TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5525072
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      Semihylc Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu sene bende hazırlanmayı düşünüyorum büyük ihtimal gene kasım aralık gibi sınavları açılacaktır fakat kaynak almam gerekli 1-2 kaynağı kesinleştirdim fakat diğerlerinde kararsızım

1-Yasin çoban TR ekonomisi
      2-mikro-makro yüksel bilgili
      3- 2016 Beşi Bir Yerde Kaymakamlık Sınavı Seti Savaş Yayınları
      (Kaymakamlık Kampı Konu Anlatımlı - Ahmet Nohutçu, Ahmet Gazi Kaya 2016

K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Soru Bankası Açık Uçlu Sorular - Ahmet Nohutçu 2016

K.A.S. Kaymakamlık Sınavı İktisat Açık Uçlu Soru Bankası - Özgür Özcan 2016

K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Dönüşüm Çıkmış Sorulardan Dönüştürülmüş Açık Uçlu Sorular - Mehmet Yıldırım 2016

K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Açık Uçlu Tamamı Çözümlü 10 Deneme - Savaş Yayınları 2016)
      Özellikle 3. maddede olan kitapların hepsini alsam mı yoksa sadece KAS kitabını mı alsam ?

Bunlar dışında eksik kalanlarda öneriye açığım.

Birde kullanan varsa KAS kitabının içerisindeki idare ve anayasa konu anlatımı yeterli midir ?

U K G 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • U
        username7 @Semihylc Son düzenleyen:

@Semihylc İlk defa hazırlanan biri için iddialı cümleler 🙂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          Semihylc @username7 Son düzenleyen:

@username7 😄 valla kardeşim zaman çok iyi değerlendirmek istiyorum .Kpss es geçtik bu sene istediğim gibi olmadı o yüzden kitapları bir an evel tamamlayıp başlamayı düşünüyorum 🙂

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • U
            username7 @Semihylc Son düzenleyen: username7

@Semihylc İyi olur eylülde sınav %90 ihtimalle. Yasin coban yeterli degil bazi eksiklikler var bi baska kaynakla birlestirin. Bir de kanunlari cikartip okuyun. Diğer kaynaklar iyi yeterli olur.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • sofuoglu
              sofuoglu Son düzenleyen:

1982 Anayasası

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

2577 Sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu

2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu

2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunu

3194 Sayılı İmar Kanunu

4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu

5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu

5393 Sayılı Belediye Kanunu

4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu

5176 Sayılı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun

442 Sayılı Köy Kanunu

5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunu

5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu

5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu

3046 sayılı bakanlıkların kuruluş, görev ve teşkilatı hakkında kanun

5355 Sayılı Mahalli idare birlikleri kanunu

4483 sayılı memurlar ve kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun

2820 Sayılı Siyasi partiler kanunu

2559 Sayılı Polis vazife ve selahiyet kanunu

2911 Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu

Arkadaşlar bunlara ilaveten bakmamız gereken kanunlar var mı? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

• S
                salih1940 @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu Hepsi Bu Kadarcık Mı? 🙂 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • sofuoglu
                  sofuoglu Son düzenleyen:

@salih1940 valla kardeşim aralarında ayıklanması gerekenler de olabilir ben de acemiyim yani göz korkutmakta istemiyorum 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • S
                    Semihylc @username7 Son düzenleyen:

@username7 eyv reis başka önerin varsa yazarsan sevinirim acemiyim gidip de fazla kaynak alıp boşa para israfı yapmak da istemiyorum 🙂

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • F
                      FreeBoY @Semihylc Son düzenleyen:

@Semihylc kardeşim kas iktisat açık uçlunun 2017 si çıktı henüz düşmedi ama onu istersen biraz bekle ben kitabı görmüştüm

• S
                        Semihylc @FreeBoY Son düzenleyen:

@FreeBoY evet hepsi 2016 bide baya okudum konuyu orda bazılarında hatalar olduğunu yazmışlar . Bide şuan bilindik bir kitap sitesinde 100 tl 25 tl indirim var 30 hazirana kadar oradan alacağım kitapları uyguna geliyor .

