İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kemankeşş desene bizi önceki il göçten kalanlar yaktı
-
@locke duyarli degilse demek duyarsiz demek degil mi zaten,az duyarli da denebilirdi,ya da şıkta para talebinin faize duyarliligi azaldikca deseydi soruda sıkinti olmazdi, kaynaklarda politikalardaki özel durumlara baktiginda tam duyarli tam duyarsiz diyor, soru da hata var buyuk ihtimal.
-
@tozkok öyle hocam öyle
-
Birşey nasip değilse insan bile bile küçük hatalar yapar yada bilmiyorum
-
@Hayaller71 yüksek belirleme sınırım millet yapmiş diye.Yani nabza göre şerbet deyip belirledim.Hakimlikte ben dedim ki ya gecen seneyle ayni yada yüksek kapatir dedim.Nitekim geçen yilla ayni sevuyede kapattı.Senin fikrin ne olur bu sınavda.800 kişi bir seyleri değistirir mi?
-
@rmznsymn inşallah kardeşim inşallah
-
@Edoke Tamamen nasip. Nasip ise ne olursa olsun o şey olur, değilse yapacak hiçbir şey yok
-
Arkadaşlar , ıs lm sorusu ve stagflasyon sorusu kesin iptal . Diğer tam dışlama sorusunda yanlışlık yok . Tam kapasite demek Lm dik çizilir klasik görüş. Not : ben de yanlış yaptım malesef
-
sınav diğer yıllara göre kolay olabilir ama emin olun ki herkesin ufak tefek yaptığı yanlışlıklar var çok iyi yapanın bile ... daha önceki mülakatlara bakılacak olursa guy sınavı 81 82 ile kapatıldığını düşünürsek 800 kişi mülakata çağırılcak o en fazla 80 ile ile taban puanının olacağını düşünüyorum
-
@kartalyürekli stagflasyonda sikinti yok bence. Çunku genisletici maliye mol ad yi sağa kaydirir. Toplam talep artar taoplam talep de is yi saga kaydirir. Saga kayan is faizleri arttirir. Artan faizler yatirimciyi dislama etkisi yaratir. Dislanan yatirimlar sonucunda issizlikte artar. Genel anlamda hem issizlik hem enflasyon artmis olur keynese göre
-
-
@varol valla çok mantıklı geldi yazdığın yorum olabilir bu durumda stagflasyon varsa ekonomide hiç bişey yapamıyoruz Allaha güvenmekten başka a
-
@varol sonradan düşündüm stagflasyonda haya olmayabilir evet ama ıs lm kesin yanlış değil mi hocam?
-
@law 85 le de kapatmaz heralde yaa. Valla sinirimiz bozuldu.
-
Anket nerde arkdaşlar
-
Ya arkadaşlar bu ıs lm sorusu kesin hatalı ve iptal değil mi?
-
-
@İbbfli19 b sikki garanti dogru. Ben o sikki okuduktan sonra digerlerini hic okumadim. Para talebini faize duyarli degilse"para talebinin gelire duyarliligu"/para talebinin faize duyarliligi sonucu lm sonsuz egime kavusur sonsuz egim lm de iken is negatif egimde her halukarda tam dislama yaratir.
-
Bu is lm sorusunda soruyu yazan vatandas acaba is yi sadece negatif egimli degilde pozitif egimli de dusunmemizi istemismidir. Yok oyle ise dik lm ve pozitif egimli is dislama yapmaz tam tersine yatirimlari arttirir.
-
89 doğru geldi bana da. bu sınavda 2 soruda sıkıntı var yalnız. a grubu 29.soru(yatırımların tamamen dışlanması). o soruda 2 tane doğru cevap var. is-lm sorusunda da sıkıntı var.(a grubu 57.soru) o soruyu sınavda ilk gördüğüm anda da saçma demiştim. bence bu 2 soru iptal edilir. 82-83 doğru yapan niye ümitsiz oluyor anlayamadım. en az 800 kişinin gireceği yerde nasıl ümitsizliğe kapılıyorlar anlaşılır gibi değil.