KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Bence biraz fazla abartılıyor geçen dönem spk 80 vmy 82.6 bddk 82,83,87 gibi puanlara kapattı ve çoğu kişi sınava bile gitmedi aç gözlüler olmasa daha düşük bile kapatabilirdi
-
@bestof92 evet haklısın. 3 sınava da başvurmadım ki ben kul hakkına girmemek için çalışmak istemediğim hiçbir mesleğe başvurmuyorum. keşke insanlarda da bu bilinç olsa..
-
@RootofAllEvil grammer çok önemli değil. Okuduğunu anlamaya yönelik çalışmalar yap. Bilim sitelerinden makale oku, translate ile çevirisini öğren. Bu sayede kelime de öğrenirsin, grammer de başka şeyler de. Yds'nin ilacı paso okumak...
-
@Baumol 83 lazim kardes:-)
-
@bengidönüş insallah kardesim gecen sene 63 nete 84 gelmisti yazmislar arkadaslar bu sene 83 nete 84 civari gelmesi lazim
-
@adam-simith alır o puanı
-
@bestof92 fazla abartılıyor dediğin alandan 80 netim var ve spk sınavına puanım yetmedi. Sen o 80 deyince p35 sanıyorsun galiba. P35 90 benim ama p40 VMY puanım 83.2 her puan eşit olmuyor. Bil istedim.
-
Önceden puanlar belliydi o yüzden 87-88 altı iş yapmazdı ama şimdi değişti şimdiden 87 altı sadece guy demek yanlış olur şahsi kanaatim bölüm bazlı alımlar olursa her şey mümkün olabilir artık .vesselam
-
barı bana da yorum yapın gygk 60 alan 93 net ne gelır
-
facede bırı 80 nete 80 ,85 nete 83, 90 nete 87,95 nete 90 gelr demıstı
-
@İnmyheart 87-88 gibi gelebilir hocam p48
-
@İnmyheart çok biliyorlar
-
Herkesin her dediğine takılmayın boşverin ne derlerse desinler
-
@nitrogb inşallah hocam
-
@İnmyheart 80 den 95 e yukselince 10 puan artiyor. 15 alan neti 10 puan getirirse. 120 yapan 100 alirsa 90 net yapan 80 puan alir. mümkün degil
-
ösymnin 16 haziranda açıklayacağı kpssnin açıklanacağı saat belli mi? ya da sizce hangi zaman aralığında açıklanır?
-
@guylassakartık saat 16 dan sonra diye tahmin ediyorum çünkü ales geçen hafta 16.30 da açıklanmıştı
-
arkadaşlar ingilizce çok önemli.ingilizce çalışın.bir çok kurum ingilizce istiycek artık
-
geçen sene p35 85 ve altı olanlar sadece guy sınavına girdi.2014 te bu sayı 4 tü.iki tane guy bi tane il göç bi tane mhuy.tamamen ilanlarla ilğili sınav açılması lazım
-
ingilizce uzaktanyds falan var çok faydalı olduğunu düşünüyorum, hem de ingilizce kursuna para bayılmadan hızlıca yds halledilebilir arkadaşlar, aklınızda bulunsun