2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@merve06 aynen soracam bakalım bana ne diyecekler
-
@köyün-ağası ben OECD yi arayıp sordum bilgilerinizin güncellemesine dair bir dilekçe yazın mülakata girmeden hemen önce kapıda kimlik kontrolu yapan görevliye teslim edin dediler
-
@jellinek bana dilekçe den bahsetmediler görevli memur bilgileri hemen güncelleyebilir dedi Gib herkese farklı cevap vermiş
-
- komisyon
kendini tanit
bursa nasıl bi yer
para politikası araçları
mer. bank. başkanı kim bellerler
mer. bank. işlevi nedir
para politikasiyla stagflasyon u nasıl azaltirsin
stagflasyon u açıkla
gelir vergisinin konusu nedir
gelirin unsurları nedir
- komisyon
-
Arkadaşlar merhaba,
whatsapp gruplarında paylaşılan soruları birileri burada da paylaşamaz mı acaba birbirimize yardımcı olmak amaçlı ? Nasılki onca duyumu burdan paylaşıp daha çok kitleye ulaştıysak bilgileride aynı şekilde paylaşmamız gerektiği kanaatindeyim. Mülakata girecek tüm arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun. -
Merhaba,
Bolum iktisat 4.komisyon- X etkinsiligi nedir.
- Slamfilasyon nedir.
- Birincil piyasa ve İkincil piyasa nedir.
4.cari açık nedir - Kayıt dışı ekonomi nedir ve örnek
Gayet güler yüzlüydüler.
Herkese başarılar
-
Ne kadar çok iktisat soruları var yahu herkes mi iktisatçı:) Kamuya hangi alandan daha çok soru geliyor arkadaşlar
-
WHATSAPP
Ankara bugün 1.komisyon
hak nedir
Yerel yönetim ilkesi ve faydaları
borçlar hukuku kusursuz sorumluluk halleri
Fiil ehliyeti şartları
Girdiğim mülakatlar ( guy dguy hakimlik )
İdari vesayet ( kayyım atanması buna girermi )
Herkese başarılar...Benim sorular tobinin Qsu dış ticaret haddi
J eğrisi
Marshall lerner endeksi hoşnutsuzluk endeksi ve bilanço ve gelir tablosunun ortak hesap olanlar( ama bunu farklı şekilde sordu 590na dönem net karını sormak istedi )Arkadaslar Az once cıktım mulakattan es ürün egrilerini sordular, tobın vergısını sordular, muhasebeden tutarlılık kavramını sordular ve kayıt sordular kasada 100tl var sayımda 50 tl varsa nasl kayt yapılır diye sorduler.. Herkese basarılar
Bölüm işletme
Cari açık
Asgari geçim indirimi ve oranları
Kurun etkileri
Bi soru daha vardı ama unuttum -
bu arada şu ana kadar sanırım toplam 1 saat çalıştım. çalışamıyorum ne yapacağım ben
-
@toranj Çalışsan da fark etmiyor ben geçen sefer her şeyi ezberledim abartmıyorum ezberledim peki ne oldu hiç
-
@ctrl Bölüm ağırlıklı sormuşlar gibi bana sormasınlar bunları ama
-
@sssld Daha girmedim soruları okuyunca heyecanlandım
-
@shanks doğru hocam ama hangi bir soruya hatırlayamadım efendim diyebilirim ki
-
@toranj Cümle kurmak zor oluyor ama mutlaka hatırladığın şeyler vardır.
-
Arkadaşlar illaki sorulmuştur ama işten dolayı bakamadım. Otogardan nasıl ulaşım sağlayabilirim acaba?
-
ankara whatsapp grubu linki atabilecek var mı?
-
Sorular mı zor yoksa ben hiç çalışmadım ondan mı kötü hissediyorum bilemedim
-
@denetcii Aştiden metroyla Kızılaya gideceksiniz. Oradan sıhhiye yönünde aktarma yapıp ivedik durağında ineceksiniz. Çıkışta solda taksi durağı var oradan taksiyle direk sınav merkezine gidebilirsiniz.
Aştiden otobüsle doğrudan ulaşım var mı bilmiyorum. Ankaralı arkadaşlar yardımcı olsun.
-
Arkadaşlar mülakatın yapıldığı yer nasıl oturma durumu falan filan..önümüzde bir masa oluyormu ..eller nerede duruyor..ve kravat siyah olursa sorun oluyormu
-
merhaba arkadaşlar 1. komisyon
bebek endüstri tezini açıklayın. açıkladım ithal ikameci mi yani dediler ve ülkemizde ne zaman ithal ikameci politika uygulandı dediler. sonra serbest piyasa ekonomisi ne zaman dediler ben de 80 ler deyince yani turgut özal zamanı mı dediler evet dedim. ölüm yıldönümü ne zaman turgut özalın bugün mü dediler !!! sonra vergi harcaması kamu harcamaları artış nedeni ve bütçeleme usülleri neler türkiye deki bütle hazırlama usülü ne dediler. iktisat bölümüm bu arada.