TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Kariyer olarak en iyisi hangisi?

KPSS A
    6
    10
    2339
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • tamyeri4
      tamyeri4 Son düzenleyen:

Arkadaşlar müfettişliklerden kariyer olarak en iyi yükselme olanağı olan ve özele geçersek özelde de sağlam kazandıranları hangileridir?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        Fruko Son düzenleyen:

Vergi Müfettişliği

Yeterliliğini verdikten 10 sene sonra özele geçtiğinde iyi para kazanırsın.

tamyeri4 O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • tamyeri4
          tamyeri4 @Fruko Son düzenleyen:

@Fruko hocam peki yükselme imkanları neler?

P F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • P
            paretowilfredo @tamyeri4 Son düzenleyen:

@tamyeri4 Farkli teftis mesleklerinin tanitimlarini sabit tanitim basliginda gorup okuyup kiyas edebilirsiniz dostum. Daha net fikir olusur kafanizda.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
            ...

...her dem taze doğarız,
            bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • O
              OsmanlıTorunuyum Yasaklı @Fruko Son düzenleyen:

@Fruko Kariyer olarak en iyisi hangisi? içinde söyledi:

Vergi Müfettişliği

Yeterliliğini verdikten 10 sene sonra özele geçtiğinde iyi para kazanırsın.

YOK GELİR UZMANLIĞI KARDEŞ. Az alan kurum her zaman daha kalitelidir. Birinci şart bu bana göre. Genel olarak Başbakanlığa bağlı ve ilişkili kuruluşlar listenin başında yer alır. Hazine Müsteşarlığı Uzmanlığı, Denetçilikleri, Merkez Bankası Uzmanlığı, BDDK Murakıplığı , Rekabet Uzmanlığı , SPK Uzmanlığı. Bu saydıklarımın hepsinin özel sektör bağlantısı da mevcuttur. Devlette kariyer açısından ise, Hazine Müsteşarlığı, Kalkınma Bakanlığı (pek eski havası yok ), SGK Teftiş, Vergi Müfettişliği, GTB Teftiş.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • F
                Fruko @tamyeri4 Son düzenleyen:

@tamyeri4 Hocam müfettişlikler içinde sorduğun için dedim alttaki arkadaş uzmanlıkları da katmış.

Yükselme olanağı her müfettişlik gibi yardımcı olarak başlarsın çok zorlu bi süreçten sonra yeterliliğini verirsin müfettişliğe atanırsın.Bundan sonra kendini geliştirmen lazım.Devlette kariyer olarak yükselme imkanın var tabiki.ama bu işler öyle kolay değil.Ama 10 seneyi doldurup Ymm olursun sağlam kazanırsın özelde en sağlam kazanan müfettişlik bence bu yüzden Vergi Müfettişliği

• F
                  Fruko @OsmanlıTorunuyum Son düzenleyen:

@OsmanlıTorunuyum Müfettişliklerden hangisi diye sorduğu için vergi müfettişliği dedim yoksa elbetteki kariyer olarak çok güzel uzmanlıklar da var .Sizin saydığınız gibi

tamyeri4 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • tamyeri4
                    tamyeri4 @Fruko Son düzenleyen:

@Fruko hocam uzmanlıklarda hangileri var?

• titoizm
                      titoizm Son düzenleyen:

İşini layıkıyla yapana özel sektörde her türlü imkan var. Ben müfettişlik - uzmanlık diye ayırma taraftarı değilim. Burada önemli olan, kurumun özel sektör ile ilişkisi, yakınlığı.

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.

• I
                        impressiveunit Son düzenleyen:

yalnız TCMB'de İstatistikçinin yaptığı özel sektöre yönelik olabilirken dereceli İktisatçının olmadığı birebir örnek biliyorum. Hobisini çalışma konusu yapan da kazanıyor, sadece YMM vb. yok iş olarak. @titoizm arkadaşın dediği gibi devlette de süper öğrenmeye meraklılar genellikle yan yola sapabilirler (Uluslar ve Aile Sosyal'dekilerin -think tank, üniversitelerde devam etmesi). Neyse kovulmadan işe...

un angelito guardare tu vida, ojala

• 1 / 1
                        • İlk ileti
                          Son ileti