2017 kpss ile Olasi bir guy ilaninda kac bine kadar sans var
-
@gonzaloluca hocam kurumda bu konu gündeme dahi gelmemiştir henüz. Anca sınava yakın belli olur. Duyum olayı çok yalan yanlış olur şu dönemde.
-
@Antimülakat bide meşgul ediyorum ama hocam benim p48 3000 sıralama bu sonuç yüzümüzü güldürür mü sevinelim mi üzülelim mi bu puana
-
@gonzaloluca hocam bence iş görür. Kpss puanı baraj puan yapılacak ama ikinci sınava katılacak kişi sayısı, 10 katı veya 20 katı olmayacak gibi geliyor bana. Biraz farklı bir format ile karşılaşabiliriz. Net bir şey söylemek istemem ama katılım sayısı yüksek olacak.
-
@Antimülakat hocam sizce bu şartlarda15k altına inme ihtimali nedir ?
-
@bad1905 hocam 15 k falan bilmek an itibariyle baya zor ama. Şu puan üstünde olanlar başvuru yapabilir, denilebilir.
-
Şuan Yakın Bir Tarihte Yeni Bir Alım Yapmaları Hayal Gibi, Mevcut Mülakat Tarihlerini Dahi Açıklamadılar, Yeni Alım Baskısına Maruz Kalmamak İçin Mülakat Sürecini Uzun Tutuyorlar.. Sadece Şahsi Fikrim.
-
Yilbasindan once yeni bi guy alimi beklemeyiniz .ders calisiniz.
-
@Teklif-eğrisi 2016 kpss'ye girenlerede hiç beklemeyin deniyordu
-
2016 ile kıyas yaparken puan değil sıralamalara bakın çünkü geçen senenin 80 puanı 9000 lerdeyken bu sene 3000 4000 civarı.. bu da bu senenin 75 76sına denk olması lazım (ortalama konuştum).. 2000 kişilik alım olsa 14000lere 15000lere sıra gelme ihtimali olduğunu düşünüyorum ben. hem de bu sene önğnde olan tek bi sıralama var iki senenin puanı olunca bu konu daha ucu açık kalıyordu. önemli olan alım olması ve sistemin değişmesi.. dua edip ders çalışıp sabırla beklemek gerekiyor alım olmazsa ztn düşünemiyorum bu kadar insan napacak..
-
@salih1940 daha önce sınav açıklamadan tekrar sınav yaptıkları da olmuş. bknz. 2013 vmy alımları..
-
@hoyuelo 2017 kpss ile Olasi bir guy ilaninda kac bine kadar sans var içinde söyledi:
@salih1940 daha önce sınav açıklamadan tekrar sınav yaptıkları da olmuş. bknz. 2013 vmy alımları..
Sen bu dediğine inanıyor musun?
-
@O'connor ben demiyorum ki bunu mülakatlar açıklanmadan sınav yaptılar 2013 ya da 2012de bilen varsa daha detaylı yazar ztn
-
@hoyuelo dostum o zaman alım yapılcağı bütün haber kanallarında geçti.Yani iibf mezınları o dönemde altın çağını yaşadı.Çünkü maliye bakanlığında köklü değişiklikler oldu.Eskinin hesap uzmanı gelirler kontrolörleri maliye teftişçileri ünvanları tek bir ünvan altında Vergi müfettişliği olarak değiştirildi.Bunun akabinde ilki 1500 ikincisi 2000 ve test sınavıyla toplamda önceside var bunların 5000 kişilik bir vergi müfettişi alımı oldu.Bak sadece 5000 kşi vergi müfettişi alımı oldu diğer kurumlarda epey alım yaptı o dönem.Sonra maliye bakanlığı alımları iyice azalttı.Gelir uzmanlığı senede 2 kere ilana çıkarken son 2 yıldır 1 kere ilan verdi.2016da sadece gelir uzmanlığı ve vergi müfettişliğini açtı.Mhuy duy muy hala beklemede.Bana göre bu ilanlar gelmediyse bi sebebi var.Her seferinde foruma yazıyorum herkes bildiğini yazar diye kimseden ses yok.
-
Şunuda ekleyim vergi müfettişliği alımları test oldu.Bu yılda şayet sgk bir değişime giderse yinw test sınavıyla çok kişi alabilir.
-
@zenginmemur bi sebebi var dediniz sizce nedir bu sebepler
-
@gonzaloluca dostum benim düşüncem kesin bir şey yok.Bilmiyorum
-
@zenginmemur tamam yani demek istediğim olmamış bi şey değil. şu an bi sürü çıkan atılan vs oldu ihtiyaç olursa yine fazla alım olabilir. Olmayadabilir tabiki bilemiyoruz işte.. bu sene farklı bi sene geçen sene durum ortada alımlar epey durdu onu da bilemezdik önceden..
-
@hoyuelo bnde onu diyorum iste a grubu alimlarda istikrar yoktur kesinlik olmaz.Her sene su kurum ilana kesin cikar diyemiyoruz.Bir tek maliye bakanligi her yil alim yapardi.Gecen yil maliye bakanligi iki ilana cikti.
-
@zenginmemur o iki ilan da biraz secim oncesi agzimiza bal çalmak gibi oldu umarım bu yil daha bereketli olur .
-
@zenginmemur geçen sene oluşan ekstrem durumlardan ötürü iki ilana çıktı onada çıkmazdı ya referandum vurdu diye oldu , bu sene normale dönerse işler standart olur ama geçen sene alımlar geç açıldığı için bu sene ilan gelmesi ocak ayına falan kalıcak gibi