2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@dlkdr vurdugun gol olsun hocam eline saglik
-
-
@Teklif-eğrisi Dogrusu bence de o aslinda ama kurum butce gelir ve giderlerinde nakit esasini dogru kabul etmis
-
@dlkdr kardes 14. Soru hatali sanirim..tam yargi davasini kisisel hakki muhtel olanlar acabilir
-
@miss-smith @aycan rica ederim hepinize kolay gelsin @Teklif-eğrisi olabilir hocam bunlar kitaptan cekilmis fotograf oldugu icin cevaplarda yanlislik olabilir dogrulari aramizda tartisarak buluruz
-
@babanınoğlukemal 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
arkadaşlar elinde konu bazında bir dağılım olan var mı?
ilan metninde mesela 3lü iktisatlar yok(ua, tr ekonomisi ve büyüme), geçen yıllarda soru gelmiş ama. medenide miras, mikroda emek piyasası gibi konuların çıkma durumu hakkında bilgisi olan varsa çok memnun olurum.bende şöyle bir şey var
-
@dlkdr 7. Soruda hatali. En azindan neler soruldugunu görmüş olduk . Tesekkurler
-
Arkadşlar guyda 4 lü iktisattan hepsi mi çıkıyor biri beni aydınlatabilir mi?
-
@yyy ilana gore hayir sadece uluslardan sorumluyuz ancak birkac soru gelmiş buyumr kalkinmadan
-
Gençler son 24 saat saysak mi ki yarın belli olur mu ki ne dersiniz
-
@ddguy senin garanti zaten. Seni kim böyle strese soktu
-
@hobbes teşekkür ederim
-
@guyan-gelmiş yok hocam garanti değil ya girdim cuma günü de artık çıktım elimden geleni yapıyorum olmazsa da napalım hayırlısı
-
Akşam 1 2 gibi açıklanabilir uyumayın
-
@ddguy olur olur sen içini ferah tut
-
@köyün-ağası Oldu mu simdi nasil etcez o saati gecmek bilmez
-
@aycan uyumayın özellikle urfa yazanlar
-
Sanırım yarın bu saatlerde açıklarlar.,
-
77.43 e Batman gelirmi ki