Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
Bu hafta bir hareketlenme başlar sanırım artık. Henüz beni aradılar diyen kimse yazmadı
-
Olumlu veya olumsuz bir dönüş alan arkadaş olursa ve buraya yazma nezaketinde bulunursa bizlerde haberdar oluruz
-
önceki seneler de ilk haftadan sonra dönüşler başlamış tahminen bugün aramaya başlarlar
-
Insallah erken donus olur. Bu arada arkadaslar sinava girmeden once tanisip konustugum arkadaslarin 4ude sinava oylesine gelmisti o yuzden bu sinavda mulakata kalmak icin bir sansim oldugunu dusundugum icin sabirsizlaniyorum. Merak ettigim ise acaba sizce de benim karsilastigim gibi buyuk bir kesim sinava ucretsiz oldugu icin girmis olabilir mi ?
-
@hazirlanan olabilir kardeşim zaten çoğu sınav için durum böyle katılanların yaklaşık %20si yarışıyor.
Toplamda kaç kişi girdi acaba ve siz nerede girdiniz?
-
@Duryy Ben istanbulda denetçi yard. sınavına girdim konuştuklarım hiç banka sınavlarıyla ilgisi olmayan kişilerdi. Açıkçası bende aynı şeyi düşünüyorum, sınava girenlerin en fazla %20'si yarışıyordur. Toplam sınava kaç kişi girdiğini bilmiyorum ama istanbulda giren kişi sayısı bin kişiyi geçmez o yüzden bu sefer şans var gibi duruyor bizim için
-
@r4ntisi sonuçları telefon ile mi bildiriyorlar kariyer.netteki mesaj kutusuna mesaj olarak gelecek demişlerdi.
-
@hazirlanan ankarada aynı şekilde 1000 kişiyi geçmez. Müfettiş yard. Sınavına giren aday çoktu. İngilizce sınavını yapmadan çıkan adaylar vardı.
-
@Okahraman07 önceki seneler de kazananları telefon ile aramışlar kaybedenlere ise kariyer net den mesaj atmışlar
-
Kariyer nette ozgecmisi görüntülenen var mı?
-
@Duryy simdi baktim goruntulenme yok
-
@hazirlanan Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@Duryy simdi baktim goruntulenme yok
Bende de yok. Geçen senelerde arananlar birkaç kere görüntülenmişler.
-
aranan var mı arkadaşlar
-
@r4ntisi yok:)
-
Belli ki daha hiç kimse görüntülenmedi veya aranmadi. O halde daha var galiba açıklanmasına
-
@hazirlanan Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
Belli ki daha hiç kimse görüntülenmedi veya aranmadi. O halde daha var galiba açıklanmasına
İnşallah öyledir. Sınavdan önce de davet aldığını forumlarda yazan çok az kişi vardı ama ankara ve İstanbul için toplam neredeyse 2000 insan girdi sınava.
O yüzden aranan ama yazmayan da olabilir. Tabi temennimiz hala aramaların başlamamış olması.
-
@Duryy yok en azindan burda ve memurlar nette yazan yok ve eger yazan olsaydi zaten mulakata girecekler diye konu açarlardi kesin
-
pazartesi ik ile konuştuğumda hafta içinde açıklayacaklarını söylemişlerdi ama ne ses var ne seda olmadı yarın bir daha arayıp sormak lazım
-
@r4ntisi Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
pazartesi ik ile konuştuğumda hafta içinde açıklayacaklarını söylemişlerdi ama ne ses var ne seda olmadı yarın bir daha arayıp sormak lazım
Ararsan eğer buradan bize de bildir kardeşim.
-
@Duryy hocam bugün konuştum ama daha belli olmadığını belli olduğunda geri dönüş yapılacağını söylediler .