Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
@drinktink 2 . Mülakata almadıkları için mi böyle diyorsunuz
-
Arkadaşlar o zaman 2.mülakata girmeyen herkes teftişten elenmiş mi olacak
-
@Deschain öyle düşünüyorlar ama ben pek mantıklı olduğunu sanmıyorum böyle bi düşüncenin. En azından diğer pozisyonlar için değerlendirme yapılır
-
Bence de diğer pozisyonlar için değerlendirilir. Ama bence teftişten elendik hocam. Şahsım adına söylüyorum yani.
-
2.mülakat dediğiniz, 1.ile aynı gün olan mı?
-
@ordinal-fayda Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
2.mülakat dediğiniz, 1.ile aynı gün olan mı?
Evet hocam
-
@scofield yok hocam ilk mülakatın gidişatı iyi değildi.biz farklı bi karakter arıyoruza falan geldi durum.
-
bide aynı gün ikinci mülakata giren çok kimse yok aslında,belki genel müdür yardımcıları pazartesi günü boştaydı ondan denk geldi.pazartesi girenleri çağırmışlar 2.ye diğer günlerden var mı bilmiyorum.varsa yazıversinler
-
@drinktink ben başka bi gün girmiştim, 2 görüşme gerçekleştirdiler
-
Aynı gün 2.görüşmeye girmediğim için ben teftişten ümidi kestim arkadaşlar.
-
İnşallah direk silmezler bizi uzmanlık falan teklif ederler ne diyelim. Zaten bir kısım elenecekti
-
@gariban-guy Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
İnşallah direk silmezler bizi uzmanlık falan teklif ederler ne diyelim. Zaten bir kısım elenecekti
İç denetçi olsa da fena olmaz
-
Peki ikinci görüşmeye çağırılanlar ,mülakat içinde mi öğrendi ikinci görüşmenin gerçekleştirileceğini .
-
@drinktink Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
Peki ikinci görüşmeye çağırılanlar ,mülakat içinde mi öğrendi ikinci görüşmenin gerçekleştirileceğini .
İlk görüşmeden çıkınca biraz bekleyin diyorlar , sonra çağırıyorlar 2.si için
-
@scofield herkese diyorlar muhtemelen bekleyin diye ,ben beklememiştim içerden olumsuz çıkınca.kafam dalmıştı
-
@drinktink herkesi bekletiyor olabilirler ama bekledikten sonra bazılarına 2 hafta içinde döneceğiz diyorlar bazılarını ikinci görüşmeye alıyorlar çünkü biz oradayken bekletilip sonra gmy ile görüştürülmeden gönderilen arkadaşlar da olmuştu.
-
@mxmcv gmy ile görüşenler muhakkak bir adım öndedir ama gmy ile görüşen herkesi de kesin alacaklar diyemeyiz gibime geliyor. hafiften umutlar azalıyor tabi ama yine de belli olmaz, şansımız var diye düşünüyorum.
-
@mxmcv siz takasbanktan teklif almışsınız tebrik ederim.burayı da değerlendircek misiniz ?
-
@armindo Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@mxmcv gmy ile görüşenler muhakkak bir adım öndedir ama gmy ile görüşen herkesi de kesin alacaklar diyemeyiz gibime geliyor. hafiften umutlar azalıyor tabi ama yine de belli olmaz, şansımız var diye düşünüyorum.
İyi de hocam bence bir adımdan fazla önde çünkü GMY ile görüşülmeden sadece ilk mülakattakiler teftişe karar verebilir mi?
-
@Deschain verebilir gibime geliyor ya sanki diğer bankalarda yok bu gmy ile görüştürme işi -yanlış bilmiyosam eğer- ama tabi gmy ile görüşen adam çok ciddi falsolar vermezse alınır diye düşünüyorum. bizimkisi fakir umudu işte.