Perşembe Günü ( Dizileri, Hava Durumu, Vefat Etmek, Yapılacaklar, Anlamı, Tatil, İş vs ) Hakkında
-
Haftanın 4. gününe geldik nihayet. Bugün itibariyle emin olduğum şey kışın tamamen gelmeye karar verdiği, dışarısı çok soğuk . Çok eskiden perşembeleri benim için çok değerliydi çünkü haftanın bu günü perşembe değil kurtlar vadisi günü olarak anılıyordu. Kurtlar vadisi belli bir zamandan sonra kendisini çok bozduğu için tekrar perşembe oldu. Bugün haftada fena bir gün değil, bir de freezone kampanyası ile sinemaya gidilebiliyordu hala öyle mi bilmiyorum. Perşembenin kıymetini bilin .
-
Perşembe günlerinin her nedense sıcak bir yüzü vardır bende. Ben Perşembe günlerini gelmesini bekleyerek büyüdüm demiş ya şair. Cumaya bir kala köy okulunda çalışan babasının gelmesini pencere kenarında beklerken.
Memurlar içinde hep öyle değil midir?Cuma yola çıkılacağını bildiğin halde. hafta sonunu başka bir yerde geçirmek için Perşembeden başlar telaşın. Perşembe perişanlık denmesinin nedeni belki de, yola çıkmak üzere yapılan hazırlık için yaşanan o tatlı telaştan kaynaklanır. velhasıl kelam gurbetten sılaya geri dönüşlerin adıdır : PERŞEMBE
Bugün yaşadığım bu Sıla, Emre Aydın kafasını da anlamış değilim!
-
Perşembe geldi gidiyor, sessizlik neden .
-
Epeydir dinlemiyordum bir arkadaşım hatırlattı. Bende sizlerle paylaşayım dedim.
Bu hoş sesli genç yeteneğin adı Ece Mumay. Güzel coverlar yapıyor. Kolay kolay beğenmem fakat yorumu ve gitarı oldukça hoş.
https://www.youtube.com/watch?v=cBjuTVyRvJk
Şuraya da youtube kanalını bırakayım hem emeğe saygı olsun hem de ilginizi çekerse dinlemeye buradan devam edersiniz. Unutmadan söyleyeyim sadece yerli parçaları söylemiyor. Moves Like Jagger'dan tutun da Dangerous'a kadar geniş bir yelpazesi var.
https://www.youtube.com/user/meganelenore/videos
Geceniz güzel gününüz aydınlık olsun.
-
Perşembeyi bilmemde, yine aylardan Kasım diye Tual'in fena olmayan bir şarkısı vardı. Hazır Kasım ayının sonlarına gelmeye başladık, pas geçmeyelim dedim
-
Birileri perşembe gününü benden önce başlatmış ne muhteşem . Bir patlama olayıyla başladık güne. Allah ölenlere rahmet eylesin . Yine de biz iyi düşünmeye devam edelim çünkü dünyayı değiştirebilecek tek bir güç var o da iyilik.
-
Bu arada bugün öğretmenler günü olması sebebiyle bir şeyler söylemek istiyorum. 24 Kasım öğretmenler günü Türkiye'de 1981 yılından beri kutlanmaktadır. Öğretmenler gününün 24 kasım olmasının sebebi ise Mustafa Kemal Atatürk'ün Milletler Mektebi Başöğretmenliği'ni kabul ettiği günün 24 Kasım 1928 olmasıdır. Şu veya bu şekilde hepimizin hayatında en az bir öğretmen, bazıları içinde her öğretmen izler bırakmıştır. Öğretmenlik gerçek manasıyla kutsal bir meslektir. İnsanların hayatına yön veren, onlara doğruyu yanlışı, hakikati ve gerçeği öğretmek öğretmenin vazifesidir. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. İyi ki varlar .
-
Herkese mutluluk, sevgi ve huzur dolu bir gün diliyorum 24 Kasım hasebiyle işini sevgiyle yapan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü de kutlarım.
https://www.youtube.com/watch?v=4P6PQOF4efU buda benden o zaman -
Türk pop müziği dinleyeyim az, dediğim bir perşembe de karşılaştığım sorunsal mavi hap veya kırmızı hap?
-
Fırat Kalkanı harekatında suriye uçakları tarafından yapılan saldırıda şehit ve yaralılarımız var. Ayrıca Şırnak'da yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi nedeni ile gene şehit ve yaralılarımız var.
Ayrıca Adana Valiliğine yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımız var.
Günün tarihi olan 24 Kasım'ın önemi yalnızca öğretmenler günü olması değil. 24 Kasım 2015 tarihinde jetlerimiz tarafından su-24 modeli Rus uçağı düşürülmüştü. Ayrıca dün Şangay İşbirliği Teşkilatı komisyon başkanlığı ve TSK güçlerince membiç'de bulunan YPG'ye gerçekleştirilen sert saldırılar üzerinden bugünün okuması gerçekleştirilmeli.Bugün fırat kalkanı operasyonu kapsamında askerlerimize düzenlenen hava saldırısını ajansların yer vermediği bilgiler ile derledik. Meraklısına...
http://tercihiniyap.net/suriye-firat-kalkani-sehit-yaralilar-var-tsk-aciklama-yapti/NOT: Bugün Avrupa Parlamentosu Türkiye'nin AB ile olan müzakerelerini dondurulmasını oylayacak. AP'nin kararının bağlayıcılığı olmasa da tavsiye niteliği taşıyor. Hukuki bağlayıcılığı olmasa da gün içinde çıkacak olan kararın borsaları ve gündemi etkilemesi bekleniyor.
-
@Phoenix değerli kardeşim gerçekten güzel bir haber olmuş. Eline sağlık, değerli emeklerin için teşekkür ediyorum .
-
Burası müzik paylaşım platformuna döndü iyice o zaman bir şarkıda ben paylaşayım.
https://www.youtube.com/watch?v=hn3wJ1_1Zsg Live session için de güzel diyen değerli arkadaşlarımız var . -
@hayatım-sınav Türk Halk Müziği ile Matrix bağlantısını kurduğunuzu Morpheus görse tövbe ederdi.
-
benim için erken ve kötü başlayan ama sanıyorum geç ve güzel bitecek gündür.
-
@İlef1934 Umarım gönlünüzce tamamlanır gününüz
-
@Phoenix inanmış Morpheus'u bile caydıracak, o derece diyorsunuz yani :person_with_pouting_face_tone1:
-
@Phoenix teşekkürler umuyorum herkes için aynı olur...
-
@hayatım-sınav Bu arada basketbol maçı ne oldu?
-
@Phoenix Başa baş giden çok heyecanlı bir maç oldu, ama sonuç 3 farkla bitti ne yazıkki :face_palm_tone1:
-
@hayatım-sınav ben düzeltilmeyi hiç sevmem. Lütfen siz de beni yanlış anlamayın ama averaj ligdeki son durum üzerinden iki takım karşılaştırılırken oluyor hocam. Eyeliner gibi oldu