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • K
                          Kaydı Silinmiş @Semihylc Son düzenleyen:

@Semihylc kardeşim tecrübeli biri olarak söylüyorum Dönüşüm Çıkmış Sorulardan Dönüştürülmüş Açık Uçlu Sorular - Mehmet Yıldırım 2016 bunu alma sakın.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • F
                            FreeBoY @Semihylc Son düzenleyen:

@Semihylc tabiki sen bilirsin kardeşim toptan uygun oluyorsa al ama sanırım 2017 kas iktisat kitabı daha iyi olur 2016 basımına göre ondan söyledim bekle diye.2016 basımında hatalar falan varsada düzeltilmiştir yeniden 2017 basımınıda almak zorunda kalma

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • sofuoglu
                              sofuoglu Son düzenleyen:

@Kaydı-Silinmiş katılıyorum ben de dönüşümü kitabını aldım ve inceledim, çok zorlama bişey çıkmış ortaya.Açık uçlu konseptine tam oturmamış gibi sorular

• G
                                giovani @Semihylc Son düzenleyen:

@Semihylc 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:

Arkadaşlar bu sene bende hazırlanmayı düşünüyorum büyük ihtimal gene kasım aralık gibi sınavları açılacaktır fakat kaynak almam gerekli 1-2 kaynağı kesinleştirdim fakat diğerlerinde kararsızım

1-Yasin çoban TR ekonomisi
                                2-mikro-makro yüksel bilgili

K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Soru Bankası Açık Uçlu Sorular - Ahmet Nohutçu 2016

K.A.S. Kaymakamlık Sınavı İktisat Açık Uçlu Soru Bankası - Özgür Özcan 2016

K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Dönüşüm Çıkmış Sorulardan Dönüştürülmüş Açık Uçlu Sorular - Mehmet Yıldırım 2016

K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Açık Uçlu Tamamı Çözümlü 10 Deneme - Savaş Yayınları 2016)
                                Özellikle 3. maddede olan kitapların hepsini alsam mı yoksa sadece KAS kitabını mı alsam ?

Bunlar dışında eksik kalanlarda öneriye açığım.

Birde kullanan varsa KAS kitabının içerisindeki idare ve anayasa konu anlatımı yeterli midir ?

alma derim.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • D
                                  Dellafeu @giovani Son düzenleyen:

@giovani Hocam ben de kaymakamlık sınavına hazırlanmayı dusunuyorum. Piyasanın çok kirli ve reklam dolu oldugunun ne yazık ki farkındayım. Peki bu surecte kime guvenecegız; Ahmet Nohutcunun Kamp kıtabını ben de almak uzereydım sonra beklemeye karar verdim. Sizin önerebilecegınız bir kaynak var mı acaba?

İnsan büyür beşikte, mezarda yatmak için..
                                  Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için..

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • G
                                    giovani @Dellafeu Son düzenleyen:

@Dellafeu 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:

@giovani Hocam ben de kaymakamlık sınavına hazırlanmayı dusunuyorum. Piyasanın çok kirli ve reklam dolu oldugunun ne yazık ki farkındayım. Peki bu surecte kime guvenecegız; Ahmet Nohutcunun Kamp kıtabını ben de almak uzereydım sonra beklemeye karar verdim. Sizin önerebilecegınız bir kaynak var mı acaba?

tebrikler. ilk iletimi okuyun kendimce önerilerimi sıraladım.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • D
                                      Dellafeu @giovani Son düzenleyen:

@giovani Teşekkurler 🙂

İnsan büyür beşikte, mezarda yatmak için..
                                      Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için..

• S
                                        Semihylc @Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

@Kaydı-Silinmiş Hocam peki öneriniz var mı kitaplar için bana zaten makro mikro lazım kpss içinde yüksel bilgili alayım çoğu kişide öle yapmış sanırım en zayıf olduğum ders iktisat sıfırım zaten onda .

@FreeBoY anladım kardeşim sağolasın .

@giovani hocam sanırım siz hepsini almayın diyorsunuz sadece ana kitap olarak Kaymakamlık Kampı Konu Anlatımlı bunuda almayayım mı 🙂

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • A
                                          aycan @FreeBoY Son düzenleyen:

@FreeBoY Kas iktisadin 2017si mi cikmis ya. Ben daha 15 gun once aldim 2016 basim benimki. Neyse en azindan iktisatta degisiklik sıkıntımız yok 🙂

Kahramanlar can verir
                                          Yurdu yaşatmak için...

safiTÜRK69 F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • safiTÜRK69
                                            safiTÜRK69 @aycan Son düzenleyen: safiTÜRK69

.........

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

• 1
                                            • 2
                                            • 71
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 75
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 73 / 782
                                            • İlk ileti