2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo çok iyimiş
-
@paretowilfredo Tika ve Ytb ile ilgili yakın zaman için bir duyumunuz var mı hocam? Yoksa yılbaşına kalır mı bu ilanlar?
-
Nolur gözlerime bakın mhuy geleceğini söyleyin?
-
@karar Hocam Pareto üstad sorgulayacağım dedi ama sizin de Mhuy akıbetini tekrar bir sorgulama imkanınız var mı? Yeni kadrolarla Mhuyu yakacaklar diye korkuyoruz
-
@paretowilfredo üstad kaymakamlık sayı olarak 60 yazmışsınız, bu sene sanki yine 100 diye düşünülüyordu, sayıyı geri mi çektiler kaçırdığım bir kısım mı oldu acaba?
-
@unutulacakdünler öncelikle korkmayın:)
Yanlışım varsa düzeltilsin . Hmb'nin kapısında bekleyen, talebi yapılan, 6 yıl dayak yiyen kadro mhuy . Bunda şüphe yok .
Şimdi iki yeni doğan kadro var ve temmuzda 300 kişilik kadro izni verilirken bunlar mı düşünülmüş bilmiyoruz lakin zaten daha yönetmelik çıkacak, ilan verilecek , kabaca 2 ay eder , rahat bulur. Yıllık kadrolar bunlar ya yeni atama izni alırlar ya da ilana çıkılmaz ya da sayı azaltılır .
Yani mhuy 'un başına en kötü sayı azaltımı gelebilir diye düşünüyorum . Tabi bizde araştıralım . -
Göç Gm yrd Gökçe Ok: İl göç ve merkez göç uzm yrd almayı elbette düşünüyoruz.Çok mezunumuz var ama kaynaklar sınırlı.2.dil bu meslekte tercih edilmek için bir ayricalik.Sayi ve tarih vermedi.
-
@karar öncelikle teşekkür ederim cevabınız için hocam inşallah mhuy azaltılmadan diğerlerine ek kadro verilir diyelim o hâlde, güzel haberlerinizi bekliyor olacağız
-
@aslan-reyiz iki dil az en az dört olmalı
-
@aslan-reyiz merkez göç alımlarında dil bilmeyen cogu arkadasimiz uzman yardimcisi olarak basladı.Şimdi ne olacak bu meslege de yds 70 sarti çok yakındır.
-
80+ larla yine elimizde sadece guy kaldi desenize , belki bir sinav daha goruruz diye seviniyorduk mhuydan da olduk..
-
@rabia89 neden mhuy dan olduk hocam
-
@rabia89 dostum olumsuz algı pompalayacak durum yok şuan 300 kişinin hangi kadroya tahsil edildiği belli değil şuan hem kendinizi hem bu yazıyı okuyanları yanlış yönlendirip üzüyorsunuz ama derseniz ki şu kişiden duydum yüzde yüz böyle buyrun açıklayın duyduğunuz kişiyi kaynağı bilelim
-
@j-m-keynes-0 paretonun yazdiklarini okuyun hocam... anlarsiniz ne demek istedgini..belirsizlik hakim.. siz belli ki gelecegini biliyorsunuz cok eminsiniz siz paylaşin kaynaginizi da o zmn umut pompalayin ...
-
@mirakar Dostum esasen ilk planlama 60 idi. Sonrasında ise sayının arttığı yönünde duyumlar oldu. Benim ilk ve net duyumum 60 olduğundan ve 100 kişilik duyumu kendim teyit edemediğimden henüz 60 olarak yer verdim. 100 konusunda da hala netleştirmiş değilim. Emin olduğum kısmı yazmak istediğim için bu şekilde yazdım ama @can-mavi gibi dayanaklı ve kıymetli bilgileri olan dostlarımızın 100 duyumlarının da altının dolu olduğunu düşünüyorum.
-
@ghamul1 Tarih duyumum olmadı dostum. Yalnızca planlamalar olduğunu öğrendim her iki kurumdan da. Eğer işitirsem paylaşırım
-
@muzgor Milli Emlak bekliyorum dostum zaten. Ancak İçişleri konusunda görüştüklerim çok emin konuşmadılar. Olabilir dendi ama altı dolmadığı için bu haberlerin net diyemiyorum.
-
@elnogate PTT alım yapmak istiyor dostum tüm kadrolarına. Uzman Yardımcılığı da dahil buna. Ama bir türlü 2 - 3 senedir çıkamıyorlar alıma. Önlerinde aslında bir pürüz de kalmadı. Tek engel yeniden yükselen pandemi olabilir. Beklemek lazım. Yasama Uzman Yardımcılığı hakkında duyumum olmadı dostum ama açıkçası bu yıl da beklemiyorum ben. En son alım oldukça yüklüydü. Belki seneye olabilir düşüncesindeyim. Tamamen tahmin.
-
@paretowilfredo bir de üstadım belki burası yeri değil ama hakimlik mülakat sonuçları ile ilgili bir bilginiz var mı ne zaman açıklanacağına dair herkes merak içinde bilginiz varsa pylşırsanız çok sevinirim
-
@muzgor @paretowilfredo evet üstat bu konuda haber verme imkanınız olursa seviniriz