Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@zenginmemur yani kpss öncesi bi alım mi var?
-
@ErtuğrulBEY Artık hiçbir alım olmaz. 1 hafta kalmış bence tüm ilanlar 2017 puanıyla olur. Eylülde falan da ilanlar gelir.
-
@krueger arkadaş @zenginmemur demiş ya punimizi son kez kullanalım diye p49
-
@ErtuğrulBEY o bir temenni
-
@Bobby-Robson yani hocam yedeğe çıkmama gibi bi durum olmaz dimi ?
-
@şakagibi Olmaz olmaz. Çıkar rahat olun. 40. yedeğe kadar olanlar umutlu olsun.
-
@Bobby-Robson tam anlamayamadım hocam? Yedek ilan olmama ihtimali var mı?
-
@krueger yedek 10 um ben peki sizin yedek kaçtı ?
-
@Hacettepe-Üniv. olmama ihtimalı yok arkadaşlar ilanda belirtilmiş bu zaten yasal olarak yedeklerin hakkı
-
@şakagibi Senin ki cepte. Rahat yerleşirsin. Eğlenmene bak
-
@krueger hocam 4 üncü mulakat anca burası oldu . Olursa guy İstanbula gitmem diyodum ama mecbur
-
@Bobby-Robson siizn yedek kaçtı ?
-
Bakın dostlar, 9. PRO 2016 Puanlarıyla gelir veya gelmez. Biz elimizden geleni yapalım sadece. Bir taş atalım kuyuya ya nasip diyelim.
Elimizden gelen ne ? Bizim bildiğimiz bir yol Twitterda aktif olan SGK Başkanına yazmak. Bunun için bir TAG belirliyoruz, örneğin; #SGKİlanVer gibi bunu twite yazıyoruz ve SGK Başkanını etiketleyip twiti yolluyoruz. Başka bildiğiniz yol varsa onu da deneriz.
Bu gece 19.00 da TAG paylaşacağım ve yazacağız. Ama, bu iş hep dedim yine usanmadan diyeceğim ki 20 kişiyle olmaz. Eşinize dostunuza haber verin, gelmiyorlar mı açın birkaç twitter hesabı daha. Hem 8. PRO olumsuz sonuçlanan arkadaşlara, hem de 8. PRO ilanına başvurmayı virgüllerle kaçıran arkadaşlara bir umut daha olsun.
'' Ya kardeşim iyi güzel de yine torpilli kişiler girecek '' diyorsunuz. Ama umutsuz yaşayamaz ki insan. Gelsin ilan, bir umut olsun. Herkes biliyor, Türkiye Cumhuriyeti'nde bu işler böyle, fakat torpil var diye biz yolumuzdan dönmeyeceğiz, dönmemeliyiz.
19.00 Twitterda buluşalım. TAG burada da paylaşacağım.
-
@şakagibi Alım yapılacak iller bir belli olsun, ona göre tercihini yap'arsın
-
Bir kaç arkadaş etiketleyip 9.promosyonu sormuş, 9.promosyon başlığında yaziyorum ne biliyorsam dostlar. Son aldığîmız haber "yetiştirirlerse ilan a çıkacaklar" idi. Baskı kurmamız lazım son son..
Kazananlara hayirli olsun bu arada..darısı başımıza -
Arkadaşlar çok fazla okuyamadım yazılanları ama feragat dilekçesi vs gibi bir şey gördüm ama tam anlayamadım. Denetmen yardımcılığını Asil olarak kazandım ancak yakın bir zamanda açıklanan başka bir kurum mülakatımın sonucunun olumlu olması dolayısıyla denetmenliği düşünmüyorum. Herhangi bir hak kaybına sebep olmamak için ne yapabilirim bileniniz var mı ?
-
@davetsiz kardeşim yaa ilan gelmezse biz biteriz çoğumuz guydan olduk 8. Promosyon gitti kpss kötü gecti.kardeşim sana zahmet sende bu konuyla ilgilen ilgili yere söyle magduriyetimizi dile getir bugünkü 19:00 twetter etkinliğinde bize destek ol.Şimdiden teşekkür ederiz.
-
@SSK sevgili hocam googleden atama feragat dilekçesi yazabilirsiniz,sgkya gönderebilirsiniz veya kurumu arayabilirsiniz. Yaparsanız çok ama çol iyi olur hocam geride bekleyen binlerce umut,binlerce aile var...
-
@hayalimsgk çok çok çok sevindim senin adına, 7. promosyonda az mı beklemiştik seninle, o zaman senin için ne kadar üzüldüysem şuan o kadar sevindim sıralama çok güzel, Ankaraya yakın olsun deyip Konya yazarsan bekleriz
-
@krueger hocam 30. Yedegım bana gelır mı dersınız bu senekı alımlar da önemlı umutlanamıyorum