9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@teta kardeşim yeni gördüm, 71-73 arası olacağını düşünüyorum.
-
Sucuklu Oralet’in ruhu geldi sanırım...
-
@kaymakam-rüzgar hocam ben yeni kpss ye girdim ve ilk kurum sinavimdi. Ozel olarak takip ettigim biri degil ama kime sorsan hep bi mahfi egilmez der. Cok bilgim yok kendisi hakkinda bir sey diyemem o yuzden. Neyse konumuza donersek bu gidisle bu sinavin akibeti hic iyi yere gitmiyor. Yani hadi bir soru hatali olabilir neyse ama burda minimum uc soru kesin hatali foruma gore. Osym bu kadar soruda hataya dusmus mudur yada bu kadar soruyu iptal eder mi. Hic sanmiyorum
-
@kaymakam-rüzgar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Canlar selam olsun,
Rahmetine sonsuz sukredecegimiz,merhametine talip olan biz kullarina bugünü sunan Allah'ımiza hamd ve şükür olsun.Bir arkadaşım AÖF ile ilgili kaymakam yok dedi bende var dedim ve ispat ile mükellefin.
Şuan itibari ile direkt isimlere ulaşıp size bilgi aktaracağım bu nedenle sizi bekletiyorum lakin vali yardımcısı olan aofli mülki idare sınıfı mensup kardeşlerimizin isimlerinde paylasacagim.
Zaman alıyorum lakin isim isim geleceğim.gelelim nerde kapatacak konusuna,
Ben en başından beri 1 sorunun kesin iptalini bekliyorum ( kop ) bununla ÖSYM inatlasmaz kanisi hakim bende.
Türkiye ekonomisi "iş aramayanlar" sorusu kesinlikle %100 hatalıdır.İtirazlar yapıldı en güzeli de kanıtla yapılmış olması.
bu iki sorunun dayanakları mevcuttur.
Buna kafa tutmak ÖSYM gibi bir kurumu kendi içinde cikmaz yola sokar.Netice de bu sene 400 dolmayacak (%99 ) 350-380 arası sıralama ile 70 ve üzeri kapatacagina inancım tamdır.
Tecrübesi olan arkadaşlar elbette çok değerli biligiye sahipler lakin bu site dışında kaymakamların bilgi paylasimi yapmış burda olmayip farklı yerde sadece yazan kişi 2-3 kişi ...bu site bu işin en başından beri en sağlam mekanı.
Bu mekanda olanlarda bu mekanın sahibi burada laylasilan listede siralamaniz %15-20 sapma aşağı yukarı kayabilir.Allah'ın izni ile yes'e kapılmayın...burada trol varmış ..kişiliksiz adam varmış ...bunlar pek mühim değil Allah'ın dediği olur.
Monopol ??
-
@3echelon3 ahahha
-
@kema-boratav kardeşim yapılan dilekcelerde dayanak oluşturup iletildi ise iptal edilir.
Ama 10 kişiden 7-8 50 çıkarıyor ...bana kalırsa pek iptal edilsin diye peşine düşen yok.
Ama kop ve iş aramayanlar bir kaç dilekçe değil 20 üzeri dilekçe var benim çevremde -
@kaymakam-rüzgar hükümet ve ekonomi eleştiren çıban başı dimi ? Herkes senin gibi olmalı dimi ? Yazık sana.. her lafın başına ve sonuna dini eklersek mi doğru adam olacak çıban başları ? İnsanlar sırf sizin gibi davranmıyor diyo ötekileştirmeyin ayrım yapmayın kardeşim. Dinini söylediği gibi yaşa ve düşüncelere saygılı ol.
-
@edielik güzel kardeşim benim ...boyundan büyük laf ediyorsun.
Umarım boyun 1.70 altı değildir. -
@kaymakam-rüzgar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav kardeşim yapılan dilekcelerde dayanak oluşturup iletildi ise iptal edilir.
Ama 10 kişiden 7-8 50 çıkarıyor ...bana kalırsa pek iptal edilsin diye peşine düşen yok.
