Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@abcdefg teşekkür ederim Hocam
-
Bir de eğitim de resmi mi giyiniyoruz ve sınavları zor mu oluyor? Eğitimde başarısız sayılma ve işe başlayamama durumu oluyor mu?
-
@blueanemon smart casual tarzı giyiniliyor. Sınavlar zor değil çoğu test olur. Formalitedir sınavlar işe başlayamama durumu söz konusu değil
-
@abcdefg pandemi nedeniyle eğitimin online yapılması ve/veya daha kısa sürmesi durumu olur mu
-
@muddei-hususi online sanmam. Ama süre kısalması olabilir
-
@abcdefg eğitim nerede oluyor Ankara, İstanbul ?
-
@niska-nenn ankara yenimahalle
-
@abcdefg kalacak yeri kendimiz mi ayarlıyoruz peki
-
@niska-nenn yok bankacılık okulu 2 blok biri misafirhane birisi egitim binası orada kaliniyor 3 öğün yemekte ücretsiz konaklamada ücretsiz. Ankaralı olanlar orada konaklayamıyor sadece
-
Çok teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için, bütün sorularımızı cevapladınız
-
@abcdefg eğitimin içeriği çalışma hayatı için yeterli mi sizce? Bazı özel bankalar 15-20 gün eğitim verip çalışmaya başlatıyorlar.Umuyorum ki 3 aylık eğitim çok eğitici olacaktır
-
@blueanemon açıkcası iktisat ve hukuk dersleri ağirlıklı hocam kendim için işin tamamını bankaya başlayınca ögrendim. Eğitim içeriğinin çok çok az kısmı ilerisi için faydalı
-
@abcdefg bu eğitim uzman yardımcıları için mi yoksa müfettiş yardımcıları da aynı şekilde ankara'da eğitim alacak mı hocam?
-
@metinnn 2018 döneminde uzman yardımcıları içinden müfettiş almıslardı eğitim sonuna doğru. Dolayısıyla herkes aynı yerde eğitim aldı. Direkt müfettişlere farklı usul uygulanır mı açıkcası zannetmiyorum hocam
-
@abcdefg Nasıl yani hocam uzman yardımcısı olarak başlayıp kurs sonuna müfettiş mi oldular ?
-
@tomjoad katılımda evet ihtiyaç olmuş sanırım birimler belli olurken müfettiş yardımcısı oldu 3 4 kişi
-
Arkadaşlar merhaba,mülakat kontenjanına kalamayanların başka ilde mülakata çağırılma olasılığı var mıdır?
-
@abcdefg eyvallah hocam
-
@abcdefg hocam çok enteresan değil mi Genel müdürlükteki mülakat esnasında birimler belli oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.Şaşırtıcı bir durum
-
@blueanemon şöyle hocam mülakatta insan kaynakları başkanı da olur onun kafasında birimler belli olur. eğitim sürecinde sizlere tebliğ edilir sadece