Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX temiz havada çekilecek o 1 saat uyku şehirdeki 10 saat uykuya bedel abi en iyisini yapmışsın dağ havası iyidir:)
-
@dembaba Dostum su monografi dersi hakkında bilgin var mı hangi site yada dershane? Zaman? Bilgin varsa bana yardımcı olur musun kardesim
-
@kizilderili Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@aysesal katılacağım ama arkadaşlar vmy çalışıyordur muhtemelen hocam.
@Estevez @mov @ZıplayanPırasa @FameFabre @SGul93 @economistic etiketlemediklerinide ben etiketleyim@kizilderili Gardaşım çağırır da durur muyuz ¿
Olay yerine yakınım 21.30da intikal edeceğim görev alanındaki yerimi almak için. ️ -
.....................
-
TAG: #SGKSaygılarımızla
-
@-Deficit- teşekkür ederim dostum. Bir araştırayım dediğini
-
@2525 Bende bugün başladım vmy ama yetişecek gibi değil
-
yalniz varya bizler nasıl anne,babamızın hakkını ödeyemezsek onlarda Etkinlikler de bizi boyle heder etmenin hakkını ödeyemeyecekler..
-
@atiba İsmet Özel'e ithafen biz de şunu mu desek hocam?
"Hiç anne baba olmamaış gibi ..."
Devamını siz getiriniz
Hocam ben de yarın besmele çekecem inşallah nasıl olacak bilmiyorum ama tek güvendiğim muhasebe şu an. Gerisi karanlık -
200 kg falan oldum stresten, daha açıklanmazsa itfaiye çıkarcak beni evden 300 e koşuyorum. Bu hafta diye yazmış @davetsiz ( sağolsun )ama bi aksilik çıkmazsa diye de eklemiş, destekleyen var mı?
-
@2525 Valla ben doldurmayim sıkıntı olur 9 pro gelmeyecek gibi Aynı durumdayım şuan sadece muhasebeme güveniyorum. diğerleri çok sıkıntı çok ters döneme denk geldi sınav. yazık oldu ben bide ilk defa gircem.
-
Arkadaşlar bu vmy ye girmesek bile başvurduğumuz için sınava giriş haklarımızdan biri gidiyor mu kesin bilgisi olan var mı acaba?
-
@-Deficit- a kadro dershanesi nerde hocam öğrencisi olmayan da gelebilir mi
-
@zweig gitmiyor hocam
-
...............
-
@atiba Emin misin hocam kesin bilgi mi bu birtek kendim için sormuyorum çünkü Bu arada istanbulda değilsen Akadro dershanesinin dersleri facebook üzerinden de yapılacak tabi gitme imkanın varsa kesin git derim yer kalırsa mutlaka alırlar biliyorum
-
@zweig ney kesin bilgi mi hocam ben bi bilgi mi verdim
-
@-Deficit- hocam bu sali cars aynı ders mi yani alternatif gün mu yoksa başka dersler mi
-
..................
-
@-Deficit- numarayı arasak şimdi uyuduydular mi acaba