Ama kop ve iş aramayanlar bir kaç dilekçe değil 20 üzeri dilekçe var benim çevremdeHocam yüksel bilgili ve bilge beyaz hoca ikiside hatalı deyince arkadaşların buldukları önemli değil bence
-
Adsız12 Kasım 2019 01:09
Hocam Merhabalar,
Mülkiye’den selamlar, kaymakamlık sınavında bir soru vardı size nasıl ulaşırım bilemedim burdan yazmak istedim.
İşgücüne dahil olmayan nüfus içindeki en büyük pay hangisidir demişti soruda. Cevap ev işleriyle meşgul olanlar. Ancak diğer şıklarda emekliler, öğrenciler ve “İş Aramayanlar” da var. Bunların hepsine iş aramayanlar denilmiyor mu hocam? Tuik’in sitesindeki tanımlara göre hepsi iş aramayanlar. Mesela ev işleriyle meşgul olmaları sebebiyle iş aramayanlara ev işleriyle meşgul olanlar denilmiş. Sorunun cevabını algılayamadım.
SaygılarımlaYanıtla
YanıtlarMahfi Eğilmez12 Kasım 2019 08:59
Bu soruda iş aramayanlar ifadesiyle kastedilen anketin yapıldığı son 4 haftalık dönemde iş arama başvurusu yapmamış olduğu halde iş olursa çalışmak ister misiniz sorusuna evet isterim diye yanıt verenlerdir.Umit COSKUN12 Kasım 2019 10:47
Öyle bir kategori de var yani, dolayısıyla iş aramayanlar hepsinden farklı bir şey oluyor, anladım hocam. Kastettiklerini pek anlayamadık bu yıl Ösym’nin.İtiraz etcektim de soruya size danışmak istedim.Umit COSKUN12 Kasım 2019 10:48
Ama Tüik’te iş aramayanlar değil de iş aramayıp, çalışmaya hazır olanlar diye bir kategori var. Bu kafamızı karıştırdı sınavda.Mahfi Eğilmez12 Kasım 2019 12:34
Haklısınız yanıt şıkkı bence hatalı olmuş doğrusu "iş aramayıp, çalışmaya hazır olanlar" olmalıydı. -
Bence soru iptal olmaz arkadaşlar tüik de ben son gün bakmıştım direk ev işiyle meşgul olanları seçtim iptal olacak tek soru var kop eğer hatalı ise hepsi iptal olsun lakin ÖSYM soruları dayandırdığı kesin birşey vardır bukadar hata olmaz olamaz en azından iptal etmez yargıda çözülür diye düşünüyorum
-
Suan baktim tekrar. Egitim ogretim ev kadinlari falan is aramayanlar katagorisi altinda degil is aramayip calismaya hazir olanlar katagorisi altinda toplanmis. Soru dogru arkadaslar daha fazla zorlamayin
-
@kaymakam-rüzgar Tamam cevaptan anlaşıldı seviyen başka münakaşaya gerek yok . Sadece bi tavsiye de bulunmak isterim iftira kötüdür kardeşim. Ve senin düşüncende olmayan insanı suçlama saygı duyup geçelim.
-
Mülakata kalan arkadaşlara başarılar.
-
Arkadaslar, AÖF kaymakamları paylaşıyorum
Varan 1 : Afyonkarahisar / Sinanpaşa Anıl Adıgüzel ....devamı gelecek.
-
@edielik kardeşim seviye filan yok hepimiz insaniz ve aynıyız lakin ...ağzımızdan çıkana sahip olalım lakin ... Kimseyi tanımadan bmeden arkasından mevzi alma lakin çok canın yanar.
-
@kaymakam-rüzgar kardeşim adam öncesin de istanbul siyasalı bitirmiş
-
@kaymakam-rüzgar kardeş bu konu çok tartışıldı en azından 4 senedir biliyorum ve AÖF’li kaymakam yoktur.
-
@3echelon3, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sucuklu Oralet’in ruhu geldi sanırım...
-
@Tardukağan harbi ne oldu bu sucuklu oralete :))