzı yoksa sadece kamu yönetimi mi seçtiniz
-
@rootofallevil peki hocam 2017 puanınız nasıl, birde p 30 kaç puanla kapatır sizce
-
@enes24 2017 daha kötü 86 küsür. Kaçla kapatacağı son başvuru gününe kadar rekabet sınavı ve kaymakamlığın mülakatlarının açıklanmasına bağlı. Aksi halde 92 aşağısı zor
-
Her bölüm için başvurular 90-92 arası kapatır bundan önceki az alımlarda bile gördük hayal kurmaya gerek Yok gerçeklere bakmak lazım
-
Merhaba dostlar, daha evvel bu alımın mülakatına katılan dostlarım oldu. Onların aktardığı deneyimlerde gözlemlediğim en kaliteli mülakatlardan birisini gözlemledim. Bu yıl da bu şekilde olur umarım.
Öncelikle 5 dakika gir çık mülakatlardan değil. Referans kadar kendinizi ispat etmeniz gerçekten önemli. Mülakatta genelde bir sorunun çözümü bir politikanın tartışılması gibi hususlar soruluyor ve bu konuda çözüm üretmeniz bekleniyor. İstişare ve munazara tadında geçiyor yani. Ülkede kayıt dışı istihdamın çözümü, çocuk işçiliğinin sakıncaları ve çözümleri için uygulanacak politikalar gibi konularda yukarıda belirttiğim biçimde bir mülakat gerçekleştiriliyor.
Bu yıl usûlde bir değişiklik olmazsa evvelki yıllarda durum bu şekilde dostlar. O nedenle istihdam konularına eğilin ve iyi bir hazırlık yapın.
Başarılar diliyorum hepinize. -
@paretowilfredo teşekkürler hocam güzel oldu bu.
Ekleyeyim dostlar kurumu aradım bugün mevzuata bakmanız iyidir çünkü komisyon sorabilir denildi.
Şubat ortasında güzel haberler almak dileğiyle artık -
@paretowilfredo, içinde söyledi: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Merhaba dostlar, daha evvel bu alımın mülakatına katılan dostlarım oldu. Onların aktardığı deneyimlerde gözlemlediğim en kaliteli mülakatlardan birisini gözlemledim. Bu yıl da bu şekilde olur umarım.
Öncelikle 5 dakika gir çık mülakatlardan değil. Referans kadar kendinizi ispat etmeniz gerçekten önemli. Mülakatta genelde bir sorunun çözümü bir politikanın tartışılması gibi hususlar soruluyor ve bu konuda çözüm üretmeniz bekleniyor. İstişare ve munazara tadında geçiyor yani. Ülkede kayıt dışı istihdamın çözümü, çocuk işçiliğinin sakıncaları ve çözümleri için uygulanacak politikalar gibi konularda yukarıda belirttiğim biçimde bir mülakat gerçekleştiriliyor.
Bu yıl usûlde bir değişiklik olmazsa evvelki yıllarda durum bu şekilde dostlar. O nedenle istihdam konularına eğilin ve iyi bir hazırlık yapın.
Başarılar diliyorum hepinize.Ustat izninle bir iki ekleme yapmak istiyorum eski kurum calisani olarak. Gorevde yukselme sinavlarinda bizde genel mudurun de bulundugu komisyonda mulakata girmistik. Issizlik orani istihdam orani tarzi istatistiki verilere bir goz atilmasinda fayda var, kurumun yine aktif isgucu politikalarina bakilabilir. Kurumun istihdamda 3i adli bir dergisi var burada makaleler falan var bunlara da goz atilabilir. Kurum guncel politikalarla ilgili sorular sorabilir. Mesala istihdam seferberligi cercevesinde yorum vs sorulabilir. Alakali olup olmadiginizi teyiden alan bilgisi haricinde.
-
@paretowilfredo sayın hocam puanımp 30 dan 88,50 sıralama 87 sizde ihtimal var mı . birde sizden bir tahmin alabilir miyiz kaç puanla kapatacak
-
@enes24 24 kişi çağıracak dostum ihtimal az görünüyor. Ama tabi ki başvuruda bulunun, kimler çekildi önünüzden bilemeyiz. Ancak kaçla kapatacak sorularına ben çok girmiyorum dostum. Bunu öngörmek iki yıl puanı söz konusu iken çok mümkün değil.