2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@heisenburger tercih size kalmış ama guy için uğraşacağın emek ve bekleyeceğin süreye görebiliyorsan denetim firmlarına gir arada smmm belgeni al 3 seneye çok rahat 4-5 bin TL belki biraz daha fazlası iş bulursun kurumsal firmalarda. Guy kısa vadede iyi ama uzun vadede elde birşey olmaz.
-
@oguzhan24 smmm için staj gerekmiyor mu ?
-
@oguzhan24 anladim.baslayacagim yer denetim firması zaten teşekkürler yardimci olduğunuz için
-
@heisenburger ekim kasım gibi ilan gelir. bence yüksek çünkü 2000 kişi çağırsa ilk 10000 kişi sınava girer, bu sene 16000. sınava girebildi bildiğim kadarıyla. bence çalışmayı bırakmayın çünkü bırakırsanız giremezsinz
-
@Pigou33 Hocam o bir önceki denetmen yard. alımı 7. PRO, temmuzda oldu mülakatları, 2014-2015 puanları ile. Bizim şubatta mülakatlar oldu 2016 taban 82.19
-
@genclerbirlikli ben düseneyim soylediklerinizi tek seçenek guy çünkü anlasilan
-
arkadaşlar herkese iyi geceler bu sgk için hangi puan türlerinden alım olacak genellikle p43 yazılmış forumda p40 niye yok kimse söylemiyor
-
@wesley10 Peki şimdi ne olur sizce? Düşüş gösterir mi aynı alımı yapacağını varsayarsak
-
@heisenburger hocam bildiğiniz SWOT analizi olur başka analizler de var gerçi, yapın bence. Denetim firmaları çok çalıştırır, perakende alanında yüksek lisans yapabileceğiniz bir tecrübe araştırabilirsiniz (büyüme - emerging markets incelemesi yaparak- açısından), ilginiz varsa big data, CRM gibi IS alanları da düşünülebilir. Belki GUY bile daha mantıklıdır kısa vadede. Ben S&P'de çalışmak için yurtdışında ilk işini alanın çok daha rahat devam ettiğini gördüm. Sözüm tüm yeni mezunlara da gerçi.
-
@Regista 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
GUY olur mu, olursa başka nereler olabilir, ne yapmak lazım, ne önerirsiniz?
Bir yardımcı olur musunuz size zahmet
-
sgk için sadece bir puan türünden mi alım olacak önceki senelerde 3 puan türünü kapsamış
-
hocam sgk için p40 niye kimse söylemiyor çekoyu en çok kapsayan puan türü birde bu sene 400 ile 500 arasında bir alım olacağı söyleniyor sıralama ne olur. ilgili arkadaşlar cevap verirse çok makbule geçer
-
@Pigou33 hocam hangi puan türlerini kapsayacak p40 nie kimse söylemiyor en çok çekoyu kapsayan puan türü
-
@heisenburger iyi düşünüp taşının hayırlısı olsun hakkınızda
-
@Pigou33 Hocam geçen seneye göre kıyaslama yapmak güç. Geçen yılki p113 ile şu anki puan türlerindeki alan derslerinin oranları çok farklı, ayrıca bu yılki puanlarla gelen sıralamalar da karışık.
Sıralama önemli, Çeko olan puan türlerinde ilk 3000, 500 kişilik olası ilanda iş görebilir tahminimce. Ama tam hangi puan türü kullanır, 41 42 veya 43 bilemem
-
@starway Herkes p113'ü baz alarak yorum yapıyor.Ona en yakın ve dengeli olanı söylüyor.İlan gelene kadar da böyle devam eder hocam
-
peki p40 la hangi kurumlar alıyor inatla herkes 41 42 43 diyor
-
@Pigou33 Herkes p113'ü baz alarak yorum yapıyor.Ona en yakın ve dengeli olanı söylüyor.İlan gelene kadar da böyle devam eder hocam
cevap
-
@starway O puan türüyle ilgili bilgim yok.Burada bazı çalışmalar yürütülmüş göz atabilirsiniz.Ben kaçıyorum iyi geceler herkese.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1772/puanlar-açıklandıktan-sonra-ne-yapmalı-kurum-sınavları-ve-puanları-nasıl-olabilir/2 -
Bir yöneticinin bana ulaşması mümkün mü acaba