Yeni Kabine Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?
-
Özellikle ÇSGB özelinde çalışma alanına bi hekimden ziyade sosyal bilimler üzerine çalışan ve çalışma hayatinin nabzını tutan kişileri görmek güzel. Ayrıca Gazi çalışma ekonomisi mezunu olması buradan mezun olmam hasebiyle mutluluk verici. Herkes için hayırlı olsun. .
-
@Bireysel-başvuru Bireysel Savunma'dan Milli Savunma'ya
-
@paretowilfredo Yeni bakan Julide Hanım Twitterda önceden yaptığı iddia edilen paylaşımlar sebebiyle gündeme hızlı girdi, hayırlısı olur inşallah
-
@paretowilfredo M.Müezzinoğlu'nun kamu istihdamı konusunda olumsuz açıklamaları vardı ve konuyla gerçekten ilgisizdi sağlık bakanlığında da bence hoş olmayan bazı açıklamaları oldu ve şimdi kabine dışı tabi tekrar da gelebilir.Yeni çalışma bakanı evet dediğiniz gibi konuyla daha ilgili masada bekleyen önemli konular var kıdem tazminatı gibi.Umarım hayırlı gelişmeler olur. Değişiklik olanlardan Gıda Tarım ve Adalet bakanlıklarını özellikle merak ediyorum. Mehmet Şimşek şaşırtmıyor,bir süre böyle devam edecek gibi.İçişlerinin değişmemesi şuan iyi görünüyor.
Velhasıl değişiklikler hayırlı olur inşallah,liyakatle çalışan memleketin hayrına işler yapan bakanlarımız olması temennisiyle... -
@ecem Adalet Bakanlığında işler hızlanacak gibi duruyor.
-
İnşallah bu değişiklik beklenen ilanların gelişini hızlandırır
-
Yeni kan hayırlı olsun umarım iibf mezunlarına can getirir
-
@paretowilfredo hocam bismillah daha ilk günden çalışma bakanını bitirdiler tweetlerinden dolayı ne kadar gerçek ne kadar yalan bilinmez.
-
@guyan-gelmiş Nazar değdirdik resmen. Ama işin şu boyutu var dostum, Binali Bey de Tayyip Bey de listeyi ehemmiyetle hazırlamışlardır. Emin olmadıkları birinin kabinede yer bulması, çaycıdan kaloriferciye kadar ihraç edilirken bana çok mümkün görünmüyor. Ya bir manipülasyon söz konusu ya da bir yanlış anlaşılma bence.
-
Bu durumda muhtemel sonbahar hakimlik sınavı ile ilgili ne düşünüyorsun hocam? Açıklamayı yapan sayın Bozdağ idi, fakat şimdi bakanlığın ihtiyacı, planı ne yönde olur bilinmez.Duyum olursa esirgeme lütfen. @paretowilfredo
-
.............
-
Nazarım değdi resmen
-
Adalet bakanimizdan bol bol idari yargi hakimi alimi bekliyoruz hocam
-
Çalışma Bakanı nın Çekocu olması güzel olmuş. Ne de olsa meslektaş sayılırız:) bekleyelim görelim
-
Süleyman soylu'nunda daha önceki açıklamalarını biliyoruz siyasette oluyor böle şeyler..kadın bakan iyidir hoştur sayıları artmalı Tüm değişiklikler hayırlı olur umarım..
-
Maliye bakanligi için görüşlerimi guy mülakatindan sonra yazacagim
-
Şaşırttı biraz da bana gerek var mıydı gibi geldi. 2019'da liste zaten güncellenecek bu belli, şimdi 2 yıl için yeni bakanlarla yola devam etmek biraz şaşırttı. Bakanlık forsuna alışmak zaten 2 yıl sürer, tam alıştık diyecekleri zamanda yeni sistem ve kabine dışı kalmak falan. Bekleyelim bakalım.
-
hijbiji
-
@paretowilfredo hayırlısı ne diyelim