29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Allahtan göçü kazandık olmasa da olur modundaym
-
@azur benimde oldu Allah’a şükür ..tebrik ederim sizi de hocam . . size katılıyorum hocam doğru soruyu itiraz la iptal ettirdiler ...
-
@idarihakimmm artık böyle şeylere kısmet böyleymiş diyemiyorum gerçekten.çünkü kısmet böyle bişey olmamalı:) ben de sizi çok tebrik ederim
-
Ben 300. Olmuşum iptal sonrası puanım 83,36671 beni 160 kişi öne atmış. Adli mezun ve avukat sonucu bekliyordum bu da piyango oldu
-
Kaç kişi kaldı mülakata acaba
-
Arkadaşlar özelden bana yazın ek mülakata kalanlar için süreci takip edelim whp grubu açacağım
-
@kemankeşş2 hocam ben mesaj atamıyorum nedense
-
Sanırım vergi ve de özelleştirme yk sorusu iptal olmuş . Burada tartışma yaşanan meşhur öyk sorusu
-
@azur ben atayım size o zaman atanlar oluyor bana bulamadınız heralde
-
Grubumuz var dm den yazabilirsiniz
-
hakkımı aylar sonra aldım, mülakata kaldım. halihazırda bir kurumda çalışmaya başladım, hakkımı ilk günkü anda kazansaydım daha fazla sevinirdim. bu sevinci geç yaşamama neden olanlara, iyiniyetimi(!) buradan sunuyorum.
-
@ahmetozcelik35 dostum tebrikler beraber yürütmüştük bu süreci whp grubu kurduk numaranı yaz hocam
-
1 ortak alanda dogrum azalmis, 1 şu uzlaşma sorusu düzelince dogrum.artmis idari testinde. Toplamda 0.2 puan fazla olmuş puanım. Demek ki idari testi ortak alana göre daha iyi puan getiriyor. Bunu teyit etmiş olduk. Ek mulakata girecek arkadaşlara bol şanslar, bence de hak yerini buldu.
-
@idarihakimmm hangi tarihte yayınlanan duyuru acaba bulamadım da ben?
-
@mnbss bilgim yok hocam 1 ay içinde yayınlanır herhalde
-
@2pacalypse aynı durumdayız benim puanım hiç oynamamış sıralamam 454ten 414e gelmiş.
-
ortak alanda iptal edilen soruyu yanlış yapmıştım, yanlış sayım azalmış. idaride de uzlaşma sorusu doğru sayılmış. ilk 50'de adliden 30 küsürdeyken 17 kişi ilerlemişim, idariden 40 küsürdeyken 20 kişi ilerlemişim.
iptallerle birlikte mülakata kalmaya hak kazananları tebrik ederim. umarım çok beklemezler. -
@SAkmazlar, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Yeniden değerlendirme sonuçlarını bekleyen arkadaşlar neler yapıyorsunuz ne durumdasınız. Ben 452. olarak az da olsa bir umutla bekliyorum
Hocam tahkim sorusu da iptal olmuş diyorlar. Bir bilginiz var mı?
-
@Sabahola bir bilgim yok hocam
-
Başlığı canlandırmış gibi olucam ama yeniden değerleme üzerine sormak istiyorum idari yargı alanında ilk 400 çağrılmıyor muydu mülakata?