2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Gerci 2 seferdir ne hikmetse isiklarin acik oldugu geceye denk geliyorum ve eleniyorum bu sefer bakmasam mi acaba
-
@ese03 ‘İş bitti… Sebâtın sonu yoktur! ‘ deme, yılma.
Ey millet-i merhûme, sakın ye’se kapılma. M.A. ERSOY inşallah hayırlısıyla bu sefer kazanırsın kardeşim.. -
@ömermuhtar, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ese03 ‘İş bitti… Sebâtın sonu yoktur! ‘ deme, yılma.
Ey millet-i merhûme, sakın ye’se kapılma. M.A. ERSOY inşallah hayırlısıyla bu sefer kazanırsın kardeşim..Ne güzel yazdın hocam. Ben de yine Milli şairden ekleyeyim:
"Ye's öyle bataktır ki düşersen boğulursun.
Ümide sarıl sımsıkı seyret ne olursun!
Feryadı bırak, kendine gel çünkü zaman dar.
Uğraş ki telafi edecek bunca zarar var." -
@ömermuhtar ne guzel yazmissin eline gonlune saglik insallah Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip eder...
-
Bu aralar Sayın Bakanımızı o kadar takip ettik ki.. bilincimizde nasil yer ettiyse..rüyamıza girdi. Sinav ne zaman açıklanacak diye soramadim hazir bulmuşsun iste sor... sadece gülümsedi..
-
@kuskonmaz Ruyada Kabine üyelerinden birini güleryüzlü görmek sevinç vemüjdeye, asık çehreli görmek gam ve kedere delalet eder.
Beklemeye geç bence hocam -
@gurkan kardeşim evet anlamı güzelmiş. Inşallah bakalım
-
İç ses: Olmamış gibi yoluna bak sen.
-Ya olursa?
İç ses: Kaymakam olarak atanınca ilçendeki kamu çalışanlarını toplar tanışır, bugüne dek kamuda gördüğün her türlü çarpıklığın çözümlerine yönelik bir toplantı yaparsın. Anlatırsın kendini, dersin ki: "bakın arkadaşlar ben 7/24 sizin yanınızdayım, her türlü sorununuzda mevkiniz ne olursa olsun beni arayın. Her soruna beraber koşalım, çabalayalım. Ama bilin ki bu devletin 1 kuruşu boşa giderse ben karşınızdayım; bu devletin 1 kuruşu senin, benim, ailenizin, tanıdıklarınızın parası. Sadece katma değer yaratan sadece insana yardımcı olacak işlere harcanacak bu paralar. Devletin reklama ihtiyacı yoktur, devletin görevi hizmet etmektir." dersin.
-Yine başladın hayal kurmaya, hayal kırıklıkları acı olur, işine bak.
İç ses: Haklısın, unuttum bile.
-Ya olursa?Olsun arkadaşlar olsun, olsun ve hizmet edelim. Kaymakamlık gücü ancak ders çalışmaya yeten garibanların hizmet hayalidir çünkü. Kaymakam olursan ilçeni değiştirebilirsin, insanların hayatına dokunabilirsin. Daha öte ne var ki?
-
bu mülakat sonucunu bekleyenlerin çeşitli triplere girmesini evham yapmasını anlamıyorum.
referansın varsa kazanırsın yoksa bekleme yapma ticari durumu.
yok şu kısmet falan eyvallah da biraz da gerçekçi olun yahu -
@merasim34 ne kadar referans lazım ? referans olmadan yada küçük referanslarla asla ve asla olmaz mı
-
@sprkymkm küçük referans güldürdü hocam. sizin koz sanırım ahahaha
ek olarak işin esprisi. kaymakamlıkla alakam bile yok.herkese başarılar.
-
@merasim34 kazandırır dedigin referans nedir mesela kardeşim ? Bakanlıktan bir arkadaşımdan acayip referansları olan kişilerinde alınmadığını duymuştum.. ne bileyim umut dünyası bizim ki...
-
@sprkymkm kardeşim tanımlanan müthiş.. küçük referans... küçük prens kitabı geldi aklıma...
-
Referansı aldırmazlık hayalcilik, nasibi aldırmazlık hadsizlik. Tüm cuzi iradelerin sonu nasip
-
referanscıklar işe yaramıyor galiba
-
İlk kez sınava girdik ilk kısmını geçtik muhtemelen ikinci safhasında elenenlerden olacağız ve bundan sonraki hayatımızı kaymakam değil avukat olarak geçireceğiz hayırlısı her şeyin sağlıcakla kalın ...
-
@merasim34 evet ortada bir realite,gerçek,'hakikat' var bazen acı tecrübelerde sabit olunur bu durum içselleştiririlir vb...ancak eğer bu meslek senin kaderin de nasibinde varsa düm dünya ya karşında olsa ne yazar hak yazmışsa...yoksa eğer tüm dünya yanında olsa nolur hak yazmamışsa...
-
@başkan71 çok haklısınız hocam kader ağlarını ördüyse hiçbir engel mani olamayacaktır
-
İlk kez girdim sınava. İlk seferde geçip mülakata kalmak nasip oldu. Mülakatı görmeden önce referans soranlara ben de nasip masip diyordum ama 5 dakikalık mülakatı görünce bırakın bu işleri dedim içimden Referanssız kimsenin gireceğine inanmıyorum. Belki dördüncü beşinci kez gelen arkadaşların azimlerine dayanamaz alırlar o ayrı.
-
Sitede planlı çalışma var diyor? Gelir mi sizce