29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
15.000 civarında başvurudan bana göre sınavı geçerli sayılan max 13.000 kişi olmuştur.
-
Ösym elektronik yds sonuclarını açıklamış. Alışkanlık oldu sürekli girip bakıyorsum beyaz sayfa gördüm bir heyecanlandım okuyunca amaan dedim
-
@scrikss hocam sanırım ortalama değişmiyor . aslında normal değişmemesi belli sayıda kolay ve zor soru hazırlıyorlardır. dolayısıyla ortalama pek oynamıyor
-
@toranj ben de öyle düşünüyorum hocam
-
@cenk ne kadar guzel yazmissiniz, Allah razi olsun. Insanin tedavisi olan hastaliga bile sukretmesi gerektigini ben bugun arkadaşlarımın çaresizliğini görünce anladim. Bi girdaba girmişiz, sanki hayatta en önemli şey sınavlarmış gibi. Gerçek derdi görünce tüm önemsedikleri küçülüveriyor insanın. Bi anda değişiyor dünya, Allah korusun. Her şey sağlıkla ve ağız tadıyla güzel. Allah tüm çıkmazda olanlara bi çıkış yolu göstersin inşallah. mesajınız için de teşekkürler hocam, amin, çok saolun
-
Sağlık arkadaşlar gerisi gelir evelallah doldurun artık Allah afiyet sıhhat versin inşallah bütün hastalarımıza
-
Arkadas cevsen yazinca aklima geldi. Benim sinava girdigim okulda emanetci yoktu. Kesinlikle olacagini dusunerek anahtar telefon para ne varsa aldim yanima. Sonra bir panik tabii. Oturdugum kafede tanistigim sinava giren bir arkadasin annesine biraktim ne varsa. Allah razi olsun teyzecigim sahip cikmisti emanetlere. Osym bu zulme son veriyormus bugun haberlerde gordum sevindim.
-
2015 yılı sınavında 56 alan 23 gkgy yaptım: ham puan 79.33 yapıyor; gelen puan 87.03, sıralama 206. 2016 yılı : 57 alan, 21 gkgy, ham puan 78,44, sıralama 400 küsür, puan 81,84. Yorum sizlerin:)
-
@hakimikaymakam 2015 te çok iyi sapma gelmiş 2016 da sapmalar yarıya düşmüş nerdeyse
-
@hakimikaymakam 2015 ve 2016 daki ortak alan idari alandaki doğruları paylaşır mısın
-
@rootofallevil aynen öyle olmuş... bakalım bu sene nasıl gelecek acaba...
-
@frieddmann 2015 yılı; ortak alan(29)/idari yargı testi(27).
2016 yılı; ortak alan(34)/ idari yargı testi(23)... -
@hakimikaymakam yani burdan idari alandan iyi yapmak sonucu çıkıyor. Tşkler
-
@hakimikaymakam 2015 de gkgy çok mu zordu
-
@hakimikaymakam ortak alanın aman aman bi hükmü yok o zaman
-
@toranj yanlış hatırlamıyorsam tarihi kasmışlardı biraz. Ama , zaten tarihten yanlışım vardı baya. Yani neye göre standart sapma geliyor gerçekten net bir şey söylemek zor.
-
@hakimikaymakam 2015 yılında basvuru sayısı kaçtı acaba?
-
@kubra111 2015 yılında 12407 kişi girmiş; 2016 yılında da 25057 kişi girmiş.
-
@hakimikaymakam, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kubra111 2015 yılında 12407 kişi girmiş; 2016 yılında da 25057 kişi girmiş.
Bu veri çok önemli çünkü bu sene giren sayısı da 2015 yılındakine yakın.
-
@hakimikaymakam peki 2016da +60 ustu alan netleri bu senede oldugu gibi duymusmuydunuz?