Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
Arkadaşlar aldığımız duyuma göre, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yıl sonuna doğru muhtemelen 2017 Kasım ile 2018 Ocak arasında yeni bir personel alımına çıkacak. Sayı olarak yine 1.000 kişiye yakın olacağı duyumunu aldık. Tamamen duyum arkadaşlar, gelişmeleri yakından takip edeceğiz, sizlere güzel haberler vermek için www.tercihiniyap.net adminleri her daim çalışıyor
-
Nüfus müdürlüğü de alıma çıkarda bu aralar. Sene sonuna sanırım gümrük biraz düşer puan olarak
-
hocam Sayın bakan daha fazla sayı vermişti 2017 için 1000 biraz az olmadı mı o tarihler alım için çok güzel acaba ne kadarı iibf'ye gelecek
-
Hocam 2017 gümrük alımı için sanki 2000 demişlerdi. Buna mülakatı açıklanmayan 763 alımı da mı dahil
-
Hadi ins.guzel bir alim olur 1000 in uzerinde olur umarim..@Antimülakat tskler
-
@büşraa hanım toplamda 2.000 kişilik izin alındı, bunun bir kısmı olan 763 kişi kullanıldı. Bu alımda da 1.000 civarı rakamlar konuşuluyor. Eğitim dairesinde aldığımız bilgi bu yönde. İlerleyen zamanda yine konuyla ilgili bilgi sahibi oluruz.
-
@Antimülakat tşkr edrm hocam
-
@Antimülakat Hocam merak ettiğim bir husus var. 763 kişilik alımda atananlar da 2017/2 atamasında tekrar başka bir kadroya başvurabiliyor mu? Başvuru kılavuzunda buna dayanak sağlayacak bir ibare yok biz arkadaşlarla bunu tartıştık bir sonuca varamadık bilginiz var mıdır ?
-
@megadave006 hocam memur veya muhafaza memuru olduktan sonra muayene memuru olanlar var. Ancak aynı puan ile başvuru yapabileceğinizi sanmıyorum. Muhtemelen ve yüksek ihtimalle başvuru kabul edilse dahi, mülakatta elenirsiniz diye düşünüyorum. Ama 2 yıl sonra tekrar puan alıp girmenizde bir sakınca olacağını düşünmüyorum.
-
@Antimülakat katılıyorum hocam, mülakatta büyük ihtimal müsaade etmeyecek ve eleyeceklerdir.
-
@Antimülakat reis bu beklediğimiz ilk alımın sonucu olumsuz olursa 2.alımda etkisi olur mu
-
@yenilmezserhat her alım kendi içerisinde değerlendirilir, herhangi bir problem olmaz. Daha iyi çalışırsın ve kazanırsın böyle durumlar oldu, olacaktır da.
-
önce 2016/2 açıklansın da alımı yaparlar sonra
-
@Antimülakat. Yapılacak olan alımda yine bütün bölümler olacak mı acaba. İl ticaret ve raportör alımı olur mu
-
@limonata büyük ihtimalle olacak. Bir değişiklik olmaz ise yine bütün bölümlere açılır.
-
@Antimülakat puanlar konusunda bir öngörünüz var mı. Malum bayağı bir alım oldu
-
@limonata hocam 82'lere kadar memurluklar, 79-80'lere kadar da muhafaza memurluğunda düşme olur.
-
@Antimülakat inşallah hocam 82.56 ile il ticaret yada raportör olur. Rotasyonlu bölümleri yazamıyorum
-
@limonata
Raportör de rotasyon yok mu ? -
@rlg yok hocam