Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@guyduy24 mülakata hicbi etkisi olmaz benim kanatim
-
@edmilson28 hocam normal banka ile katılım bankası arasında uzman yardımcılığı açısından şartlar haklar aynı mı yoksa farklı mı
-
@su28a katılım kısmında çalışmıyorum meslekle alakali veremeyecem bilgi ama maas olarak katilim la normal banka maaaslri ayni 50 TL gibi bi fark vardı biz ilk girdiğimizde
-
@delikupeli aynı arkadaşlar spesifik farki yok
-
@edmilson28 hocam merhaba. İktisat hukuk muhasebe kpss düzeyi gibi mi? Mesela iş hukukundan ya da hmk’dan oldukça çıkıyor mu eleme yapmak iyi olur mu sizce?
-
Katılım için sınavda ing 40 soruda 20 doğru isteniyor acaba esneme olur mu baraj puanı açısından ? Mülakatta ingilizce önemli mı kalır
-
@fenerbahceli arkadaşlar klasik a grubu sorularından daha farkli formatta ama daha yüzeysel sorulardi alan zor değildi hmk falan bakmaya gerek yok kanatim medeni borçlar ticaret ağırlıklı gelir diye düşünüyorum
-
@su28a İngilizceden 40 da 20 yapamazsınız zaten şansınız cok az olur esnemeye gerek kalmaz
-
@edmilson28 genel müdürlük biriminde mi çalışıyor uzm.yrd, yoksa şube görevleri de var mı?
-
@alcaser arkadaşlar biz 100 kisi alındık bi önceki alımda 3 ay Ankarada eğitim bolum başkanlığın da bi süreciniz olucak konaklama vs hersey bankamız tarafından karşılanıyor eğitimin sonunda ise bize 6 aylık olmak üzere mali tahlil birimine staja gönderdiler, 6 aylık stajın ardından ise herkesin net görev yerleri belli oldu , bir kısmı girişimci ve kurumsal şubeler de mia olarak ,kalanı genel mudurlik birimleri (ağırlıkla hazine , mali tahlil birimleri)
-
@tnr17 ikiside olabilir garantisi yok
-
@edmilson28 Çalışma saatleri ve koşulları nasıl? Mesaiye kalma çok oluyor mu?
-
@kubilay-t 9-6 çalıştığın birime göre mesaiye kalman gerekebilir özellikle performans olan birimlerde
-
@edmilson28 merhaba hocam. Uzmanlıkla müfettişlik arasında tam olarak nasıl bir fark var ?
-
@blcmert yaptığın iş aldığın maas çalışma koşulları her açıdan farklı ortak bi yanı yok
-
@edmilson28 çok teşekkür ederim, inşallah sizin müfettişlik olur
-
@edmilson28 gk gy si çok mu ağır hocam? Beni en çok korkutan alan o.
-
@kubilay-t deneyeceğiz hocam bakalım
-
@edmilson28 hocam 20 yapmanız gerek demişsiniz ama takip ettiğim bu tarz banka alımlarında uzmanlık için ingilizce gözardı edildi hep. Sizce böyle olma durumu yok mu uzmanlık için?
-
@edmilson28 bir süre istanbulda çalıştıktan sonra başka bir şehre geçme durumu olabiliyor mu ?