9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@ss35 hocam medeni ve sosyal hklar sözleşmesi ikiside var di soruda sosyal güvenlik oradan geliyor, diyelimki medeni ve siyasi haklar seyahat hakkı nerede geçiyor hangi kaynakta yok
-
@uerdgn1 anayasa kolay miydi
-
@gss15 adamlar ad çekme usulünü sormuşlar
-
@gss15 bana zor olan soru söyler misin mesela?
-
@kema-boratav içerik ve biçim
-
arkadaşlar soruşturma izni ile ilgili bir soru var mıyıdı?
-
@uerdgn1 bir sürü süre var dokunulmazlik ,6 ay, 2 ay daha ne olsun başka da varda aklıma gelmedi süreler sayılar
-
- Beş yıllık sanayi planında öngörülen yatırımlar cam seramik ve kimya endüstrileri yer alıyordu. O yüzden taş ve toprak sanayi olması muhtemel.
-
@gss15 sınava hazırlanan biri Anayasa mahkemesi üyesinin, kamu başdenetçisinin seçilme usulünü (ki TBMM başkanıyla aynı) gayet iyi bilmesi gerekir. TBMM nereye nasıl seçer kaç kişi seçer bunlar her kaynakta yer alan sorular.
-
@fthdyngc aynenn..
-
Arkadaşlar bakın sınav kolay diye birşey olmaz her sene herkese göre değişik zorluk kolaylık Bi alan kolay Bi alan zor olur velhasıl 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü 100 lük bir sınavda bana göre taş çatlasa kolay bile olsa kapayavağı 72 73 dür ki benim tahminim barajı geçen kalacak çünkü sınav sadece bilgiyi ölmüyor herkes 4 5 soru bildiği halde yapamıyor hata yapıyor boş bırakacağı yere sallıyor yani 80 yapacak kapasite ve bilgi olarak adam 72 73 yapıyor yine onun için barajı geçenler umutlu olsun
-
@böğürtlen 1.5 yıllık sanayi planında
Tekstil
Kimya
Toprak seramik
Kağıt selüloz
Demir çelik var
Bu soru net arkadaşlar hesabınızı buna göre yapın -
@gss15 bunlar da anayasa için olduköa kolay. Çok daha uç noktalardan soru gelebilirdi. Konuların özünü oluşturan kısımlar gelmiş.
-
@uerdgn1 osym kaynakta olanlardan daha kolay soruyordu sen anlamadın işi neyse bence döşemişler anyasayi
-
Sınava giren herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Uzun süredir bu sınava hazırlanan arkadaşlar vardı. İlan geldikten sonra vites arttırdı herkes. Umarım ciddi emek harcayan ve hakeden herkes karşılığını alır. Mülakata kalacak arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum. Umarım hakkı olanın hakkı yenmez. Allah yardımcınız olsun.
-
@resen7 bilmiyorum hocam neye göre demişler. Basit çarpan formülü 1/(1-c)’dir, buna göre hesaplama yaptım. Başka bir şey varsa bilmiyorum.
-
@Yunus1059 hocam haklisiniz lakin bunun için yaşamanın bunu sağlamasını gerek miyor mu bize kanunda kim tarafından değil sanirim soru bunu kimin tarafından düzenlenmesi gerekiyor gibi bişeydi öyle hatırlıyorum
-
Bence anayasa zordu öncüllü soru sayı karar yeter sayıları kolay gibi görünsede ÖSYM sınavda bilerek soruyor ki atlayalım kafa karıştıralım idare iktisat kolaydı
-
@gss15 Anayasayı yanlışsız yaptım ancak idarede Bi 8 yanlışım var. Geçen sene de Anayasanın tamamını doğru yapmıştım. Geçen seneye göre kıyasladım. Bence siz anlamadınız. Zorluk geçen seneye göre aynıydı. Temel noktalar sorulmuş.
-
@Willsmithh haklisin zordu , naparsin ağzı olan konuşuyor kolay diye