2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Peşpeşe yazdım, kusura bakmayın ama bu toplanti , büyük toplantı öncesi mi? Yoksa büyük toplantı oldu da kararlar mi anlatılıyor. Büyük toplantı oldu mu? Bunlari kassak biraz?
-
-
@strtmn hşşt öyle yazma ne o öyle watsap gibi
-
Hasan kardeş çok üzücüsün. Neyse ki bloklusun...
-
@strtmn nasıl bloklusun derken
-
Berat Bey'de toplantıya katılmış
-
Arkadaşlar bu başlığa hiç yazmasam da ne konuşuluyor hep bakıyorum ve şunu söylemek istiyorum çoğumuz aynı durumlardayız ama bunu sürekli dile getirmek neye yarar ki olabildiğince 2019 kpss ye başlama vakti geldi de geçiyor bile
Allah herkesin gönlüne göre versin -
@gençişsiz, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar bu başlığa hiç yazmasam da ne konuşuluyor hep bakıyorum ve şunu söylemek istiyorum çoğumuz aynı durumlardayız ama bunu sürekli dile getirmek neye yarar ki olabildiğince 2019 kpss ye başlama vakti geldi de geçiyor bile
Allah herkesin gönlüne göre versinKüçük çocuğa vurup ağlama demek gibi bir şey bu isyan etme deme olayı. İnsanlar emek vermiş puan almış bekliyor. Herkes psikolojik olarak iyi yerde olmayabilir. Ben isyan edeni de niye buraya yazıyorsun, olumsuz hava olusturuyorsun diyemiyorum artık. Herkes çok haklı durumda çünkü. O kadar güçlü psikolojileri varsa o kişilerin buraya yazılanlar da onları etkilememeli. Herkese iyi çalışmalar.
-
@muhalba sabah demek istediğim de tam olarak buydu bana niye olumsuz hava yaratıyorsun yazıyorlar ben de diyorum ki olumlu tek bir durum gösterin ben de o havaya karşı çıkayım.
9 ay oldu diyorum, KPSS yapıldığı gün ana rahmine düşen çocuk bugün tam ve sağ doğumla kişilik kazandı -
@muhalba hocam ben burada yazılanlar beni olumsuz etkiliyor demiyorum ama kendimce dost tavsiyesi vermeye çalıştım.
Neyse bir daha da yazmam herkese kolay gelsin -
Bugünkü toplantıya dair duyumu olan Allah rızası için pay etsin.
-
@gençişsiz, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@muhalba hocam ben burada yazılanlar beni olumsuz etkiliyor demiyorum ama kendimce dost tavsiyesi vermeye çalıştım.
Neyse bir daha da yazmam herkese kolay gelsin -
@strtmn evet bu toplantıda bizi alâkadar eden bir şey çıktı mı bende bunu merak ediyorum
-
@modigliani-0 Bakan Bey'in tweeti bize göre bir durumun olduğunu düşündürmüyor malesef
-
@kuruhasan Hocam "..yapılanma sürecine ilişkin çalışma net olarak başladı diyebilirim." demişsiniz. Acaba bugüne kadar ne yapmışlar ? Bilginiz var mı ? Forumdan genelde yapılandırmanın Nisan'da tamamlanacağı yönünde bir hava vardı.
-
@baelish e o zaman veda haklı, şimdi başladıysa geçmiş dönemde öyle bir şey yoktu :))
-
@baelish Hocam yapılanmanın ilk aşaması her zaman ki gibi kadro değişikliği oldu. Biliyorsunuz başkan yardımcıları henüz değişti. Bu yapılanma ile alakalı gerekli çalışmayı yapacak olanlar yeni başkan yardımcıları olduğundan nisan da tamamlanması zor görünüyor. Karamsarlık değil benim söylediklerim 3-4 ay içinde alım olacağı kesin ama daha öncesi bana sorarsanız zor.
-
@kuruhasan 3 4 aya yayılıyorsa kpss öncesi ilan gelmesi zor gibi öyle mi hocam :(((
-
@strtmn Bilemiyorum Altan, bilemiyorum
-
@mervenil Hocam tekrar söyleyeyim bana söylenen böyle yani ne tahminim ne de kafadan uydurduğum birşey ha inşallah daha önce olur ama maalesef söylenen bu. Benim düşüncemse tatmin edici alımların olacağı.