2017 KPSS Sonrası Hangi Kurum Hangi Puanla Alım Yapacak? (ANALİZ)
-
@mostramozic yds 70i mümkün olan en kısa sürede geçmeye çalış. Diyebileceğim tek şey bu.
-
Il goc kacla kapatmisti??
-
Alan 74 nete kac puan gelir gk gy 50 net birde ceko 27
-
@RootofAllEvil hocam muhasebe standartları kurumu için p 46 47 48 diye tahminde bulunmuşsunuz neye göre baktınız çünkü ben ekim gibi bir ilanın geleceğini düşünüyorum uzun süredir açmadı ama en son ki alımda yüzde 60 yds puan türüne dönünce kesin yds en az 70 ister diyorum ama puan türünü tam tahmin edemedim duydugum kadarıyla iç kısımda zaten alanda çok iyi elemanlar varmış ama ingilizcede çok sıkıntı çıktığı için son alımda değişikliğe gidip ing-gy gy puan türlerine yöneldi kurum diye biliyorum
-
@Nameless puan türleri tablosuna göre yorum yaptım biraz da kurumun adı muhasebe standartları kurumu olunca muhasebe ağırlığı olan puanlar onlardı öyle yazdım
-
@RootofAllEvil anladım ben de son ilan puan türlerine göre daha çok analiz yapmaya çalıştığım için bu kurumla spk nin puan türünü tahmin edemiyordum size ondan sordum ayrıca muhasebe ağırlığı diye düşünürsek sanrm p 44 45 ler daha uygun olur yani yine p 48 ler olmaz sanrm p 44 p45 orda yüzde 50 60 muhasebe oranları..
-
Sabah yazdığımız mesajlara ne oldu?
-
@paretowilfredo hocam ellerinize saglik muhasebe haric 3 alan netim 60 ceko 27 denetmenlik puanim gelirmi sizin hazirladiginiz tabloaya gore 2016 ya gore 81 gosteriyo p48 ama ceko yuzde 20 etklili su an yuzde 30 daha yuksek gelebilir mi
-
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı. Aile Bakanlığı uzman yardımcılığına normalde sosyal hizmet bölümünü p 70 den alırdı bu puan türünün ağırlığı da % 40 gy % 30 gk % 30 yds idi 110 kişilik bir alıma çıkacakmis 2017 yili içerisinde 16 hazirandan sonra olur muhtemelen ilan. Burada nasıl bir yol izlenir yds yi direkt 70 olarak belirleyebilirler mi yoksa e seviyesi bir not mu istenir ya da p3 ten alcaz diyebilirler mi ?
-
@miko tahmin ettiğiniz gibi KPSSP3 ve YDS 70 olur diye düşünüyorum. ASPB benim tahminim uzmanlıkta YDS 70 barajı belirleyecek.
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam
-
60 yada 70 ten biri de 60 seçerler gibi geliyor
-
Direk sözlüyle alan yerler kaldırılmalı.Test yada klasik sınavı geçen sözlüye kalmalı bnce.Direk sözlü mülakat demek torpil anlamına geliyo maalsef.
-
@zenginmemur kaldırılmayacak olsa bile özlük hakları düşürülmeli 3600 ek göstergeyi hak etmiyorlar 2200 yeter alacakları maaş en fazla merkezdeki mali hizmet uzmanları kadar olmalı
-
@RootofAllEvil aynen hocam hiç mantıklı değil insanın aklına her şey geliyo.Sözlüle 5 kişi alıyo 100 kişi çağırıyo liste yok bazılarında sadece kapatma puanı yazıyo.Bn nerden bşleyim 70 lik adamın listede olmadıpını liste olsa bile kendi listeye ekleme yapamaz mı?Ama bakın maliyenin sınavlarına önce sınav şartı var.Gelir uzmanı defterdar uzmanı mali hizmetler uzmanı kültür uzmanı spor uzmanı kadar maaşı yok.Böyle oluncada maliyeden kaçıyo nitelşkli kişiler.
-
Kariyer yapılması için şartların eşit olması lazım.İnsanlar a grubu diyd emek veriyo yıllarını harcıyo.Dershaneler üzerimizden zengin oluyo.Bize ders veren avukatların iktisatçıların muhasebecilerin aylık kazançları var yani işleri var yetmiyo bizede ders veriyolar ek kzanç sağlıyolar.Yani 3000 tlye onlar beğenmiyo bile.Sen biz napıyoruz en çok alımın yapıldığı taşra uzmanlığa geçiyoruz şoka uğruyoruz sonra.Bak bn daha guy falan değilikm.Vergi dairesine uğra ne demek istediğim anlaşlıyo.Kurum içinden uzman kaynıyo her yer.Veznede para yatırcam adamın yakasında gelir uzmanı yazıyo.
-
@busus 85 civarında p35
-
Sonuçlar açıklandıktan sonra ne yapmalı?
-
@paretowilfredo merhaba.istatistik bölümü mezunuyum.Yök un verdiği İİBF denkliği ile kpss ye hazırlandim.geçen yıl sgk denetci yardımcılığına alan puanlarımla (eski sistemde p113) müracaat edememistim istatistik mezunu olduğum için sistemde sadece bölümümle alakali puanlar çıkıyordu.daha önce başka bir kurumda böyle bir sorunla karşılaşmadım sayıştay,gelir uzman yardımcılığı hatta kaymakamlik sinavi.analizlerinizde kurumun bu sene P43 p42 puan türünden alım yapmasının muhtemel olduğundan bahsetmissiniz.bu puan türü ile başvurmak için bana yol gösterebilir misiniz? Ne yapmam gerek konuyla ilgili nereye müracaat edebilirim bilginiz var mı?
-
@endeks Ben bu konuyu Aktüerya'da da aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için görüştüğüm kişilere ilettim. Malesef özellikle sizin için İstatistik Bölümü'nden alım yapıldığı için yapılabilecek bir şey olmadığı söylendi. P12 veya 13'ü kullanmanız gerekecek zannediyorum yeni dönemde. Yani başvuru yapmaya çalıştığınız zaman sistem sizi kendi bölümünüzden başvuru yapmaya zorlayacaktır.
Yine de konu ile alakalı durumunuzu bence Kamu Denetçiliği'ne iletin. Oradan bir görüş alınabilirse belki etkili olabilir.