Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bileginin hakkiyla kazanan mulakatin iptal edilmesinden zerre korkmaz.Yi e girse yine kazanacagini bilir fakat baziları titriyor mulakatin iptal edilmesinden.hakkiyla o mulakati gecmedigini bildiginden..o dan sonra NASIP hade lennn.
-
@umut, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
https://youtu.be/rrG6xU1JyTA
Link atmak yasaksa özür diliyorum kaldırılırsa da ama bizim duruma çok uyan bi soru olmuş ve hoca cevaplamış biraz inancı olan yapmazdı buna yeltenmezdi bi arkadaşım var küçük yaşta babasını kaybetmiş ve daha niceleri var elbet kazananların içinde de vardır ama ona çok üzüldüm annemi mutlu edememek üzdü dedi daha ne denir ki biz yine de şükredelim elimizde olanla inşallah rızık kapıları bizim için de helalinden açılırHelal olsun hocaya tam da şuan ki durumu anşatmış. İnsanlar herşeyi kendilerine göre yorumlasığı için herşeyi saptırıyor. Herkes torpil yapıyomuş sen de yap diyip diyip duruyorlar. Fetöcülere de diyoduk yapmayın etmeyin kul hakkı sonları orta da. Hakimlik soruları, KPSS, polislik gibi bi çok kurumun sorularını çalıp çalıp duruyorlardı. Sonra biz müslümanız diyolardı. Aralarında masun insanlar hariç belalarını buldular işte şimdilik bu dünyalık daha bunun diğer tarafı da var. Bundan 3-5 yıl önce hangi mülakata girsem git cemaatten adam bul diyolardı aha sonları orta da. Ben hakkımı helal etmiyom hakkımı çalanlara ne bu cihan da ne de diğer dünya da.
-
@holywind 4 defa mülakattan elendim fethöcü olmadın die elediler yıllar önce şimdi akepeli değilim die 3 yılım kaldı gene hazırlancam bu sefer sorcam mülakatta neden die içime dert olur ücretsiz izin para ayarlamaya çalışıyorum kredi vb plan aralık itibariyle yapacam işle olmuyor Onur meselesi oldu artık
-
@ali27 aynen çöpsüz üzümüz :)buralarda mülakatsın geldik Allah büyük
-
@sweeney_todd Ptt ci kardeşimiz gelmiş hoş gelmiş. Seni bi an önce hayırlısı ile başka işlerde görmek dileğiyle. Benim durum daha kötü be kardeşim tanıdık çevrem vardı gel yapalım dediler senin işi yapmadım kul hakkı diye pişman değilim ama başkasının hak ettiği maaşı işi almak istemem haram sonuçta. İşin kötü tarafı ailem kafa beyin bırakmıyacak şuanlık ve bir ömür neden mi niye tanıdıklara söyleyip torpil yapmadım diye. Millete derdimizi anlatamazken bi de aileye torpilin haram olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Ne ise Allah büyük 7. Mülakatımdı olsun inşallah daha güzel yerler nasip olur hakkıyla işe girmeye çalışanlara
-
@reagan ben mezun olalı bu sürece başlayalı 5 sene oluyor. Ve evet elenen de olsam değişen bir şey olmadı hiç.
Çok kötü bir his olduğunun farkındayım, şükürler olsun diyorum her seferinde ve hepiniz adına da bu son olsun sizin için de diyorum, en yakın zamanda her nerede görmek istiyorsanız kendinizi orada olun
Ama benim söylediğim şeylerin bunlarla hiç alakası yök, önyargılı bir okuma olmuş sanıyorum.
Kesinlikle referans işi yok kimsede demiyorum, girenlerin bir kısmının referansı da vardır tabi ki ama bunu mülakattan önce de biliyorduk di mi? Anlatmaya çalıştığım şey bu. Karşı çıkılacaksa bütünüyle karşı çıkılmalı. Aksi takdirde samimiyetsiz geliyor. -
@umut ben de bilmiyorum ki, çok bildiğimden konuşmuyorum. Sadece sorulara layıkıyla cevap verenin de vermeyenin de kazandığının farkındayım buradan basit bir mantıkla ölçütün bu olmadığını anlayabiliyoruz.
