2021 Kaymakamlık Sınavı
-
İlk sınavımdan 71,50 ile burdayım ben de
-
@LioN @mülki @siyasalllııı @Schumpeterr @KaimakamAday @Pisagor güzel insanlar burada. Hadi bakalım yavaş yavaş puanları yükseltmeden başlayalım şu işe
-
@Antimülakat cok tesekkur ederim️ ama dostum o emoji olmamis, seneye sinav sonucunu gordugunde insallah "" şu sekil bi emoji bekliyorum senden, bu mesaji hatirla️
-
@mülki haklısın valla. Zaten forumdaki anormallikten benim yazılarda ilk sayfalara kayıp duruyor. Neyse başlangıcımız biraz karamsar olsun da sonunda yüzümüz gülsün diyelim. Bu sefer 1 aylık bekleme sürecine bırakmayalım işimizi mümkünse
-
Merha aarkadaslar 72.25 ile bende aranızdayim...
"Vaziyet alın ortalik karışacak diyorum"
Vira bismillah... -
@Antimülakat bu totem tutar diyosan ben de karalari baglayayim hemen️ yok yok beklemek falan, ben kararnameleri indirdim basliyorum yarindan, gunde bir saat bile olsa okuyacam, sinav arsizi olduk iyice, bu sefer hakkini verelim️
-
@aydino4 hosgeldin dostum ️
-
@mülki 4. sayfa sözü olsun o zaman, güzel puan almayan yazılı sınavdan sonra sadece net duyumları paylaşacak onun dışında sessiz sakın köşesinde bekleyecek !
-
@mülki hoşbulduk brocum.
Burdan ÖSYM kaymakamlik sınav komisyonuna sesleniyorum.!!!!
Halep ordaysa arşın burada.... -
@Antimülakat ben konusmadan duramiyorum, onceki basliklarda goruldugu uzere️ bunun icin bile calisir iyi bi puan alirim, hodrimeydan diyorum ben de️
-
Güzel insanların hepsi burada en güzel süreç kesinlikle sınava hazırlık süreci keyfini çıkartarak çalışmak lazım
-
@Daywalkerss sayımız güçlenerek artıyor gibi görünüyor
-
@Antimülakat eyvallah üstad manevi olarak buradayım bende inşallah
-
@Daywalkerss şeytanın bacağını kırdı ondan guzel sağlam duyumlar bekliyoruz inşallah. Bakanlığin bahcesinde fotoğraf cekinirken 100 kişilik ekiple bizleride unutma
-
Ekip sağlam bu sene gittikce cetin bir savaşa dönüşuyor kalemize kuvvet 110. Donemde listenin başinda goruşmek dileğiyle
-
@marjinalmaliyt57 Estağfirullah kardeşim hep beraber olalım inşallah geride kimse kalmaya iznim bitene kadar buralardayım sonrasında da elimden geldiğince bugün sevincimiz buruk fakat yarınlardan umudumuz sizler için sapasağlam
-
@Daywalkerss herdaim kardeşim sağolasın siz ve sizin gibiler oldukça virgulle kaçan sınavlara degilde derece yapılacak sınavlara umutla bakıyoruz. Allah yolunu açık etsin her konuda
-
@marjinalmaliyt57 eyvallah kardeşim allahın izniyle inşallah
-
@Antimülakat Biz bitti demeden bitmez hocam. Gönlümüze her geçen gün daha derin işlenecek tutkumuz her geçen gün daha da artacak ve 2021’de aldığımız neticenin hazzı tam 12’den olacak. 2021 bizimdir.
-
@aydino4 Ösym’yi 2021’de soğuk yemek sofrasına oturtacağınız hocam. Bu burda bitmez.