9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mordecai ben inceleme fırsatı bulamadım ama bir hocama danıştım almalı mıyım diye . Benim çok beğendiğim bir deneme değil sıkıntılı bulduğum sorular var dedi . Galiba sınav ayarında bulmadı soruları . Çözen arkadaslar daha fikir sahibidir inşallah yazarlar .
-
@mordecai kas zor ben çözüyorum ama eksikleri gidermek için
-
@fatos_ teşekkür ederim cevabınız için, siz hangi denemeyi kullanıyorsunuz hocam?
-
Cumhurbaşkanını vatana ihanetle kim suçlayabilir?
-
@esnaf61 teşekkür ederim hocam benim moralim bozuldu bugün, eksiklerimi görmek için çözeceğim artık
-
@mordecai rica ederim hocam . Açıkcası ben sınava sizler kadar sıkı çalışmıyorum . Sadece deneme çözüp girmeyi planlıyorum . Danıştığım hocam da bu hafta içi deneme önerilerini paylaşacak benimle . Fikirlerini önemsediğim birisi bu konuda . Burada da paylaşırım söylediklerini almak isteyen olursa alır
-
@fatos_ paylaşınca beni de etiketler misiniz hocam? İyi çalışmalar dilerim inşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
@mordecai peki, size özellikle mesaj da atabilirim . Çok teşekkür ederim umarım siz de emeğinizin karşılığını alırsınız , iyi çalışmalar diliyorum
-
@mordecai ben 5-6 tanesini çözme fırsatı buldum.bence gayet sınava yönelik ben çok begendim.tabi bu benim görüşüm
-
@esnaf61 kimse... bu cümle anayasadan çıkarıldı diye biliyorum
-
@NikolayRomanov dışlama etkisi
-
@mordecai benim de öyle hocam 70 75 bandindayim ilk iki denemede zor geldi bana biraz
-
@Aslan-Reyiz hocam okadar kanunname okudum kitapta olmayan 4-5 tane açık var napıcaz
-
@balporsuğu o kadardan bişe olmaz
-
@Aslan-Reyiz merhaba. İnsan kaynaklarından pdf var mı acaba
-
@Amorosso insan haklarıdır o ama güncel not mevcut değil.Safa hocanın insan hakları atlasını önerebilirim.
-
@Aslan-Reyiz hocam türkiye ekonomisi güncel verilerle ilgili soru bankası öneriniz var mı yüksel bilgili türkiye ekonomisi soruları almıştım ama eski baskısını almışım yanlışlıkla 2017 verilerini içeriyor o da
-
@Willsmithh kanunun vermediği yetkiyi yönetmelik veremez.eğer soru gelirse ben sadece cumhurbaşkanın idari yürütme vasıtası diyeceğim. yönetmelikte cb temsilcisi yazması bir anlam ifade ediyor mu size il idare kanununda yer almıyorsa?
Valiye devlet tüzel kişiliği temsilcisi nasıl diyebiliriz? Neye dayanarak gerçekten soru gelecek burdan ve ben kararsızım
-
@mia_nur hocam ne demek kanunun verdiği yetkiyi yönetmelik veremez? Kanunla düzenlenmesi özellikle öngörülmemişse ve yönetmelik kanuna aykırı değilse verir neden vermesin kolluk kuvvetlerinin bir çok yetkisi yönetmelikle veriliyor
-
@Aslan-Reyiz hocam çalışılması gereken kanunların listesi paylasilmisti ama bulamıyorum o gonderiyi acaba yardımcı olur musun