2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@2pacalypse, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@pasazade emin misiniz? bu idari sınavında 1. ci oldum. Korkuyorum
Maalesef hakimlikte puan ve sıranın hiçbir önemi yok. Bu sene de farklı olacağını sanmam.
İKİ YIL ÜST ÜSTE BİRİNCİ OLDU, MÜLAKATTA ELENDİ.
İzmir’de yaşayan avukat Oğuzhan Mete de mülakat sisteminden mağdur olan avukatlardan biri. İlk olarak 24 Haziran 2016 yılında sınava giren Mete, 18 bin 754 aday arasından 98.56 puanla birinci oldu. Mete, 1 dakika süren mülakatta ise elendi. Bunun üzerine 3 Haziran 2017’de bir kez daha sınava giren Oğuzhan Mete, bin 439 aday arasından 96.40 puanla yine birinci oldu; mülakatta yine elendi. 2018 yılındaki sınava girip bu kez 17 bin 935 kişi arasından bin 728. olan Mete, yine elendi.NEDEN ELENDİĞİNİ SORDU CEVAP ALAMADI
Mülakat heyetine bir önceki yıl birinci olmasına rağmen neden elendiğini sorduğunu ifade eden Mete, “Cevap veremediler. Değerlendireceklerini söylediler, yine elediler. Yazılı sınavdan en yüksek puanı almışım elenmemdeki ölçüt nedir. Zaten kişi başına verdikleri süre 45 saniye civarında. Bu da bir soruyu dahi yanıtlama şansı tanımıyor. Yeni yargı reformunda mülakat sistemi yerini korumuş. Siz liyakata dayalı alım yapmazsanız nasıl yargıyı düzeltebilirsiniz. Kitabı ortasından okumak gibi düşünün ” ifadelerine yer verdi. Mete, bu sistemin düzeltilmesinin tek yolunun mülakat sisteminin kaldırılması olduğunu savundu.
-
@pasazade emin misiniz? bu idari sınavında 1. ci oldum. Korkuyorum
Maalesef hakimlikte puan ve sıranın hiçbir önemi yok. Bu sene de farklı olacağını sanmam.
İKİ YIL ÜST ÜSTE BİRİNCİ OLDU, MÜLAKATTA ELENDİ.
İzmir’de yaşayan avukat Oğuzhan Mete de mülakat sisteminden mağdur olan avukatlardan biri. İlk olarak 24 Haziran 2016 yılında sınava giren Mete, 18 bin 754 aday arasından 98.56 puanla birinci oldu. Mete, 1 dakika süren mülakatta ise elendi. Bunun üzerine 3 Haziran 2017’de bir kez daha sınava giren Oğuzhan Mete, bin 439 aday arasından 96.40 puanla yine birinci oldu; mülakatta yine elendi. 2018 yılındaki sınava girip bu kez 17 bin 935 kişi arasından bin 728. olan Mete, yine elendi. -
@pasazade hocam izmirliyim ve avukatım. Çoğu bilgimiz tutuyor adamla. Ben en iyisi kötü sona hazirlayayim kendimi
-
@2pacalypse Referans arayın sonuçta hak etmişsiniz. Elenirseniz de en azından gazeteleri tvleri falan arayın en azından meşhur olursunuz haberinizi yaparlar belki
-
@pasazade, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@2pacalypse Referans arayın sonuçta hak etmişsiniz. Elenirseniz de en azından gazeteleri tvleri falan arayın en azından meşhur olursunuz haberinizi yaparlar belki
Nasibinizde varsa elbet karşınıza birileri çıkar veya daha liyakate önem veren bürokratlar vs... gelir. Hayırlısını isteyin.
-
@pasazade hocam artık ne olacaksa olsun, zaten virüs var ortada. Kimse referans meferans arayamiyodur. Bence bu sefer liyakat kazanacak
-
Mulakat konusunda hala ciddi ciddi analiz kasanlara burdan seslenmek istiyorum geçmiş son üç sınav listesini açın rasgele birini secin gecmis sosyal medya hesaplarına bakin size onemli veriler verecektir
-
@pasazade hocam artık ne olacaksa olsun, zaten virüs var ortada. Kimse referans meferans arayamiyodur. Bence bu sefer liyakat kazanacak
İnşallah liyakat kazanır ancak virüs var ise teknoloji de var. Bunu da unutmamak lazım zaten balık tutmaya gider gibi kapı kapı referans arayanlar çoğunlukla aradığı ile kalır. Kazananların genelde referansları hazırdır zira
-
@2pacalypse yazdiklarinizi Polyanna okusa bu kadar iyimser olma der️
-
@mülki boşver hocam, sonuna kadar polyannaciyiz
-
Corona nedeniyle alınan tedbirler dolayısıyla benim düşüncem mülakatlar önceki yıllara nazaran erken açıklanabilir.
-
@ceterisparibusss bende aynısını düşünüyorum bakan beyin bakanlıkta olduğu bir ara çalışma yapılır listeler onaylanır açıklanır inşallah
-
@ceterisparibusss inşallah hocam
-
@ceterisparibusss ya da tam tersi olabilir mi hocam bütün eğitimler vs ertelenmiş hatta
-
@pabloescobarr olaya şu açıdan bakıyorum. Dışa dönük bütün programlar iptal neredeyse. Durum böyleyken bakanlık içi çalışmalara zaman ayrılacaktır fazlasıyla bence.
-
@ceterisparibusss elbette mümkün hocam
-
@ceterisparibusss bence de ellerindeki corona harici işleri aradan çıkarmak isteyecekler ve ilk fırsatta açıklayacaklar gibi geliyor sonuçları ama inşallah bakan bey mülakattan başka işimiz kalmadı mı sonra bakarız demez
-
@ceterisparibusss Arkadaşlar Mülakatta kişilik özelliklerinden sorulan oldu mu ciddi biri misin komik biri misin vs. gibisinden
-
Ben de erken açıklanacağını düşünenlerdenim. Ancak böyle düşünmemin sebebi corona değil. Aym'nin güvenlik soruşturmasını iptal etmesi ve bakanlığın mülakat sonrası yaptığı soruşturma evresini mülakat öncesine çekmesi diye düşünüyorum. Süreç de bu yüzden uzadı bence. O yüzden çok kısa sürede de açıklanabilir. Yok eğer öyle değilse, önceki seneler gibi 55-60 günü bulursa bayram öncesine kadar beklemeye devam.
-
@pasazade bana da soruldu hocam