2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
silinmiştir
-
@uvyx adak adayıp mevlüt okutuyor bu insanlar hissettiklerini düşünmüyorum.
-
Yıllardır verdiğim emekten çok yoğun bakımda iken bile bana sınavına çalış diyen annemin ruhunu sevindirememek üzdü. Diyecek bir şey yok daha..
-
Kaymakamsın, köylüyle falan muhatap oluyosun içlerinden torpilli olduğunu düşünüyolar ve haklılar
-
Olmadı... Bari zardan düşseydin be abi.
-
Hayırlı olsun
-
Benim de olmadı. Yeni başlayacak kişilere ve bir daha sınava girecek kişilere tavsiyem torpilinizi (birileri referans desede bunun adı düpedüz torpil, adam kayırmaktan başka bir şey değil) ayarlamadan bu sınava girmeyin. Torpilden kastım da bir cemaat, tarikat ve ülkeyi yöneten parti teşkilatlarından birinde üst düzey biyolojik dayınızdır. Bu değerlendirmeyi yapanlar hiçbir şekilde sizin okuduğunuz okula, yabancı dillerinize, eğitim kalitenize ve puanınıza bakmıyorlar torpiliniz kim ona bakıyorlar. Son değerlendirme sonucu liste dışı kalan kişileri almışlar anlaşılan o ki listenin bugün açıklanması bu kişiler içinmiş. Ben bu kişilere de bu listeyi onaylayanlara da hakkımı helal etmiyorum. Hem bu dünya da hem de öbür dünyada Allahından bulsunlar. Bunları yazarken öfkeyle yazdığımı düşünebilirsiniz haklısınız da ama gerçek bu öfkemiz geçtiğinde her şey toz pembe bir şekilde oturup tekrar çalışırız ama sonuç da hep bu olacak. Herkesin hakkında hayırlısını diliyorum. Gerçekten hakederek kazananları da tebri
-
- Kez kaybettim. Eğer kazananlar, bu mülakatı 3, 4 ve daha fazla kaybedenlerden daha başarılı ve devleti temsil kabiliyeti daha yüksek ise Allah hepsinin yolunu bahtını açık etsin. Yok değil ise asıl kazananlar biziz ve hak edenin hakkı elbet teslim edilecektir.
-
Kazananları tebrik ederim.
Herkes için hayırlısı olsun.
Yanlış görmediysem kazananların yarısı yazılı sınavda ilk 100’de olan kişiler.
Yine kazananların 16 tanesi +80 almış kişiler ki bunların yazılı sınavdaki sıralaması ilk 25-30 oluyor sanırım. -
Kimse kızmasında yine ağlama duvarı olmuş burası.
Bu işin böyle oldugunu bilmiyorsan girme bence bu sınava -
100 kişilik listenin 17 kişisi 80 üstü gerisi 70 puanlı .80 üstü olanlarda da çoğunluk 80... küsürlü puanlar.Daha önce de yazdım hep tepkiyle karşılaştım .Sanki ben insanları küçümsüyormuş gibi görüldüm ama gerçekler acıdır .Hakimlik kaymakamlık artık buralara tanıdık yoksa girmek imkansiz .Evet yine de içimizde umut oluyor her seferinde belki bu sefer az da olsa hak eden kişileri alırlar diyoruz ama almıyorlar .Belki 1 kişi bile yok bilmiyorum. kaymakamlık hakimlik bunlarda çok ciddi tanıdık yoksa sürekli sürekli zorlamak saçma .Bir işe girip denemek gerek .İşsiz birisi tek başına bu sınavlara çalışırsa çok üzülür .İngilizceniz harika olsa ,4 ortalamayla okul bitirseniz ,harika bir entelektüel bilginiz olsa bile adamlar almıyor .Asla kendinizi yetersiz görmeyin .Zaten ne olduğu belli .
-
Mülakat puanımızı öğrenebiliyor muyuz bilen var mı acaba
-
Açıklanan listede mülakat puanı sütunu var zaten
-
@mets bu kadar kötülemişsin ama bu meslek yoluna niye girdin o zaman ? Kazansan yazar mıydın bunları ? Bu kadar iyiysen git yurtdışına burda milletin hakkına girip durma
-
@md1234 cimere yazın hocam
-
@ekeblad ''belki 1 kişi bile yok'' mu?
-
@smsk1 "belki 1 kişi bile yok mu bilmiyorum " yani varsa yazsın bu sınav için
-
@urfaspor63 teşekkür ederim
-
@laffer-0 kaybettiğim için listede yokum
-
@schossow99 çevremizde o kadar iyi insanlar vardı ki işlerin bu şekilde olduğunu onlarda bilmiyordu haliylen bize de anlatmadılar ben burada kimsenin hakkına girmiyorum sadece tespit ettiğim şeyleri bilip ona göre çalışsınlar diyorum. Neticede insan hayatından çok zaman alıyor yıpranıyorsun ailen de senle beraber yıpranıyor. Zaman çok çok önemli bir şey geçti mi bir daha geri gelmiyor. Neyse seninle daha fazla polemiğe girmeyeceğim bir gün senin de canın yanarsa böyle anca o zaman anlarsın.