-
@ali27 ben yapardım zira ben inanmayan bir adamım son 5 yıldır hak hukuk emek bundünyada çıkacak yok öbür tarafmış gidip görmediğim başka yer için yorumum yok
Bizim insanımız kadar dini sevip haram işlerle uğraşan başka bir ulus yoktur.
Ama son mülakatım olacağını anladığımda diyeceğim neden ama neden almıyorsunuz soracağım -
@sweeney_todd Olsun kardeşim yine de boşver Allah haramı nasip etmesin. 4 defa infaz koruma memurluğunu girdim git cemaatten adam bul diyolardı. Zamının da gidip cemaatten adam bulup işe girseydim ya şimdi ceza evinde yatıyordum ya işten atılmıştım. Her işte hayır var Sonları ortada. Şimdi torpil yapanların sonları ne olacağı da mechul.
-
Mulakat icin itiraz davasi acilacakti sanirim ne olsu bilgisi olan var mi
-
@teklif-eğrisi, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Mulakat icin itiraz davasi acilacakti sanirim ne olsu bilgisi olan var mi
Açılsa ne olacak ki hocam kimi kime şikayet ediyoruz sanki bilmiyorlar mı mülakatlarda ne torpiller döndüğünü. Ptt mülakatı iptal oldu da ne oldu sanki kazananlar madur edilmiyecekmiş yani ne oldu torpil yapıp girenler için yine birşey değişmiyecek anlamına geliyor.
-
@teklif-eğrisi gib e itiraz dilekçesi yazıldı cevap bekleniyor. Avukat falan ayarlamışlar büyük ihtimal önümüzdeki hafta dava açılır
-
@ali27 e napsinlar yani her seyi kabul edip otursunlar mi ? Kimi kime şikayet edecegiz mantigindan kurtulun artik. Bir şeylerin değiştirilmesi icin artik ses cikarmaniz lazım. Sana hukuk duzeninde verilmis hak arama yollari var tabii ki bunları kullanacaklar.
-
@shady1 Anlatmak istediğimi anlamadınız sanırsam. Ben de elenen adaylar arasındayım. Ben gerekli yerlere itirazlarımı yaptım zaten. Kimi kime şikayet ediyoruz derken yapılan haksızlığın adaletsizliğin herkes farkında zaten sadece bizim mülakatlar için demiyorum ki ben bunları bütün mülakatlar için diyorum. İsteseler zaten sözlü mülakatı bütün kutularda kaldırırlar.
-
Ya her konuda bilgisi olan arkadaslara sesleniyorum ya arkadaslar su belgeleri isteme isi ne oldu bi belgleri istemek bi kadar uzun surer mi lutfen bi bilgi verelim bu ne ya daha belgeleri verecez de sorusturmalar baslayacak surec uzun olacak gibi
-
Konusacagimiz seyler bi tip seyler olmali obur arkadaslar kendilerine bir sayfa acip itiraz surecini orda tartissinlar lutfen burda insanlar belli konuda birbirine yardimci olmak icin varlar insanlari kisir bi provakatif islerin isine sokmak icin degil!
-
@ziyapasa, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Konusacagimiz seyler bi tip seyler olmali obur arkadaslar kendilerine bir sayfa acip itiraz surecini orda tartissinlar lutfen burda insanlar belli konuda birbirine yardimci olmak icin varlar insanlari kisir bi provakatif islerin isine sokmak icin degil!
Hocam doğru yere yorum yazdığına emin misin ? Kazanan arkadaşlar şu başlığı açtı zaten sorularını orada sora bilirsin :http://forum.tercihiniyap.net/topic/2900/2017-gelir-uzman-yardımcılığı-mülakat-kazananlar
-
@ziyapasa İtirazlar değerlendirilmeden belge isteyeceklerini zannetmiyorum sen yine de iyi bilen birine sor.
-
@ali27 arkadaş sayfalari şaşirmiş galiba
-
@shady1, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@ali27 arkadaş sayfalari şaşirmiş galiba
Ortalığı karıştırmak için yazmışta olabilir. Her konu da bilgisi olan arkadaşlar diye söze başlamış.