2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@spartacusflash
Sanayi bakanlığına bağlı bir kurumda çalışıyorum. -
Bu hafta bir gelişme yaşanır mı? Muvafakat belgeleri gönderilmeye başlanılmış.
-
@sagropa olan bir yerde çalışmayan ve işe ihtiyacı olanlara oluyor. Eylul dıyorlar ama ne zaman belli değil.
-
Arkadaslar ben henuz asi olmadim yarin olmayi dusunuyorum. Bakanlikta asi zorunlu mu? 2 kez test olma muhabbeti mi olur iki doz olmadan baslarsak ?
-
@ademsmith aşı zorunlu değil. Aşı olmayan kamu personeli için haftada 2 pcr testi zorunluluğu da henüz çıkmadı. (İlerleyen günlerde olur olmaz bilemem. Bugün itibari ile durum böyle).
-
bir arkadaş aramış,“bir sonraki maaşa yetişirsiniz ama kesin bir tarih veremiyorum makam onayına bağlı” demişler.
-
Atama, En geç 2 haftaya kesin olacak. Bu hafta çok yüksek ihtimalle olacak dedi kaynağım.
-
Atama, En geç 2 haftaya kesin olacak. Bu hafta çok yüksek ihtimalle olacak dedi kaynağım.
-
Birimlerin de belli olduğunu belirtti. Sayıları almaya çalıştım ama öğrenemedim.
-
@hattarihanzo Hangi birim kaç kişi istihdam tekrar sorma şansınız var mı, bir de İstanbul'a istihdam sağlanmış mı?
-
Herşey tamam imzaya mı gidiyoruz
-
son bilgiler,
"Makama gonderilsin dendiginde imzaya cikacak asamadaymis. Bazı arkadaşlarin muvafakatlari bekleniyormuş. Eger hepsi gelmezse iki olur alinacak. Dilekceler genelde degerlendirilmis fakat tersi sonuclananlarda olabilirmiş. Illerin ve birimlerin bilgisi kesin olarak bizde yok dendi. Eylül maaşına yetistirilmesi mümkünmüş. Sadece Bakan beyin imza sureci ne kadar sürede bitebilir orda net birşey kendisinin takdirine kalmış. Olura cikinca bilgi vericem o zamana kadar bekliycez"
-
@sagropa sorsam da cevap alabileceğimi sanmıyorum. Personelde çalışan kişiler çok ketum olabiliyor
-
ne atamaymış arkadaş demek ki mite girmeye çalışssak ya da sayıştaya 5 yıl bekleyecektik. buna da şükür
-
herhangi bir gelişme var mı acaba?
-
@misanthrope maalesef her pazar aynı soruyu soruyoruz sonra bir hafta daha bekliyoruz boş boş.
-
Uzmanlığa atama
MADDE 29 – (1) Yeterlik sınavında başarılı olanların uzman kadrolarına atanabilmeleri, YDS’den asgari (C) düzeyinde veya dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye yeterlik sınavından itibaren en geç iki yıl içinde sahip olma şartına bağlıdır.Arkadaşlar bu şartı sağlamak için illa yeterlilik sınavından sonra mı yds yi almak lazım yoksa uzman yardımclığı döneminde alınan yds puanı da geçerli olur mu? Çünkü sahip olma demiş yds de 5 yıl geçerli sonuçta.
-
@mm0660 Yardımcılıkta Yds puan şartını sağlayamazsanız zaten uzmanlığa atanamazsınız.
-
@kralex o açık zaten. Benim demek istediğim yds puanını illa yeterlilik sınavından sonraki 2 yıl içerisinde mi almamız lazım yoksa yeterlilik sınavına girmeden alsak olur mu? Örneğin mesleğe girdikten 1-2 yıl sonra gibi. Yani 3+2 yıllık bir yds şartını sağlama süresi gibi.
-
@mm0660 bizim girdiğimiz yds yeterli hocam, yenisi gerekmiyor. ama lisans üstü okuyacaksanız tazelemek gerekir