2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@BeşamelSos girdigin isi övmeni,yüksek görmeni anlayabiliyorum. Ama bunu halkbankasinin sayfasinda yapabilirsin️
Bir kisi guy halkbank uzman yardimciligindan iyi dedi diye baya icerlemissin,bunuda anliyorum. Bence daha ozguvenli olmalisin. bu baslik altinda guy olmak isteyen kisilere bu sekilde meslegi kotulemen itici. Ayrica vizyondan bahsediyorsan inan ki halkbank uzman yardimciligi da vizyonlu bi meslek degil Hem sen vizyonu zaten yanlis anlamissin, vizyonlu olmak cok para kazanmak degil 15bin filan, vizyon cok baska bir sey arastir sen onu bi. Sende guylar gibi normal siradan bi meslege sahipsin. Bi sekilde hepimizin rizki bi yerde var. kimse gelipte meslek asaglayamaz burda️ Hadi selametle -
Hadi selametle de moda oldu ha laf sokup sokup hadi selametle :)) gayet iyi
-
@gizemaydın ne demek efendim başka şeylerde olursa çekinme ben söylerim
-
@kismetnasip Yüksek görmek mi ? Olm siz niye okuduğunuzu anlamıyorsunuz . Ben 2 ay öncesine kadar GUY için dualar eden adamdın. Bu mesleği niye kötüleyeyim. NE kadar gereksiz insanlar olmussunuz,hayır laf mı soktuğunu sanıyorsun evladım. Halk uzmanlığı vizyonlu bir meslek değil öyle mi,tamam sen GUY ol 10 yıl sonra görüşelim birader 3-5 sayfa önce bu iki mesleği kıyasladıkları için yazma ihtiyacı hissettim. Ben hangi kurumun hangisinden prestijli oldugunu biliyorum merak etme sen. Hayatında ilk defa GUY sınavı göreceksin heralde çok belli . Umarım kazanırsın ve buraya gelip " biz bunun için mı yıllardır A çalıştık dersin". Hadi rastgele
-
@BeşamelSos sen bu tavırla çok bile olmuşsun.
-
@BeşamelSos halkbankta uzmansın ama burayı okuyosun ne iş???
-
@hermonie Hayırdır istediğim postu okur yorum yaparım sıkıntı mı var ? Ha rahat ol tercih yapmıyorum korkma :slight_smile: Burda 2 mesleği kıyaslamışlar,onlara hitaben yazdım. Rahatsız olacak bir durum yok.
-
@Obra Sen daha iyi yerlerde olursun inşallah :slight_smile:
-
@BeşamelSos ben senin amacını anlayamadım dostum. önce guy mu halkbank mı diye sormuşsun. bir kaç kişi fikir yazmışız sonra başlamıssın halkbankasını övmeye. o kadar mutluysan görevin o kadar iyiyse niye burada soru sorma gereği duyuyorsun allah mutlu mesut etsin ne diyim. ama yaptığın hareketler bi garip yani.
-
arkadaşlar tartışmayı özele taşıyın foucolt diye bir adam var tek aklın eleştirisini yapmış mesleğin iyiliği kötülüğü kişiden kişiye degişir, hepinizin söylediği doğru ve yanlış
eksi tuşu geri gelsin -
Daha fazla laf dalaşına girmeye gerek yok ,zamanınızı aldıysam kusura bakmayın arkadaşlar. Her şey gönlünüzce olsun,başarılar hepinize.
-
Biz guya hazırlanan vizyonsuzlarız arkadaş süper vizyonlu şahane kültürlü müthiş zengin 1686274 bin tl maaşlı halkbank uzm yardımcısı. Gelmiş bizi eziklemeye çalışıyor. Zamanında denk gelse uçarak guy olurdu. Hadi idari hakim olsan, sayıştay denetçisi olsan prestij falan dersin. Tek avantaj olarak sunduğu şey de maaş. Vay arkadaş hepi topu uzman yardımcısındaki artistliğe bak.
-
Arkadaşlar merhaba, başvuru yaparken tek İLÇE mi seçiyoruz, yoksa birden fazla ilçe seçebiliyor muyuz?
-
@BeşamelSos Ptt memuru olun çok kral guy kadar maaşı var
-
İroni yaptım saldırmayın :(maliye demek var çaycıda olsa banka Ptt SGK demek var yaptığın iş insanlar için önemli değil sonuçta kendi işin değilse ırgatlık yapacak birililerine
-
@De_lorean 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@BeşamelSos Ptt memuru olun çok kral guy kadar maaşı var
şimdi PTT'yi niye gömdün hocam ya bir ptt memuru olarak alındım
-
@cyhtra ilçe olan yerlerde ilçeleri tercihinize göre sıralamak kaydıyla hepsini sıralıyorsunuz
-
Arkadaşlar adem kılıç 2017 yi çözen var mı? Şimdi bazı soruların çözümü mi yanlış yoksa şıkkı mı? Hiç bulaşmayacağım o zamAn imece al derseniz gidip onu da alıcam
-
@guydemapusant teşekkür ederim 2015 yılında ankara nasip olmadı . bu sınavda şehir taban puanına göre değilde rakiplere göre çalışmak önemli olacak . inşallah meslektaş da oluruz
-
28 aralik 2014 guyda 49.soruda kurun dusurulmesine cevap olarak reveluasyon demis. Develuasyon olmayacak mi??