2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Bitmiş tabi şuraya önceden kimler neler yazardı.Pareto bile yazmıyor.Milli emlak dedik gelecek ses yok.Genclik spor dedik müfettişlik 3 yıl oldu hala gelmedi.Mali hizmet zaten 6 yıl olmuş.Sgk denetmenlik zaten çok yavaş.Yani bitmiş Hocam.Ben bunları yazınca ilan gelmiyor diyenler ders çalışıyor dedi bazı kişiliksizler.
-
A grubunda şimdiye kadar ki en akıl almaz ilan 2013 yılında herhangi bir puan türünden 80 alan herkesin kadro kota sınırlaması olmadan vmy test sınavına çağırılması olmuştur bence. Ki o ilanda yanlış hatırlamıyorsam 2 bin kişilik bir ilandi. Şu katı bu katı vs dememişler 80 puani olan herkesi sınava kabul etmişlerdi. Kaldı ki 120 tane puan türü vardı o zaman.
-
@gmzankr066 il göç için duyum var denilmişti ama tarih yok sanırım . Gelsede yüksek ( 200 ) gelmeyecek sanırsam . 88 -89 konuşulur yine . Nasip ne diyelim , beklemedeyiz yinede ben merkez göçü merak ediyorum umarım alırlar .
-
Ösymye cimerden sormuştum sınav hazırlığı var mi diye covidden dolayi erteleme mi oldu diye?Maliyeye sevk etmiş.İlginç şeyler oluyor gerçekten.Sınavı en zor sınavlardan biri.Kazanamayacagız belki ama atanmak için çok mu tren kaçtı anlamadım ki.Mhuy sınavı için
-
Ben de çimer üzerinden göç ile ilgili alım olup olmadığını sorsam acaba Bilgi verirler mi arkadaşlar
-
@rabia89 bu gidişle herkes b grubu yapacak orda da puanlar yükselecek.
-
arkadaşlar bu secim oncesi alim cok olur muhabbetine ne diyorsunuz acaba 2021 den sonra mi yoksa 2022 kpss den sonra mi alimlar cogalir ongorunuz var mi
-
@rabia89
Sanmam, daha kanal istanbul için rantlar dağıtılacak, bir yerden tasarruf yapılması lazım malum -
Sayfanın başındaki ilanlar gelecek mi sınava 4 ay kalmış.Tükenmiş durumdayım.A grubuna keşke hiç bulaşmasaydımda diyemiyorum 92 ve üstü iş yaptı bu sene.Yil sonunda ilanlar geldi ve durdu.2021 alımları umarım kpss sonrasına kalmaz.Duyumu olanda çekiniyor artık.Belediye mufetisliklerindende ses yok.Yeterlilikleri verilmiş bir çok alım olması lazım ama ilan yok ortada.
-
@zenginmemur strateji butce baskanligini hic aradiniz mi hocam?
-
@atibaa aradım kurumlara bilgi verdiklerini söylediler.
-
@zenginmemur ben de kurumda calisan birisine sordum cevap bekliyorum
-
@atibaa Hocam siz ne icin sordunuz?Yani kurumlar atama sayılarında özgür değil mi?Açıktan alım şartları izne tabi mi?
-
İzne tabi mi degil mi bilmiyorum ama gecen sene 24 martta onay cikmisti onaydan sonra ilanlar gelmisti. Cevap simdi geldi sormus, normalde martta yayinlaniyormus bu sene haziran gibi dedi.İnşallah dogru degildir gelecek 3 5 ilan zaten, gercekten yoruldummmm.
-
@zenginmemur kardeşim sbb de hangi numarayı aradın SGK denetmenlik için arayayım. Veriyorlar mı bilgi vs
-
0312 294 50 00
-
@lion bu numara mi
-
@lion santralden bağlandım ama dediğim gibi direk hangi kurumdan arıyorsunuz dedi görevli ben kişiyim dedim bilgi veremeyiz dediler.Numarada İnternet sitesinden aradim
-
@lion evet.
-
@zenginmemur yani birşey çıkmıyor ordan diyorsun kardeşim.