2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@zenginmemur hocam o zmn puanlarimiz yanacak insallah kpss oncesi gelir
-
@rabia89 @as-soon-as dediği doğru 20 kat yazılı test sınavı ama şu gözden kaçmasın hocam iletilen talep 500 , onaylanan sayı değişebilir vebal almayayım . Bu ilanda netleşir ancak .
-
Umarım beklenilen tüm kurumlar alım yapar. Benim en merak ettiğim en son 2017 Aralıkta ilana çıkılan TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı. Kesin gözüyle bakıyodum 3 yılın sonunda
-
@rabia89 Hocam zaten kpss sonrası kalacaksa bir anlamı kalmaz bizler için.2 yıl geçerlilik bitiyor puanların.
-
@karar Ben 250 kişilik ilana da tamamım açıkçası.
temennim guy-duy gibi süreçlerin sonuçlanmasından sonra ilan gelmesidir. bir kişi bile buna başvurmaktan vazgeçecekse iyidir diyorum.
-
@as-soon-as ben ben çekilcem inşlh sıkı çalışın sınavı dikkat ölçer zar zor geliyo -gelecek kaçmasın , en yüksek sayıda gelir inşlh çok kişi istifade eder .
-
@as-soon-as Hocam guy duy sonuçlanmasını beklersek hepimiz yine gümleriz.Yazarken bile sinir oldum.Nasil hala bu kadar umutlu olabiliyorsunuz başvurmaları diye.@karar ablamız başvurmaz ama ilgöcteki çocuk izmir guy görünce başvurdu hemen.Mali hizmetlerde genelde özel bütçeli kuruluşlar olur ve taşra uzmanliklar içinde en popüleri.Yani beklemek kimsenin faydasına değil.Ha ilan gelmeyecekse zaten yapcak bir sey yok.Ama ilan gelecekse hemen şimdi gelsin.Guy mülakat zaten dedikleri gibiyse Mayıs Haziranda yapılir.
-
@zenginmemur Tekrar diyorum. 1 kişi bile girmeyeceğim derse benim için yeterlidir. İsterse guy olan 999 kişi başvursun, sorun değil.
-
@as-soon-as anladim Hocam saygı duyarım.O zaman iciniz rahat olsun basvurmayacak kişiler olacaktır.
-
kpss ye kdr bize sgk ilgoc ve mhuy gelmesi gerekiyo puanlarimiz yanacak emeklerimiz cop olacak bu sene bakalim o kdr calisip aldgmz o puanlari tekrar alabilecek miyiz soncta bekledikce hepimiz formdan dustuk eski tempomuz yok kpss icin duysunlar biziiii
-
bu sene zaten hmuy guy duy geldi vmy de gelecek bırakın da biraz seneye alım olsun seneye girecekler de bir yerlere girebilsin
-
il göç soranlar olmuş lakin şuan için kurumda çok bi ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum ama umarım gelir yeni arkadaşlar için bir umut 2020de 245 kişi alındı bu sene sonunda gelir mi bilmem iyi çalışmalar.
-
@uvyx Herkes hep bana hep bana diyor hocam, benim 'guy duydan sonra gelsin' lafıma bile karşı gelen oldu.
-
Mhuy 6 yıldır,Sgk denetmenliği 2 yıldır,vmy 4 yıldır gelmedi.Kimse bu ilanları keyfinden istemiyor.
-
2021 kpss basligini bulamadim arkdslar var mi
-
4 yıldır Sgk Müfettişliği, 5 yıldır Sgk Uzmanlığı, 4 yıldır Dguy ilanları da gelmiyor gelecek gibi de durmuyor
-
İçişlerinde çalışan bi arkadaş uzman yardımcısı alınacak dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum. En çok çalışmak istediğim bakanlık olduğundan umutla bekliyorum.
-
Cimere yaptığım başvuru beklemeye alındı.Strateji bütçe başkanlığına izin sürecini sordum mali hizmet için Arkadaşlar bu sayfa niye sessiz?Hayır söyleyin bizde çalışalım.Mülakat var tamam çogunlugun beklediği.Kalan 3000 kisi nerede ne yapıyor?Bakin iyi gidiyoruz.Tweterda destek verenlerde var.Ösym covidi bahane etmiş olamaz bence.Sinav ile ilan arasında 60 gün oluyormuş.Sgk ilgöc mhuy sorup soruşturalim.Cimer güzel bir hizmet cevap veriyorlar bir şekilde.
-
Herkese iyi günler. Geçenlerde cimere istihdam uzman yardımcılığı alımını sormuştum gelen cevap” İstihdam Uzman Yardımcılığı 2021 yılı kotamız belli olmadığından dolayı henüz bir çalışma yapılmamıştır.
Bilgilerinize sunulur.” şeklinde oldu. Sanırım çoğu kurum atama izni bekliyor. Umarım bir an önce verilir. -
@hakimehanımm atama izinleri ne zaman veriliyor.Kpss A kadroları buna tabi değil diye biliyirum ben.Yani istese kurum hemen ilana cikmaz mi?