9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Dua edelim de P42'si yüksek olan birçok kişinin P23'ü de yüksek olsun ki, 23'ün 42'nin önünü kesmesi asgari seviyede olsun.
-
Belki konusu değil ama sgk mülakatı için özel bir kitap kaynak vs gibi şeyler var mıdır?Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa çoğu kişi için faydalı olabilir,şimdiden teşekkürler
-
@davetsiz neden p23ün kullanılması gerektiğini önceki mesajlarda yazdım, son olarak söyleyeceğim sen ne anlatırsan anlat karşındaki sadece anlamak istediğini anlar, o yüzden ben ne söylersem söyleyim sen sonunda yine neden sgk çekosuz puan türüyle alım yapıyor diyeceksin
-
@AndOne hocam @Antimülakat şöyle bişey paylaşmıştı https://yadi.sk/i/EmEBRmm83Bcb8h umarım yardımcı olur
-
@MaxMin çok saolun hocam gözümden kaçmış,baya guzel çok soru ve cevap var,o zaman guzel bir tekrarın üstüne bunları da yalayıp yutup gireriz artık,tekrar saolun
-
@gaye merkez uzmanlıklardan belki çeko mezunları için alım gelebilir
-
@ZeljkObra 83 den aşağı düşmesi beni şaşırtır tahminim 83.1-83.2 gibi
-
@davetsiz 83.00 1800lerde hocam tahminin için öngörü oluştursun diye ek bilgi veriyorum benim puanım ve sıralamam inşallah içerde olurum diye ilave de yapıyorum
-
@totti
Insallah kardesim. Guy basligindan hatirliyorum seni, insallah sgk icin yüzün güler de mulakat baslıgında devam ederiz sohbetimize... -
Arkadaslar Merhaba denetlen yard başvuru yapmaya çalışıyorum ancak YÖK kullanıcı adı veya şifre yanlış gibi bir uyarı alıyorum. Bu durumda olan var mı varsa nasıl çözmüştur yardimci olursaniz sevinirim
-
@totti Üstad son açıklanan SGK ve Kaymakamlık etkilemez mi diyorsun? Ben en az bi 200-250 kişi gider diye düşünüyorum önümüzden. Bu arada benim de 83.9, yorumları görünce korku sardı valla
-
@ZeljkObra Valla ben de ilanı duyunca sevinmiştim ama yorumları okuyunca dert oldu. 83.48'le bekleyecegim ben de.
-
p 42 si 82.50-83 arasında olan arkadaş sıralamasını yazabilir mi acaba
-
@Nordhaus ben de aldım da sabaha düzelir diye tahmin ediyorum daha başvuruya acılmamıs her ne kadar saat 12 yi geçmiş 17 temmuza girmiş olsak da
-
@Lex-fori teşekürler hocam
-
@davetsiz yapacak bişey yok arkadaşım şaka gb yani ne kaç çeko yapması gerektiği kaldı insanların ne maşallah sistem belirleyenler kendilerince yani şu sınav konusunda resmen bir fikirleri yok heralde on kere girmiş olsalar dahi ki hala yok şu olunca buna giriliyo şu bu olunca ona giriliyo yapsaydın 85-90 üstü girseydin diyo adam ya sanki 200 kişi alınan sınav da burda da bu sınavlar için kendini paralayan yüz binlerce kişi yokmuş gb insanların kriterine bak hiç kusura bakmasın kimse bu zihniyetle bize çok bile bunlar oraya o sistemi o puan türünü getiren adam da bizden çıkma zaten ne bekliyosun ki herkese hayırlı olsun ilan bol şanslar
-
Bakıyorum da herkes yine şu-bu bölüm ayrımına girmiş. Şahsen 2 puan türünden olması beni sevindirdi. Nasıl ki vmy mhuy guy duy v.s açılan tüm kadrolara ne mezunu olursan ol eşit olarak girme hakkına sahipsen burada da sadece "çeko"nun tekelinde olmayıp herkesin girme hakkına sahip olduğu bir kurum. Sanki önceki alımlarda çeko çok etkiliymiş de durum değişmiş gibi lanse edilmiş.Kaldı ki zaten 42 yi koymuşlar daha neyin tartışması bu iyi yaptığını düşünüyorsan zaten bir kaygın olmaması gerek. Çeko yapmak çok mu zor zannediyorsunuz onu anlamadım. Kurum mevzuatının çoğu çekoyla alakalı deniyor. Mevzuat okumak da anlamak da mesleğe girdikten sonra zor gelmez merak etmeyin p 23 ten 85 alan bir adaya. Hiç kimsenin kimsenin hakkını yediği yok sözünüzle değil puanınızla rekabet edin derim.
Tekrar ediyorum SGK "çekonun" tekelinde değil öyle bir payeyi kendinizde görmeniz komik olmuş. -
@2525 arkadaşıma katılıyorum yeteri kadar adalet hak vs bahsedildi, birbirimize giriyoruz birbirimizi geriyoruz. İtiraz edecek olan arkadaşlar telefon vs paylaşıldı zaten, burda artık bunu konusmak anca gerginlik yaratır.
-
basvuru yapıyorum yok kullanıcı adı yanlı diyor...arkadaslar yardımcı olabilirmisiniz??
-
@2525 oyle sacma yorumlar yapiyorsunuz ki neresine cevap versem diye şaşırıyorum. Geçen sene ceko yapmadigi icin denetmenlik ilanina basvuramadi adaylar. Bunlar bu hatayi yapmamak için oturup deli gibi ceko calistilar. Simdi sen kalkmis e 42 yi koymuslae ya daha ne istiyosunuz diyosun. 42 yi zate koyacaklardi ne bekliyosun. Burada sorun şu sinavdan once denetmenlik aklina bile gelmemis, çeko nedir bilmeyen adamlara resmen talih kuşu kondu. E nolcak canim kuruma girince ogrenir diyosun dalga gecer gibi. Biz tum plani bu alimlara göre yapip gereken mevzuati calisip gereken oturuma girerken bazilarinin aklında dahi yokken mülakata girecekler hem de cekosuz puan turu ile ceko yapanin onune geçerek. Ceko yapmak cok mu zor mus mus ! Madem öyle yapsaydiniz . Sonuç olarak sgk nin çeko suz almasi tüm planlari alt üst etti ve bazilarinin cok da isine geldi. Nihayetinde bu sacma yorumunla asil komik olan sensin arkadasim.