2017 Tarım Kredi Kooperatifleri İİBF Mezunu Kooperatif Görevlisi Alım İlanı
-
Arkadaşlar başvuru yapacaklar nüfustan "Adres Bilgileri Raporunu" da yanında götürsün. Onu'da istiyorlar. Genel olarak pek başvuru olmadığını söylüyorlar. İkamet durumu baya azaltmış sayıyı.
-
Arkadaşlar mülakat listesi haftaya yayınlanır mı
-
@büşraa 19 Haziran da açıklanacak
Siteden duyuru yapıldı -
@büşraa hangi bölgeye başvurmuştunuz siz?
-
@volkan2053 baktım göremedim. Tşkr ederm. Şanlıurfa bölge birliği. Siz,?
-
@büşraa bende tekirdağ bölge birliği
Hayırlısı olsun hakkımızda
Urfa çok güzel benimde de akrabalarım orda aslen Adıyamanlıyım ama Urfa çok daha güzel
İnşaAllah hayırlısıyla olur başlarsınız işe. -
@volkan2053 amin inşallah hayırlısı olsun.
-
@mahmutsimsek Mülakat ile ilgili bilgi verir misiniz? Neler sorulabilir?
-
müfettişlik ne zaman olacak?
-
Müfettişlik ilanı da yakında gelir. Geçenlerde aradığımda idare ne zaman talimatı verirse o zaman yayımlarız demişlerdi bakalım beklemedeyiz. Puan türü de önem kazandı şu anda tabi.
-
@joeblack16 daha önceki alımda p118 i kullanmış yani ingilizce olan puan türü. Bakalım bu sınavda ne yapacak
-
@joeblack16 p48 olur herhalde.
-
Arkadaşlar genel olarak Tarım Kredi Kooperatifi hakkında bilgi sahibi olan biri var mı acaba ? Varsa yazabilir mi birkaç konu danışacağım da?
-
mülakata katılım bedeli 50 lirayı öderken, ziraat bankası'nın 35 lira havale ücreti istemesi/alması sizce de garip değil mi?
-
@furkanbey herhangi bir zaman aralığı var mı bu parayı yatırmak için ? Sen gişeden mi yatırdın parayı bir de yoksa bankamatikten mi?
-
@aura07 kardeşim ne parası nereye basvuruyorsunuz bilgi verir misiniz? Bende iibfliyim.
-
@ErtuğrulBEY kardeşim Tarım Kredi Kooperatifi Kooeratif Görevlisi ilanı açmıştı mülakata kaldık , mülakata kalanlar 50 tl bankaya yatıracak onu konuşuyoruz.
-
@aura07 iyi tamam burada bana ekmek yok
-
Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Mülakat %100 mü etkili yoksaKPSS ya da ilaç bayi puanının da yüzdelik olarak bir etkisi var mı? Cevap için şimdiden teşekkürler.
-
Mülakatların başlamasına rağmen bu sessizlik neden arkadaşlar mülakata katılanlar tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi please