10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@issizmezun bu kardeşlerimizin oldugu tüm mecralarda paylaşıp mesajın iletilmesi lazım evet katılıyorum hocam
-
Kariyer meslek grubunda olupta çalışanların yeni alımlarda alınmaması politika olarak benimsenmiş durumda. İzmir guy da çalışan 2017 kpssde ilk 300 lerde olan arkadasım 9.promosyon sgk den yrd'a puanı yüksek olup da aynı durumda olan diğer arkadaşlarıyla girdiler sonuç olarak hiçbirini almamışlar. Şimdi de sgk müfettişliğin sonucunu bekliyor. Onlarda bi an önce açılanır inşallah.
-
Merhaba arkadaşlar puanı 85,0 ve 86 aralığında olanlar puan türleriyle birlikte yazabilirler mi? Şu puan türü şu puan ve sıralama şu şeklinde.
-
Arkadaşlar hayırlı olsun hepimize.
Bakalım genel olarak ne durumdayız.
Sgk anketi
https://www.strawpoll.me/18044821/r -
bu il seçimlerinde ankara neden olmuyor
-
@ds1966 vmy nin sınavının yapılacağı gün başka sınavlar da vardı. Vmy zaten kazanamam gibi düşünüp onları tercih ettiler. Bu yüzden kontenjan dshi dolduramadi. O bambaşka bir durum. Hem bir de vmy başvurusu yaparken sadece 2017 puanlilar vardı. 2016 kpss bir yıl geçerli olduğu için onun süresi bitmişti. Bu yüzden vmy ile kıyaslanması mümkün değil. Ha su durum da var. Şu şekilde örnek alınabilir yine de vmy. Nasılsa gelmez diye başvurmayanlar da çok pişman olmuştu. Yine geçen dguy alımında gelmez diye başvurmayıp düşük kapatınca uzulenler gibi. 75 üstü herkes denemeli bence şansını. 76 bile olsa deneyin. Ne kaybedrrsinjz ki?
-
@delta P40 85.14 409 sıralama P42 84.41 760 sıralama
-
Taşrada benzer meslek grubunda çalışanlar varsa başvurmasın. Guy il göç mhuy gibi...
-
@tyr61 evet hocam ilginc olmus hayirlisi artik. Nasipte varsa olur insallah:)
-
@paretowilfredo p47 sıralama 9000 hiç şans yok dimi başkanım başvuru yapmaya gerek var mı
-
93 puanla umutsuzca bekliyorum.
-
Arkadaşlar ilk yapmamız gereken artık tartışmaları bir kenara bırakıp birlik olmak. Öncelikli olarak ciddi bir baskı oluşturup iş teftiş ve sgk teftiş mülakatlarını başvurular öncesi açıklatmalıyız. Böylece 110 kişi aramızdan gidecektir.
-
@rqzeet hocam es durumu vs den dolayi kadro dolu oluyor.
-
@friedman17 akşama Twitter’da etkinlik yapalım o halde
-
@onuktekin herkes su anketi yapsin yolumuzu gorelim
-
Ilan gelmis arkadaslar gozunuz aydin
-
@paretowilfredo üstadım selamlar. Biz istatistikciler adına da bi yorumda bulunabilir misin? Mesela benim puanım 78.9 sıralamam 260. Bu mülakata girme olasılığım nedir? Sanki hiç yok gibi geliyor bana...
-
İş teftiş sgk teftiş ve istihdam uzman yardımcılığı mülakatlarının açıklanması için etkinlikler yapalım. Denetmen yardımcılığı başvurularının biteceği son güne kadar açıklanmış olursa yaklaşık 150 kişi önünüzden çekilmiş olacak
-
99.9 ile umutsuzca bekliyorum sizce gelir mi? Diye sormam ne kadar mantıklı ise 87-88 üstü puanı olan arkadaşlarında sorması o kadar mantıklı
-
Hayırlı olsun dostlar. Memleketimde guy kazandığım için başvurmayacağım. Uzun zamandır bekledigim ve çekocu olarak bekledigim bir ilandi ama geç kaldı. Beni kaybettiler
P40 puan 90,3
Hepinize bol şans