2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Herkese başarılar arkadaşlar . Tebrik ederim
-
@friedman94 3. Komisyon istatistik ile hocam önce istatistik sonra da ibf sanırım ondan. Puana göre yoksa
-
herkese hayırlı olsun arkadaşlar, zaman dar mülakatta spesifik olarak bakılmasını önerdiğiniz konular nelerdir ?
-
@gizo11 3. Komisyondaki siralamamiz genele nasil uyarliyoruz hocam
-
Herkese başarılar arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun
-
@aslan-reyiz Hocam içerdesiniz değil mi çok sevindim.
-
@felix-felicis bu sefer direkten gol
-
@aslan-reyiz Benim de biraz öyle oldu
-
@paretowilfredo üstat birşey dikkatimi çekti, ilanda mülakat tarihi olarak 8-26 temmuz arası olarak belirtilmiş ama mülakatları 8-19 olarak belirlemişler. Bu durumdan kurumun bazı şeyleri hızlı ilerletmeyi istemesi gibi bir fikir çıkartabilir miyiz ?
-
@umutozk16 Buna ben de yormak istiyorum dostum ama bence buna dair asli gösterge mülakatların yeni yönetmelik hükmüne uygun olarak bir ay sonra açıklanıp açıklanmayacağı olacaktır. O zaman umutlanacağım
-
İleti kaldırılmıştır
-
@paretowilfredo Bekleyip göreceğiz o zaman, inşallah hızlı bir süreç olur bizler için
-
@umutozk16 20 ay beklettik daha mi bekletelim diyolar
-
@darkblow Bu başlıkta benzer tartışmalara, ithamlara, hakaretlere ve beddualara izin verilmeyecektir. Lütfen ısrarcı olmayınız.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
next kariyer'in kitabi is gorur mu ?
-
@varetopilfredo Kitap yol-yön göstermesi adına faydalı belki olur dostum ama asli olarak Kanunlar daha faydalı olacaktır bence. Kitaplar mevzuat açısından bir anlamda kanundan kopyala yapıştır yaparak işleniyor. Bunu siz de yapabilirsiniz önemsiz kısımlarını word üzerinden düzenleyerek.
-
Peki bölümlerimize göre soru ağırlığı verildiği doğru mu maliye mezunu olarak daha çok maliye mi bakmalıyım şu kısa zamanda?
-
@paretowilfredo tesekkurler cevap icin hocam. sgk ozelindeki kanunlari mevzuattan calisacagim zaten ancak uzun suredir hukuk maliye gibi derslere bakmiyorum. onlar icin faydali olur mu hatirlatmasi bakimindan.
-
@varetopilfredo Bunlar için de iddiası mevzuat olan kaynaklardan ziyade alan konusunda daha net kaynaklardan faydalanılabilir bence dostum.