2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Sayfa kaymakamlık sınavı sayfası, alakasız iletileri siliyorum.
-
Arkadaslar merhaba kazanan arkadaslari tebrik ederim, kaymakamlik kazanip da icisleri dernek denetciligi sozlu sinavina basvuru yapan var mi acaba aranizda, onemli bir konu, tesekkurler.
-
Bende 4. Kez üst üste girdigim mülakattan 4. Kez boynu bükük ayrilanlardanım hakkımızı kim yiyorsa ve kim buna vesile oluyorsa Allaha havale ediyor ,sonuna kadar haram ediyorum...
-
@sbf23 Ben de 3. kez üst üste girdiğim mülakattan 3. kez boynu bükük ayrılanlardanım. Seninle görüyorum ki 4. kez de girsem sonuç değişmeyecek. Belki bu dünyada ama muhakkak ahirette varsa bir hak sahibine teslim edilecek buna inancım tam. Rabbim bizi başkalarının hakkını yemekten esirgesin inşallah. Söylenecek çok şey var ama biz söyleyip biz dinleyeceğiz her zamanki gibi. O nedenle susmak en iyisi.
-
@hasbayburtlu aynen kardeşim tek tesellim mahkeme-i kübra da hakkımızı yiyenlerin yanına kalmayacak olması ...
-
@sbf23 @hasbayburtlu Dava açın mülakatın iptali için en azından elinizden gelen hemen her şeyi yapmış olursunuz sonuçta kötü ihtimal olan temyiz aşamasına kadar belki yıllar geçer o zaman dahi yeniden mülakata alınma şansınız doğar. 3 kez 4 kez elenmek ne demek bu sınavları üst üste bu kadar kazanmak büyük başarı hele ilk 100'deyseniz çok büyük vebal.
-
@pasazade 68. idim. Maalesef kaçıncı olarak kazandığımızın kaç kez kazandığımızın hiç ehemmiyeti yok karar verenlerin gözünde.Mülakatta sorulan soruların hepsine detaylıca doğru yanıt verdim.Ayrıca bir konu hakkında konuşma yaptırıldı onu da layığıyla yaptım. @sbf23 kardeşimin de aynı şekilde olduğundan şüphem yok.Ancak yine sonuç değişmedi. Bugüne kadar birçok dava açıldı ancak hiçbir sonuç alınamadı. Benim açmam da bu durumu değiştirmeyecek. Bu sistemle mücadele etmenin yolu yok. Hayattaki tek idealim olan bu meslek artık sadece içimde bir ukde olarak kalacak maalesef. Bu dünyada elden gelen hiçbir şey yok. Hesap gününde hakkımızı alırız inşallah. Allah'ın adaletinden de kaçamazlar ya. Biz Allah'a havale ettik artık. Varsın bu dünya onların olsun.
-
Bir bakan istifa ediyor 1 milyondan fazla twit atılıyor ,rizeli akıllı bir vatandaşımız intihara kalkışıyor üzüntüden ...sesimizi nasıl duyurmalıyız size bir upucu vermiştir .Yok mu 1 milyon twit atacak geleceği için çabalayacak Türk genci .#liyakatsizmülakatlarahayır #mülakatlarkaldırılsın
-
@80üstamadnnmsz gençliğimiz heba oluyor be!!
-
@sbf23 aynı kaderi paylaşıyoruz sayın hocam. söylenecek çok şey var ama yapacak hiç bir şey yok maalesef...
-
@sbf23 bu nasıl bir zulüm böyle aklım almıyor bir olur iki olur da dört kere elemek ne demek
-
@pasazade bu konuda ehil insanlarla görüşüp dava açmayı düşünüyorum bakalım artık mahkemeler de hakkımızı arayacağız.
-
Ben de üç kere üst üste elenenlerdenim. Son iki seferdir de derece yapmıştım. İlk 10'a da girdik. Yalnız olmamak hiç bu kadar üzücü olmamıştı. Gerçekten kendime nasıl üzüldüysem size aynı şekilde üzüldüm. İnsan onca emeğin çöp olup gitmesine yanıyor. Bazen diyorum ki ulan güvenlik soruşturmamda mı sıkıntı var ama o da yok. İşçi babanın ev hanımı ananın oğluyum. Gayri hukuki tek bir işe girmişliğim yok. Mülakatımız da güzel geçiyor. Zaten tecrübemiz olduğu için heyecan da yapmıyoruz. Rahat rahat girip çıkıyoruz. Böyle mi olmalıydı? Niye böyle oldu? Hep mi böyle olacak? Sorular sorular...
-
Ben mülakata kalmadım ama üst üste 3. 4. defa mülakatan elenen idealist arkadaşları görünce çok üzüldüm. Bence sınava çalışmaktan daha mühim olan mülakatların daha şeffaf olması için sosyal,yazılı medya da iyi bir kamuoyu oluşturulması lazım.Karar vericilerle bir görüşme sağlanabilirse deneyelim yani yazıktır günahtır her sene aynı şey yaşanıyor.
-
@Kethüda hocam siz bölümünüz ne, o kadar emek vermişsiniz inş olur
-
Kamu yönetimi kardeşim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Allah emek verenlerin emeğini boşa çıkarmaz. Bugün değilse yarın inşallah.
-
İlk mulakatimdi olumsuz sonuçlandı
Son iki yıldır dönem dönem bu sınava aşırı yüklenme yaptım..heba olan zamanıma o kadar uzuluyorum ki anlatamam .
Muhtemelen bir daha bu sınava girmeyecegim.
Çünkü bu şartlarda defalarca girip kazansam bile sonucun hiç değişmeyeceğini hissediyorum..
Sınavda 70. İdim .
Kazanan arkadaşları tebrik eder başarılar dilerim
Kaybedenlerinde canı sağolsun .diyecek pek bir şey yok gerçekten
Bu işin özü esasen yukarıda bahsettiginiz hususlardır ve onlar olmadan kazanmak şuan için imkansıza yakın gibi gözüküyor .
25 yaşındayım yeni bir goreve atandim bir müddet bu şekilde devam edeceğim daha vaktim var belki bir gün alim sekli değişir yeniden denerim.
Saplantıya donusturmeden devam etmek gerekiyor .Herkese sağlıklı günler dilerim
-
Arkadaşlar bu yeni bölümlerden sınava giren oldu mu yani sosyoloji psikoloji halka ilişkiler vb gibi
Ve bu bölümlerden mülakata katilip kazanan var mi dir -
Liste yine şampiyonlar ligi gibi. Bu sınava ne heves kaldı ne çalışma gücümüz.Kazanamadığıma mı üzüleyim kazansam elenen arkadaşlarla aynı kaderi paylaşacağıma mı bilemedim.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin, listede olan arkadaşlara görevlerinde başarılar dilerim.
-
Bir de farkettiniz mı kazananlara baktığımda birbirine benzer yakın çok isim var tesadüf mü ?