TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları

KPSS B
    100
    1104
    360210
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mstf @zaknafein Son düzenleyen:

@zaknafein aynen soran arkadaşlara öyle cevap vermiş. birde şimdi ben ptt yi de kazandım. bayramdan sonra işbaşı yapıcam. gümrük ve ptt hangi daha iyi olur ?

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Z
        zaknafein @mstf Son düzenleyen:

@mstf ben de kazandim hocam sube belli mi sizin

M M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          mahallesnafi @zaknafein Son düzenleyen:

@zaknafein ptt istanbul alımından bahsediyorsunuz değil mi?

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Z
            zaknafein @mahallesnafi Son düzenleyen:

@mahallesnafi evet

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • M
              mstf @zaknafein Son düzenleyen:

@zaknafein hocam benim şube beykoz / kavacık merkez müdürlüğü

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • E
                Economi90 @mstf Son düzenleyen:

@mstf hocam subeyi nasıl ogrendiniz bana tebligat gönderildi onda şube yazmıyor 15 gün içinde Sirkeci genel müdürlük te olmam gerekiyormuş sadece o yazıyor

Z M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Z
                  zaknafein @Economi90 Son düzenleyen:

@Economi90 hocam arayip telefonla ogrenin.benimde telefonun sonu 1 ama adamlar 2 diye yazmis ondan tebligat geldi de ogrendim.

• E
                    Economi90 @zaknafein Son düzenleyen:

@zaknafein tamam hocam Teşekkürler. İnşallah c.tsi çalışıyorlardır ik yı arar sorarım yarın. Ben salı günü gideceğim zaten tebligat geleli 1 hafta oldu sürem azalıyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • M
                      mstf @Economi90 Son düzenleyen:

@Economi90 hocam benim tebligatta atamanız kavacık merkez müdürlüğüne yapılmıştır diye bir ibare var 15 gün içinde anadolu yakası başmüdürlüğüne gelip daha sonra atandığınız yerde işbaşı yapılacaktır yazıyor

• E
                        Economi90 @mstf Son düzenleyen:

@mstf hadi ya 😕 benimkinde şube falan yok sadece 15 gün içinde avrupa yakası Sirkeci ptt başmüdürlügünde olmanız gerekiyor yazıyor. Çok merak ediyorum hangi şube çıktı acaba.

• M
                          mstf Son düzenleyen:

arkadaşlar mke ve teiaş'ın memur maaşları hakkında bilgisi olan var mı ?

• M
                            mstf @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam SORACAKLARIM TERCİH YAPMAMDA ETKİLİ OLACAK YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM şu an ptt'de bayramdan sonra işbaşı yapıcam. Ama uzun zamandır gümrüğü bekliyorum ve en başından beri de istiyorum. şimdi kazandığımı varsayarak konuşuyorum. İş başından sonra herşey belli olunca nişan seneye içinde evlenmeyi düşünüyorum. Kız arkadaşım özelde çalışacak. Şimdi ben gümrükte kurayla mesela 5. bölgeye atandım eşim eğer izmitte ikamet etse ben bir sene sonra tayinimi oraya kesin aldırabilirmiyim ? eğer öyle oluyosa , bir diğer sorumda eşim özelde çalıştığı sürece ben izmitte kaldığımda görev süresi olan 8 yıl sonunda eşim özelde olduğu için rotasyon dışı kalırmıyım ?

Z Antimülakat 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Z
                              zaknafein @mstf Son düzenleyen:

@mstf hocam soruna ben cevap vereyim.belediye ve üniversiteler haricinde eşin özelde sigortalı çalışıyorsa eş durumu olayına pek bel bağlama.yasa gereği özel sektör de ise eşin (bilmem kaç yıl içinde kaç yıl günü dolması lazım)ve gittiğin yerde çalıştığı firmanın şubesi yoksa seni oraya vermek zorunda ama burası Türkiye her an her şey olabilir.

• Antimülakat
                                Antimülakat @mstf Son düzenleyen:

@mstf son yapılan değişiklikle ile durum aynen dediğin gibi gerçekleşti. Geçen yılın tayinleri eşi özelde çalışanlar için, eşlerinin çalıştıkları yerde kalmaları şeklinde oldu. Ama gümrükte bu kural uzun süre uygulanmaz diyorlar, ben sadece buna bel bağlamamak gerektiğini düşünüyorum. Yeni tayinlerde 1 aya açıklanır o zaman bakalım yine uygulama devam edecek mi

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M

@Antimülakat hocam peki sizce bu gibi zorluklar yüzünden ptt tercih edilir mi? Değer mi yani ?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Antimülakat
                                    Antimülakat @mstf Son düzenleyen:

@mstf hocam rotasyon evli olduğun vakit hiç çekilir bir şey değil. O evini taşımak, o bölgeden o bölgeye gitmek çok sıkıntı. Bu nedenle rotasyona tabi olmamak adına alternatiflere bakılabilir ama bu alternatif elbette yarı özel, yarı resmi sözleşmeli bir yer olmamalı bana sorarsanız. Bir de gtb de aylık elinize geçen para oldukça iyi olacak. Maaş, mesai ve yolluk. Bu nedenle buna değer ve katlanırım derseniz gtb iyidir.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M

@Antimülakat çok sağolun hocam. Hakkımızda hayırlısı

• R
                                        rlg Son düzenleyen:

Gumrukte rotasyon olmayan bölüm yok mu? Muayene,muhafaza,memurluk hepsinde var degil mi?

• Antimülakat
                                          Antimülakat @rlg Son düzenleyen:

@rlg hepsinde var ama merkez kadroda yok. Onda da ek para yok. Mesai yolluk yok.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Z
                                            zaknafein Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam yarin sordurma sansiniz var mi fatih islam karaoglu bu hafta aciklanacak hatta dediginden en gec carsamba aciklanacagini anladik.kasiyer bir arkadas ta mulakatta komisyon baskanina rastlamis o da bu hafta aciklanacak demis.siz bir sordursaniz bosu bosuna umitlenipte kaya misali catlamayalim.

• 1
                                            • 2
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 41 / 56
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti