17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
bakanımız trabzonda kitap fuarı açılışında
-
@fetih valla artik cok ilginc bi hal almaya basladi ya , trajikomik yani
-
Arkadaslar hepimiz yorulduk beklemek artik zor geliyor belki ama iyi tarafindan bakalim sayin bakan tum hafta bakanliktaydi gerekli calismalar bitmistir o yuzden bugun de trabzondadir insallah vuslata az kaldi
-
Bu iş bugun bitmezse sürec uzadı demektir arkadaslar. Üstte arkadasın yazdıgu gibi bakan bey hafta boyu bakanlıktaydı üzerine yoğunlasılıp iş bitirilip trabzon gezisi yapılmış olabılır bu da bugun ihtimalini kuvvetlendiriyor olmazsa da artık çok farklı bir durum vardır.
-
arkadaşlar bakanımız trabzondaki cuma namazı çıkışı polis özel harekat sonuçları ne zaman açıklanacak diye soruya yarın ve öbür gün çalışıcam haftaya cuma veya cumartesi açıklarız dedi bizim de sonuçları hızlı hızlı açıklamamız lazım dedi buradan bizim sonuçlar için çalışmalar bitmiş sonucu çıkarabilir miyiz
-
-
@fetih ah be birisi de kaymakamlik sorsaydi ne vardi yaa
-
Eger haftasonu pöh aciklaniyorsa bizimkinin de bugun veya haftasonu aciklanmamasi icin bi mani yok o zmn
-
@ech08 en azından sonuçları çabuk çabuk açıklamamız lazım diyor ya demek ki çalışmalar var ve bize yine tevekkül boyutuna geçmek kalıyor
-
-
Ne kadar demokratik bir forum, artı oy verme var, eksi oy verme yok
-
Daha hic bakilmamis ki ne icin paraliyoruz kendimizi yazik valla
-
Pöh sayisi 10.000 uzun olabilir calismasi.bizimkisi 400 kisiden 100 kisi alincagi icin bir ilce icin daha elzem oldugunu bu yuzden halloldugunu dusunuyorum
-
@Kaya87 Hocam bence elzem olarak düşünselerdi şimdiye kadar bırakmazlardı... Kimsenin umurunda değiliz...
-
@thomas referandum ve surecte sayin bakanin yogun calismasindan kaynaklandigini dusunuyorum.
-
@Kaya87 dikkat edilirse sayın bakanımız cumartesi ve pazar çalışacağım dedi bu onun yoğun bir şekilde çalıştığını gösterir kimsenin umrunda değiliz lafı haksızlık olur
-
@fetih Kardeşim benim şahsi düşüncem ve hala daha aynı şeyi düşünüyorum...
-
@fetih ben oyle demedim kardesim
-
@Kaya87 Beni etiketleyeceğine yanlışlıkla seni etiketledi:) Sıkıntı yok
-
@Kaya87 ufak bi etiketleme hatası