Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Yerler açıklandı arkadaşlar .
-
Haritan baktığım fakülte adresi ile giriş belgesinde adres farklı bende(fen fakültesi için)
-
Arkadaşlar 2 oturum 5 alan var. Bu 5 alanın hepsi yüzde olarak eşit mi etki ediyor?
-
Sevgili idareciler sınav yapıcılar aynı gün olan sınavları allah için farklı adreslere koymayın vallahi yazık sokağa çıkma yasagi var emanet isleri vesaire nasıl olacak ulaşım zaten daha kısıtlı
-
@tomjoad benim bir oturum gazi eğitimde bir oturum gazi sporda sizinki de öyle ise yakın yerler birbirine
-
benim daha once katilmis oldugum sinavlardan farkli olarak bu sinavda hes kodunu fiziki belge olarak da istemisler. giris belgesinde dikkatini cekmemis olan varsa sikinti yasamasin diye bildireyim dedim.
-
@justinterrogate arkadaşlar fiziki belge dediği e devletten aldığımız hes kodlu belge değil mi. Bir de bir sorum daha var hes kodum blokeli gözüküyor ösym sınavınada başvurduğum için bu herhangi bir sorun oluşturur mu cevaplarsanız sevinirim iyi günler
-
@akalender154 yeni süresiz bir kod aldığınızda da mı aynısı yazıyor
-
@platypus hocam aldığım kod zaten süresizdi. Vakıfbank sınavına başvuru yaparken istenilen hes kodum aynı zamanda ösym sınavlarınada başvuru yaptığım için blokeli diyor.bir sorun oluşturur mu acaba. Buradaki blokeden kasıt nedir
-
arkadaşlar 2. oturumun sınav süresini bilen var mı göremedim ben
-
@tupacshakur ilk ve ikinci oturumun soru sayılarınıni bilen var mi
-
@akalender154 şunu demek istedim sadece bu sınav için ayrı bir kod alırsanız belki düzelir o durum düzelmezse sorun oluşturabilir
-
@akalender154 şimdi baktım ösym sınavı için olan kod benim de blokeli gözüküyor ancak ben ayrı bir süresiz kod almıştım onda yazmıyor.
-
bende de benzer durum oldugu icin ve tekrar cikti almakla ugrasmamak icin saglik bakanligi ilgili birimini aradim bloke yazisi hes kodunun ibraz edilen yerden silinmesinin engellendigini ifade ediyormus, baska yerlere de ayni kodu ibraz etmek mumkunmus
-
Yani hocam sonuç olarak yeni hes kodu almak mı lazım yoksa ösym tarafından blokeli kod ile girsek sıkıntı olur mu
-
@akalender154 ayni kod ile girilebiliyor
-
@justinterrogate teşekkür ederim peki burada blokeli hes kodundan kasıt nedir. Sadece ösym kullabilir anlamında mıdır
-
@akalender154 yukarida belirttigim gibi, osymnin koda bloke koymasi= osymnin sisteminden o kodu silememeniz anlamina geliyor. osym sinavindan bir saat once kodu silip sinava girilmesini engellemek icin yapilmis bir uygulama muhtemelen. zaten soyledigim gibi baska yerlere de ayni kod verilebiliyor
-
@justinterrogate teşekkürler sağlık bakanlığından öğrenmiş olduğunuz içinde teşekkürler
-
@justinterrogate bu arada sınava tc kimlik kartı, sınav giriş belgesi ve hes kodu belgesi getiriyoruz değil mi hocam başka ek birşey yok.