2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@importante Var hocam
-
@importante ben de varım hocam
-
@mustafakrc @müspetmenfi bende İstanbul için bekliyorum, bugün 415 21 58 numarayı aradım, en kısa sürede biteceği bilgisi verildi lakin beni çok tatmin etmedi, sizlerde bilgi sahibi olursanız haberdar etmenizi rica ediyorum, en kısa sürede başlamamız temennisi ile
-
@importante ben geçen hafta aradığımda ay sonu bitmiş olacağı söylendi yani bugün haber gelmeliydi haftaya kaldı sanırım.tekrar bişey öğrenirsem mutlaka yazarım
-
Arkadaşlar bende bu sabah aradım atandığım ili evraklarınız geldi biz ilçeye gönderdik dedi ama bana tebligat falan gelmedi. Ben aramasam bilmicektim bunu arada arayın sizde. Tebligat gelmeden de başlayabilirsin dediler ama ben beklicem bakalım
-
@mustafakrc hocam bugün öğleye kadar çalışma olduğu için o yüzden olabilir
-
@tarkovski pazartesi ben de ilimi arayayım hocam belki sizin gibi bilgi alabilirim
-
@abcd1508 Atamaya esas belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler, ikinci, üçüncü ve dördüncü fıkralarda sayılanlar ile ataması yapılıp göreve başladıktan sonra çeşitli nedenlerle görevinden ayrılanların yerine, yeni bir sınav yapılıncaya kadar en geç iki yıl içinde başarı sırasına göre yedek listede yer alan adaylar arasından atama yapılabilir.
-
@mustafakrc evet arayın ben bakanlığa ulaşamayınca ilimi aradım
-
@kpssetkinlik evet ben de böyle biliyorum çok sağolun
-
Forum bir ara bozuktu yazamadım bende istanbul ikametli olup başladım tebligatı bekleme gel dediler gidip defterdarlığıma imza atıp müdürlüğüme geçtim orada onay gönderdi resmen başladım sayılır.Ama işe girişim yapıldı bir görev almadım tam anlamıyla. İyi temiz Ev bulmak kırsalda cidden zor bence tebligatı beklemeden gidin ilçenizi ev bulun derim eğer ilçeniz küçükse hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@abcd1508 hocam Karayazı'ya ben gidiyorum.
-
@mrgkn hayırlı olsun. Kaç kişi var göreve başlamayan acaba ?
-
@abcd1508 bildiğim feragat var. Oralar başlamadı.yedekleri çağırınca başlar hepsi
-
-
@abcd1508 biri Pazaryolu diğeri Horasan iki kız başlamamış.
-
@mrgkn ikisi de feragat mı verdi peki
-
@abcd1508 pazayoluna sgk dy yerine 2. Yedek horasan 1. Yedek gidecek öyle görünüyor hocam. Size tavsiyem buralardaki mal müdürlüğüne ulaşmanız ve dahi Muhammet bey bilgi verir .
-
Arkadaşlar ilçemde hiç memur yok var olanların yaşıda büyük müdür ve ben varım galiba sizde de böyle mi? garip geldi bana kendim nasıl işi öğrencem bilmiyorum ️ odalar terkedilmiş gibi resmen
-
@raxog39 hangi ildesiniz acaba ?