2017 Halk Bankası Uzman Yardıcılığı ve Servis Görevlisi Alımı
-
Genç işsizlik oranının %25'lere vardığı canım ülkemde en azından 1 kamu bankası olan halk bankası'ndan herhangi 1 alım yapılacağına dair duyum alan var mı hiç? Ziraat iibflere yönelik 150 gibi komik 1 rakamla alım yapmıştı en son bildiğim kadarıyla.
-
Öyle bi başlık açmışsin ki ilan geldi sandım
-
@patakute ben geçen uzmanlık sınavını 1 soru ile kaybettim. daha sonra halkbank genel müdürünün yaptığı bi açıklamada 2017de servis+uzman+müfettişten 1000 kişilik alım olacağını okumuştum bi haber sitesinden. ama şu sıralar herhangi bi alım duymadım
-
Alım olacak fakat servis görevlisi ve müfettişlik olcak
-
@hoyuelo o girdiğin sınavdaki alımlardan bahsetmişti gm 500 uzmandan sonra 500 servis görevlisi aldı uzmanlardan elenenlerden iş başı 2017 de yapıldığı için 2017 de 1000 kişi alacağız dedmişti
-
Geçen sene Ankara'yı 1 puanla kaçırışım......
Hüzünlendim. Harika bir kaderim var. Canım kendim. -
@Spread ne zaman??
-
@busus yıl sonuna doğru olcak sınav.
-
@Spread çok emin konuştunuz hocam umarım tahmin değildir
-
@totti hayır 1000 kişi daha demişti.. yani sanmıorm onu kastettiğini. Siz emin msnz
-
@Spread kaynak sağlam mı hocam? Peki sayı olarak ne diosunuz?
-
@hoyuelo evet eminim haber olarak internet üzerinden bulabilirsin
-
bu kadar büyük alım yaptıktan sonra benimde içim pek inanmıyor ama Halk bank. teftiş ve ptt teftiş için kuvvetli söylentiler dolaşıyor ortada. Ha bi zamanlar mhuy içinde o kuvvetli söylentiler nisanaydı güya... bende neye inanacağımı şaşırdım..
-
@totti evet şubatta böyle bi haber çıkmış işte ben de bunu görmüştüm ve gördüğünüz gibi sadece servis değil uzman da var
-
@muzlusut ptt teftiş de KPSS ile mi alım yapıo peki?
-
Ağustos gibi ilan gelir bence.. sınav da Ekim gibi olabilir.. tamamen tahmin tabi benimkisi..
-
Arkadaşlar banka sınavları hakkında pek bir bilgim yok bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer
Halkbank sınavındaki ingilizce kısmının zorluğu nedir ? Bildiğim kadarıyla en az yarısını doğru yapmak gerekiyor
Sınavların içeriği her bölüm için aynı mıdır ?
Örneğin müfettişlik ile iç kontrolörün çözdüğü ingilizce soruları aynı mı?Birde müfettişlik için yds-toefl puanı istiyor mu yoksa kendi yaptığı ing sınavına mı bakıyor
-
@hoyuelo hocam aynı şeyden bahsediyoruz ama hala anlamamak için zorluyorsun bende bu süreç de kaybeden taraftaydım ve ilan gelsin diye çok heves etmiştim ancak bu açıklama yapıldığında istihdam seferberliğine destek olsun diye yapılan sadece ALGI açıklaması.. 500 kişi mülakat sonuçları açıklanmış elenen 1500 kişi arasından 500 kişi daha alınmış ancak 2017 içinde 1000 kişi alıncak demişti açıklanma tarihi de şubat 2017ydi.. o 1000 kişi alındı zaten onun dışında inşallah tekrar alım olur ancak 1000 kişi yeni alım değil
-
Arkadaşlar bu açıklama zaten sene başında yaptıkları alımla ilgili. Müfettiş kontrolör uzman aldılar. Mülakattan elenenleri de gişeci yaptılar. 1000 kişi çoktan alındı Yani. Yeni ilan gelse eylül civarı ancak gelir. 150-200 kişi Ancak alınır
-
Tamam yahu üstüme gelmeyin sadece bildiğim kadarını söyledim değilmiş madem kısmet.. ztn bu dönem gençlerinde şans olsa şaşardım..