10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Geçen sene de 77 78 kar havada uçuyordu, neyse
-
@k-k sorunun cevabı da B kral
-
Kimse üstüne alınmazsa bir fikrimi daha paylaşmak istiyorum, bu sene kaymakamlik sınavına ilk kez veya ikinci kez girenler biraz fazla gibi , bu bile forumdaki net ortalamasini hatta tahmin ortalamasını yükselten, olduğundan fazla gösteren bir durum gibime geliyor
-
71.25 te benden olsun
-
Ne zaman okumaya başlıyorlar kağıtları ya da ne zaman okuma işlemi bitiyor?
-
Arkadaşlar merhabalar öncelikle hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu sınav benim girdiğim 3. kaymakamlık sınavıydı. Şahsi düşüncem sınav kolay görünümlü ama dikkat isteyen bu sebeple de birçok arkadaş için sonuçlar açıklandığında yanıltıcı olabilecek bir sınavdı. Bende bir çok arkadaşım gibi sorulara bakarken iki tane sorudan emin olamadım. O sebepten 75.25 ile 72.75 arası bir net bekliyorum. Ben bir çok arkadaşın iyi niyetlerinden ötürü hatırlayamadıkları soruları doğru kabul ettiğini düşünmekteyim. Geçen senenin listesi ile bu senenin listesini karşılaştırıp bir analiz yaptığım da ise 71.75 ile 73 arası bir puanla kapatacağını düşünüyorum. Hatta bence çok yüksek ihtimalle 71.75 ile kapatacak. Bu tahminde benden olsun...
-
@ayraan sınav anında zordu ama cevaplara bakınca özellikle Türkçe'den rahatlıkla tüm soruların yapılabilir olduğunu görünce bilemiyorum. Tahmin yapmama kararı aldım. Ben bana söylenen kesine yakın bilgiyi paylasacagim. Yakında yazarım.
-
@kamucu-1 inşallah umarım şu süreçte desteğim olur.
-
Makara olsun diye de analizimi paylaşıyorum. Malum forum komple hesap uzmanı oldu. Geçen sene forum listesine göre aynı netteki kişileri 1 sıra kabul ettiğimde 17. sıraya denk geliyordum. Gerçek sıralamam ise 162 idi. 162/17=9.529 ediyor. Bu sene 440 kişinin mülakata kalacağı malumunuz 440/9.529=46,17 ediyor. Forum listesinde yine aynı metot ile sıralama yapınca 71.25'e tekabül ediyor ama ben biraz ihtiyatlı davranıp 71.75 tahmininde bulundum. Linç yememek içinde 73 tahminini de araya sıkıştırdım.
-
@olursaekime hocam C. 4 Sayılı Kararnâme,235. Madde. "...Asli personeli sözleşmeli personeldir."
Demek istediğim,eğer rahatça kazanmak istiyor isek bu bilgilerin hepsini ezberlemeliyiz. Ben 79 ve üzeri yapan arkadaşlarımızın böyle yaptığını düşünüyorum.Bu arada sayın forum yönetimi,ben yazılanların hepsini göremiyorum,aylardır böyle bu. Neden oluyor????
-
Geçen sene 76.25 kesin gözüyle baktığım netimi sınav açıklanınca 73.75 görünce şok oldum o yüzden netini yazdıran arkadaşların netlerinden emin olmasinlar
-
Her yorumu tek tek okuyorum biri güzel birşey desin diye ama yok Allahım nolur yüksek kapatmasın diye duaya devam
-
72 73 arası tahminim
-
Eğer ki soru iptalleri olursa sıralamalar ciddi anlamda etkilenir bence çok önemli bu durum
-
Tamam geçen sene 72.75 ile kapattı ama acaba geçen sene 440. Adayın neti kaçtı
-
@can-mavi 72.25 idi hocam
-
@can-mavi Hocam son sınav taban puanı tahmininde çok yaklaşmıştın. Bu sınav seni çok sitemli görüyorum. Haklı olarak netleri olduğundan fazla gösterenler seni yormuş. Bir iki gün içinde duyumlar gelmeye başlar. Analiz ve tahminde tecrübeniz var dostlara yardımcı olursanız bizde faydalanırız.
-
arkadaşlar sınav sorularını ve cevaplarını pdf yapan var mı
-
@ilhannn00 dostum çünkü bazı insanlar bile bile netlerini 5 6 net fazla yazdiriyor gerçekten ayıp ediyor, nickini bilmediğim ama kendini bildiğim 3 kişi var aslında 70 civarı net yapıp buraya 77 ile 79 arası net yazdıran, bu sebeple biraz sitem ettigim doğrudur
-
@zzzz, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi 72.25 idi hocam
O zaman analizi buna göre yapmak lazım, geçen sene 72.25 ile kapattığını farzedip, sınavı geçen sene ile kıyaslamak daha mantıklı gibi