BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı 2'ye mi ayrılıyor bankacılık uzman yardımcısı ve bddk uzman yardimcisi diye? Uzman yardimciligi sinavindaki finans sorulari secmeli mi geliyor? Giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
-
@Marcuspowa şuan sadece bankacılık uzman yardımcılığı var ilanda. BDDK uzman alımı geçen sene idi. Sorular klasik ama örneğin 5 soru veriyor 3 ünü seç yap diyor
-
@preacher peki maliyede işletme finansmani ve finansal yönetim soruları geliyor mu bankacılık uzman yardımcılığı sınavinda? Geliyorsa seçmeli mi oluyor? Bu dersleri calışmaya gerek var mı?
-
@jellinek MURAKIPLAR ÖZEL SEKTÖRE YÜKSEK ÜCRETLERLE GEÇİŞ YAPABİLİYORLAR.
-
@Marcuspowa gelebilir de gelmeyebilir de belli olmaz.
-
@enjoythesilence bu yorumdan sonra murakıplığı talep eden kalmayacak teşekkürler enjoy
-
@mexs aman diyim hocam 87küsürle sakata gelmeyelim
-
@MartinLuther murakıplık sana çok yakışır
-
83le uzmanlık gelirmi ya ne kadar yüksek mis puanlar
-
@mexs biride demiyor p20 istemiyor p22 81 şuna yıkılmış durumdayım
-
Guydaki klasik soru tipini bddkda soruyorum 87 ile basvurdum uzman yardlıgına gelir mi? Aynı gün btk olması sebebiyle düşeceğini düşünüyorum
-
@newworldorder ikisinede başvuran biton insan olur kesin yine
-
@Marsiyal kuantum fiziğinden yararlanıp aynı anda 2 yerde olmayı hayal edenler olacaktır mutlaka haklısınız:) ya da sırf buna basvurmak icn Ankara btkdan vazgecenler olacaktır.
-
@newworldorder ben btk Ankaradan vazgeçtim bunun için İzmir yazdım bakalım İzmire çok talep olcak gibi hayırlısı
-
@Marsiyal aynı gün olduktan sonra bende İzmir'e başvurmaya karar verdim.Benim gibi yapanlar var gördüğüm kadarıyla, beklenenden daha yüksek kapatabilir.
-
@mexs gönlümden geçen o da hocam yetiştiremeyeceğim gibi duruyo
-
83 ve altı murakıplığa başvursun bence. Her zaman uzmanlık daha yüksek kapatır. Aynı paraya neden daha çok iş yüküm olsun ki sonuçta..
-
Arkadaşlar uzmanlık için yüksek kapatacağını söylemişsiniz ancak geçen sene uzman yardımcılığı 76 kusur ile kapatmamış mıydı? Bu sene farklı olacağını düşündüren nedir tecrübeli arkadaşlar?
-
Birde arkadaşlar aşağı yukarı sınava girebilecek adayların tam listesi ne zaman açıklanır ?
-
@tomjoad 1 hafta kala