iktisatta yüksek lisans yardım!
-
Sizce iktisat bölümü mezunu birisinin iktisat politikasında mı yoksa iktisat teorisinde mi yüksek lisans yapması daha faydalı olur ? Re: Yüksek Lisans Mülakat Tecrübelerimizi Paylaşıyoruz
-
@squirrel iktisat teorisi bence. Bender teoriye başlıca bü yil
-
@tolga80 hayırlı olsun hocam sizede. peki neden teori sizce? politika biraz daha makro alanda ve güncel konular içeriyor ya tez süreci daha mı rahat olur acaba diye düşünüyorum
-
@squirrel benimle sudan yürüdüm yök akademisyen ilanlarında hepsini gözüme iktisat teori si alanında yüksek lisans yapma şartı takılmışti ikinci olarakta ıyi bır univérité yapmak istiyosan alım enerji çık teoriye oluyor gibi
-
@squirrel bu aradan gec kalma hocam başvurular bu ayarları biter
-
@tolga80 anladım hocam evet haklısınız,bende acaba tez vs konusunda politika daha mı rahat olur konu bolluğu açısından diye düşünmüştüm,çok teşekkür ederim
-
Akademisyen olmak istiyorsan iktisat teorisi zevkli olsun güncel ekonomik gelismeleri yakindan takip edeyim diyorsan iktisat politikası
-
@russellwestbrook tamam hocam teşekkürler. aslında ekonomik kalkınma ve büyüme ye başvurmayı düşünüyordum ikinci seçenek olarak politika mı teori mi karar verememiştim açıkcası, ama akademisyenlik acısından teori gerekli
olacaktır -
@tolga80 banada mülakata politikavə teori den karışık soru sordular dahaki sonraki başkanı bır uni politikaya başvurdum ordada reori soruları vardi
-
@squirrel başarılar hocam
-
@tolga80 anladım,teşekkürler hocam
-
@squirrel hocam sistemden ikinci yuksek lisans başvurusuna nasil yaptınız? Ben ilk basvuru sonrasinda ikinci başvurunun nereden yapıldığını göremedim.
-
@danzig tercih ekle butonu vardı hocam aynı yerde
-
@squirrel ben tercihlerin ayri ayrı yapilacagini düşünüp 2.tercihi unutmusum hocam.tesekkurler
-
@danzig rica ederim hocam
-
Ben Hacettepede başlayacağım.Bizde öyle bir seçim yok. Ama böyle bir seçim olsaydı seçimim kesinlikle iktisat politikası olurdu. Neden ? - Güncelle birebir bağlantı kurabilirsin , - Yorum yeteneğinin güçlenir ve analizler yapmaya başlarsın.
-
@rochas haklısınız hocam teşekkür ederim